35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Z naturalnych wspomagaczy to soja a z leków Proginowa, femostan (to o czym pisałam przedwczoraj ) i pewnie jest tak pełno. Zapytaj ginki. Moja upierała się bardziej przy złym estradiolu niż progesteronie. I mówiła dobry estradiol to dobry progesteron.grosza, Lucky, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWskazaniem do tego badania jest brak ciaży, jeśli lekarz ustalił że hormony są ok (a jak nie ok to leczy i potem musi być ok), żołnierzyki ok to kolejnym etapem jest ustalenie czy jajowody są drożne. Miałam to badanie - boli jak silne bóle miesiączkowe ale krótko i da się wytrzymać. Można wcześniej wziąć solidną dawkę nospy i będzie łagodniej.
caffe wrote:Mnie chodziło własnie o wskazania do przeprowadzenia takiego zabiegu, a nie o sam zabiegLucky, Bursztyn, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma żadnych objawów niedrożnych jajowodów.
Bozia3 wrote:Ale kiedy są wskazania do takiego badania? Robi się je, kiedy inne badania sa ok i nie zachodzi się w ciążę? Czy są jakieś objawy tej przypadłości?Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia:polarmiś wrote:Z naturalnych wspomagaczy to soja a z leków Proginowa, femostan (to o czym pisałam przedwczoraj ) i pewnie jest tak pełno. Zapytaj ginki. Moja upierała się bardziej przy złym estradiolu niż progesteronie. I mówiła dobry estradiol to dobry progesteron.
inessa lubi tę wiadomość
-
hejka!
Reni jak dziś?
Slash co u Ciebie?
jak się dziewczyny macie?
przydało by się parę nowych zielonych kropek, żeby było komu kibicować, bo te nasze ciężarówki to się za chwilę rozpakują, czas tak pędzi
Bursztyn, inessa, megan8, angela, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to jakas wakacyjna kara czy co hahaha zeby tak nawet sie nie poprzytulac w spiworze
dobra juz nie bede naciskac.....
Reni wrote:Nie ma tu ogóle facety na rybach..z resztą mi się nie chce
Wieczorem wchodzę do śpiwora na to kołdra i koc i ewentualnie pies
Mąż ma oddzielne łóżko a raczej tapczanikcaffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Mi tez nie ucieklam z pracy na badanie krwi i juz nie wrocilam eeee bo mam dosc, teraz cos zjem i film poogladam. W 1 sierpnia mam wyniki i wizyte zoobaczymy jaki mam zasob jajek
Trzymam kciuki za badania.
Panda, inessa lubią tę wiadomość