35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha no właśnie Bozia nie pomyślałam ale musze popuszczac teraz, zeby za pare lat lipy nie było, że matka nie umie i mnie 3latek obśmieje
caffe, Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Test sobie lepiej kup..a latawiec za 3-4 lata...dla Natanka..
Jesli kiedys bede miala synka to chyba rzeczywiscie dam mu na imie Natan(ek)caffe, Reni, inessa, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie ma tu ogóle facety na rybach..z resztą mi się nie chce
Wieczorem wchodzę do śpiwora na to kołdra i koc i ewentualnie pies
Mąż ma oddzielne łóżko a raczej tapczanikinessa, szczęśliwa 2, Lucky, Bursztyn, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wykres dorki 18dpo zielone wiec slash nie ma co się spieszyć czekamy do dnia @
Ja juz sie nie nastawiam Reni.
Reni jeszcze w Tobie nadzieja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 17:08
Reni, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Reni pociesze Cie w jastrzebiej gorze tez zero slonca ale fakt podobno mazury najgorzej
witam wszystkie dziewczyny nie mam netu tylko w telef a z niego glupio sie pisze. slash glowa do gory poczekaj troche jeszczetak mysle nie mozna sie poddawac ale musicie odpuscic wiem ze ciezko ja mialam tak samo wariowalam juz niestety ja musialam usunac konto nie zagladac a forum i zdalam sie na intuicje seks wtedy kiedy mi sie chcialo
i tak mysle nie atrzcie na temp po ovulacji stwierdzonej bo niby jaka powinna byc w ciazy u kazdej z Was jak tego nie wiemy
Szczęśliwa - ja rozumiem to co piszesz, ale jak ja mam się zdać na serduszkowanie wtedy kiedy mamy ochotę, skoro moja i M sytuacja nie jest tak komfortowa, że mamy siebie na codzień. M pracuje na wyjazdach i nie ma go nawet 4 tygodnie. Więc to nie jest takie proste.inessa, szczęśliwa 2, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda - ja wiem że wyluzowanie i odpuszczenie to dobra sprawa. Ale jak jeśli się chce spełńiać marzenia, a to cały czas pod górę.
Ale może ochłonę przez sierpien, o to będzie cykl bez M.
Pomierze tą tempkę dla orientacji organizmu i tyle.inessa, samira, Reni, szczęśliwa 2, Lucky, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak dokładnie jak na @
Podbrzusze jest takie mdłe
Dzisiaj ostatnia tabletka dupka wiec od jutra będę zaglądać w gacie już dzisiaj zaczęłam hahainessa, Lucky, Bursztyn, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash nie poddawaj się, ja też już rok walczę i ciągle klapa. Na sierpnia umówiłam się do lekarki zobaczymy co mi powie.Może czas zakończyć starania?Ja daję sobie czas do końca roku bo dłużej nie dam już rady psychicznie.
inessa, szczęśliwa 2, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Tak dokładnie jak na @
Podbrzusze jest takie mdłe
Dzisiaj ostatnia tabletka dupka wiec od jutra będę zaglądać w gacie już dzisiaj zaczęłam hahainessa, Lucky, Bursztyn, Panda, Panda, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Slash nie poddawaj się, ja też już rok walczę i ciągle klapa. Na sierpnia umówiłam się do lekarki zobaczymy co mi powie.Może czas zakończyć starania?Ja daję sobie czas do końca roku bo dłużej nie dam już rady psychicznie.
Nie chcę się poddawać, ale to wszystko strasznie wymęcza, wypala całą energię ze mnie. Najtrudniejsze jest w tym wszystkim to że jeśli faktycznie jest cos nie tak to sama sobie nie pomogę, jestem uzależniona od innych mam na myśli lekarzy, co o których nie zawsze mam dobre zdanie. Nie chcę generalizować ale, trafić na lekarza z duszą i sercem a nie złotówkami w oczach to zakrawa na cud.
inessa, gosia7122, szczęśliwa 2, Lucky, Olena, Bursztyn, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak sobie myślę, że może to jeszcze nie czas dla mnie i mojego M na dzidziusia. JA zawsze późno do wszystkiego dojrzewałam. Późno też trafiłam na miłość swojego życia, jesteśmy dopiero 2 lata po ślubie. Kiedy moje koleżanki rodziły dzieci, ja o tym nie myślałam, nie czułam tego.
Więc może dziecko też przyjdzie pózniej.
Z drugiej strony kiedy jeśli nie teraz, jak będę babcią? To wtedy chciałabym mieć wnuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 18:54
inessa, szczęśliwa 2, Lucky, Bursztyn, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:U mnie zaczyna sie plamienie. Za wcześnie przecież dzisiaj jeszcze dupka brałam. Wszystko to popieprzone. Jestem zła
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość