35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik303 wrote:Bursztynku bo zanim mnie skieruja na to badanie to wieki mina, a w przyszlym miesiacu bede w Polandzie i chce to badanie zrobic, ale caly czas sie zastanawiam czy psuc sobie wakacje
Zalecane jest zrobienie tego baanie w pirwszej fazie cyklu
no właśnie powinno być w pierwszej fazie, ale jakbyś się decydowała, to zadzwoń do tego szpitala i dopytaj, bo czasem potrzebują mieć wynik badania czystości pochwy oraz czasem podaje się antybiotyk profilaktycznie chyba tydzień przed zabiegiem), żeby nie rozsiać jakiejś infekcjiBursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kasik303 wrote:Bursztynku bo zanim mnie skieruja na to badanie to wieki mina, a w przyszlym miesiacu bede w Polandzie i chce to badanie zrobic, ale caly czas sie zastanawiam czy psuc sobie wakacje
Zalecane jest zrobienie tego baanie w pirwszej fazie cykluinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky mi robilby to prywatnie lekarz, nie mam jak dostac sie do szpitala w Polsce, wiec rano posiew a potem badanie hsg, co prawda bede w Polsce w drugiej fazie cyklu ale powiedzial ze w razie czego przed badaniem zrobi bete, zeby upewnic sie ze tam sie nic nie zagniezdza
Ale tak jak pisalam na 100% jeszcze sie nie zdecydowalma poczekam do pzryszlego miesiace
Lucky wrote:no właśnie powinno być w pierwszej fazie, ale jakbyś się decydowała, to zadzwoń do tego szpitala i dopytaj, bo czasem potrzebują mieć wynik badania czystości pochwy oraz czasem podaje się antybiotyk profilaktycznie chyba tydzień przed zabiegiem), żeby nie rozsiać jakiejś infekcjiBursztyn, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytaka wizyte mam w sierpniu a rezerwowalam ja 4 miesiace temu wiec zobaczymy
Bursztyn wrote:a nie mialas wizyty w fertility clinic jakos na wrzesien czy pazdziernik? Kolezanka tutaj w B'ham byla i na pierwszej wizycie hormony a na drugiej odrazu to badanie. Sama nie wiem co doradzic.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak dluzej i ta wizyte mam 14 sierpnia, wiec zobacze co mi powiedza bo hormony mam ok
A ty umowilas sie juz do GP?
Bursztyn wrote:Dodam, ze ona tez ma juz jedno dziecko. Mowila mi, ze taka procedura, najpierw hormony a potem chyba za 2,3 tyg. miala to badanie. Wiem, ze w Londynie moze sie troszke dluzej czeka.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle szczerze to strasznie sie boje tego hsg, bo mi znajoma powiedziala ze bol podobny do porodowego, a moj byl okropny, nawet po tylu latach go pamietam, ale pewnie to zalezy od lekarza i od odosbistego wytrzymania na bol
Bursztyn wrote:no swietnie sie zlozyloszczęśliwa 2, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Poogoda to uprawiania cielesnych przyjemnosci przy szumie fal jeziornych i kroplach spadajacego deszczu, relaks i jeszce raz relaks i pelna romantyka Reni
hahaha...
no a u mnie tez leje i jest noc, jakies 10 stopni nie ma ogrzewania i jutro do roboty wiec zamienilabym sie z Toba
Ps. lubie Twoj wykres
Reni wrote:K#wa no zimno wialnia. Na jeziorze fale jak sztorm nad morzem no wsciekne sie zaraz. Dobrze, ze jutro moja siostra dojedzie z mężem to pogramy w pokera
Co tu robić w taką pogodę? A w całym kraju ciepło.. Jakieś fatumReni, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Slash nie rezygnuj dziewczynko bo to nigdy nie wiadomo kiedy i jak Ovu to tylko system ktory co tam nam ulawtiwa monitorowac ale nie jest zpaladniaczem
Szkoda ze nei wyszlo ale sa nastepne miesiace i sa lekarze i mozna sobie jakos pomoc jak trzeba .... najgorsze to sa te wariactwa ktore kazda z nas nawiedziaja od czasu do czasu, stres i ciagle mysleniece czy tempertaura to czy tamto. Samo bycie na forum juz nakreca i wogole ale trzeba sie troszke zdystansowac bo inaczej sie nie da....nie rezygnuj Slash glowa do gory majtki w dol i srum do roboty jak ochota przyjdzie
Przesylam dobra energie
slash wrote:wg ovu - @ dziś
wg mnie - @ od 23 do 25Bursztyn, inessa, slash, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ogolnie wszsytkim czesc i dobranoc bo ja juz padam, bardzo ciezki dzien mialam w pracy, kolacyjka juz zjedzona teraz dirneczka wysacze i spadam do lozeczk niedlugo.
Ach jak Wam zazdroscze wkacji i wolnego czasu...Bursztyn jeszcze tylko 3 dni i swietujemy!!! Powodzenia!!!!
Zazdroszcze wam tez polskich lekarzy i dostepu do wszsytkich badan ktore sobie zamarzycie , ja jutro 21dc ide badac krew jak mi przykazali.
Samirko czesc slyszalam o tej wystawie ze jest niesamowita...
nastepni znajomi wpadli hmmm no i ok nie zeby planowali to chyba jednak najprostrza i najbardziej skuteczna metoda miec wszystko geleboko w D... mielego dniaBursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Uwierz mi Panda, ze odechciewa się igraszek jak człowiek taki skostniały i nie jesteśmy sami. Poza tym domki bez łazienek
Najgorzej jak w nocy trzeba iść do wcta brrrrrrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 15:51
Panda, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni no ja to jestem przyzwyczajona i do zimna aktualnie i musze igraszki uprawiac w temperaturze nie sprzyjajacej igraszkom, czlowiek sie rozgrzewa po kilku minutach ze ogien to malo
i do warunkow jakie opisujesz my jezdzimy na camping bardzo czesto i to do dzikich zakamarkow gdzie nie ma prysznicow tylko ocean, a do kibelka idziemy w krzaki z lopata kulturalnie ;)po prostu lubimy byc tak blisko z natura hihihih
wiem nie kazdy tak lubi i moze wiec jesli nie czujesz sie komfortowo to rozumie, w kazym razie zycze slonca specjalnie dla ciebieok spadam juz dobranoc
inessa, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość