35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnie godziny w pracy, jutro już urlop. Zmiana awatara na bardziej letni. Lekkie wyluzowanie w staraniach. Symbol też tarczycy.
Dla Was życzenia zafasolkowania.
Ja tu w pracy jak na szpilkach, już tylko 4 godziny i uciekam.
@ powoli się rozkręca, zero objawów PMS, to dzięki Mastydonowi i może ziółkom, które staram się pić mniej więcej regularnie 4 razy dziennie. Tak jak Bozia dostałam 3 wielkie paczki. Piję je już około miesiąca. Jutro badania estradiol, morfologia i cukier. Powtórzę ten estradiol we wtorek. Niestety jedyne laboratorium, które jeszcze robi to ręcznie , a w takie tylko wierzy mój gin, jest czynne w czwartki i wtorki. Nic mi to nie pasuje co do @, która przyjdzie jutro. Estradiol w pierwszy dzień cyklu??? Pozostałe laboratoria nazywa sieciówkami.
Bozia jak idzie Ci picie tych ziółek?caffe, Lucky, inessa, anna maria, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Caffe to oczym Ty myslisz;-)?
Takie rzeczy zapomnieć, to już wytłumaczenia nie ma
Jak wstałam to mi w ogóle nawet nie zaświtało, że mam iść na badania
Jakaś taka padnięta jestem i może już o urlopie myślę, bo ostatnie 7 miesięcy bylo dość ciężkie
inessa, anna maria, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,nareszcie dostalam @,udalo nam sie znalesc opieke do tesciowej i mozemy sobie jutro wyjechac co Prawda tylko do niedzieli ale zawsze cos.
Oby dalej było już tylko dobrze
inessa, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Annomario udanego wyjazdu, reset potrzebny każdemu!
Pando jaki fajny masz wykreswiem, że jesteś wyluzowana i się nie nakręcasz, ale może te wyniki będziesz sobie mogła do szuflady schować na jakieś 9 miesięcy? w każdym razie trzymam kciuki
Bursztynie, nie wymiękaj, pomyśl, już za 3 dni sobota, zapomnisz o tym całym koszmarze, dobrze będzie!inessa, anna maria, Panda, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni nie ma tego złego, może i @ nadchodzi, ale z drugiej strony masz fajny wykres, który dużo dobrego mówi o Twoim organizmie. Wiem, że można mieć wykresy książkowe i 100% w detektorze i nic, niemniej jednak dobry wykres to już coś, masz też punkt odniesienia
inessa, caffe, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cafe życzę bardzo wypoczynkowego urlopu! zasługujesz na całe morze luksusu!
Oleno, jestem po serii ziółkowej, piłam 3 razy dziennie zestaw nr 1 antyzrostowy, też nie miałam PMS-ów, co akurat mnie denerwowało, bo wydawało mi się że nic się w moim organizmie nie dzieje
Po pierwszej w swoim życiu serii ziołowej zaszłam w ciążę, teraz jakoś tak nie zaskoczyło natychmiastowoinessa, caffe, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Lucky. To piję nadal po Twoim poście. Jest nadzieja. Ja piję na 1 i drugą fazę cyklu. Wieczorem jeszcze zioła Sroki. Cały dzień się wokół ziółek kręci, ale jak mają pomóc to warto.
Też mi tak dziwnie bez PMSa, ale tak lepiej dla otoczenia.
inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe życzę bardzo wypoczynkowego urlopu! zasługujesz na całe morze luksusu!
Oleno, jestem po serii ziółkowej, piłam 3 razy dziennie zestaw nr 1 antyzrostowy, też nie miałam PMS-ów, co akurat mnie denerwowało, bo wydawało mi się że nic się w moim organizmie nie dzieje
Po pierwszej w swoim życiu serii ziołowej zaszłam w ciążę, teraz jakoś tak nie zaskoczyło natychmiastowo
Tobie życzę powodzenia i spokojuLucky, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Dzięki Lucky. To piję nadal po Twoim poście. Jest nadzieja. Ja piję na 1 i drugą fazę cyklu. Wieczorem jeszcze zioła Sroki. Cały dzień się wokół ziółek kręci, ale jak mają pomóc to warto.
o ja cię... to tyle można?
tzn można łączyć zestawy?
powodzenia w każdym razie!caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzięki Lucky
Tobie życzę powodzenia i spokoju
się przyda, bo ja też z tych, co to mają problem z wrzuceniem na luz
może ktoś wie kiedy po owu tworzy się ciałko żółte?
tak się trzymam ułamka nadziei, bo u mnie ten gin nie widział nic poza tym jednym dużym pęcherzykiem, ale mówił że jest opcja że był i drugi, który pękł, no ale po pękniętym powinno być to ciałko, nie?caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Pamietam o każdej z Was przesyłam słoneczko i ciepełko.
Starającym się życzę zieloności dwóch kreseczek
Zaciążonym życzę zdrówka i radosci
Wszystkim udanych wakacji
caffe, Lucky, Olena, Bursztyn, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Dzięki Lucky. To piję nadal po Twoim poście. Jest nadzieja. Ja piję na 1 i drugą fazę cyklu. Wieczorem jeszcze zioła Sroki. Cały dzień się wokół ziółek kręci, ale jak mają pomóc to warto.
W smaku są ok- mnie nawet smakują i zupełnie niekłopotliwe jest ich picie..caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe - ale Ty jesteś aparatka - będziesz musiała pewnei z badaniami poczekać na kolejny cykl....
I dlaczego chciałaś je robić w 5dc? Według mnie powinnaś je zrobić już 3-4, no chyba, że to różnie bywa....caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Fajnie jest sobie czasami cos zapomniec nawet takie rzeczy jak badania.caffe wrote:Własnie o niczym jak się okazuje
Takie rzeczy zapomnieć, to już wytłumaczenia nie ma
Jak wstałam to mi w ogóle nawet nie zaświtało, że mam iść na badania
Jakaś taka padnięta jestem i może już o urlopie myślę, bo ostatnie 7 miesięcy bylo dość ciężkiecaffe, inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dzieki lucky ,ja to juz naprawde musze sie zresetowac.Lucky wrote:Annomario udanego wyjazdu, reset potrzebny każdemu!
Pando jaki fajny masz wykreswiem, że jesteś wyluzowana i się nie nakręcasz, ale może te wyniki będziesz sobie mogła do szuflady schować na jakieś 9 miesięcy? w każdym razie trzymam kciuki
Bursztynie, nie wymiękaj, pomyśl, już za 3 dni sobota, zapomnisz o tym całym koszmarze, dobrze będzie!caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - ale Ty jesteś aparatka - będziesz musiała pewnei z badaniami poczekać na kolejny cykl....
I dlaczego chciałaś je robić w 5dc? Według mnie powinnaś je zrobić już 3-4, no chyba, że to różnie bywa....inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość