X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slicznie dziekuje :)
    Bursztyn wrote:
    i bardzo dobrze zrobilas :) Trzymam kciuki za badania.

caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kurcze szkoda ale cale szczescie ze masz nastepny miesiac wrocisz z wakacji wyglodniala wiec bedzie nadprodukcja Natankow :)

caffe, Reni, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnie godziny w pracy, jutro już urlop. Zmiana awatara na bardziej letni. Lekkie wyluzowanie w staraniach. Symbol też tarczycy.
    Dla Was życzenia zafasolkowania.
    Ja tu w pracy jak na szpilkach, już tylko 4 godziny i uciekam.
    @ powoli się rozkręca, zero objawów PMS, to dzięki Mastydonowi i może ziółkom, które staram się pić mniej więcej regularnie 4 razy dziennie. Tak jak Bozia dostałam 3 wielkie paczki. Piję je już około miesiąca. Jutro badania estradiol, morfologia i cukier. Powtórzę ten estradiol we wtorek. Niestety jedyne laboratorium, które jeszcze robi to ręcznie , a w takie tylko wierzy mój gin, jest czynne w czwartki i wtorki. Nic mi to nie pasuje co do @, która przyjdzie jutro. Estradiol w pierwszy dzień cyklu??? Pozostałe laboratoria nazywa sieciówkami.
    Bozia jak idzie Ci picie tych ziółek?

caffe, Lucky, inessa, anna maria, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Caffe to oczym Ty myslisz;-)?
    Własnie o niczym jak się okazuje :P Takie rzeczy zapomnieć, to już wytłumaczenia nie ma :P
    Jak wstałam to mi w ogóle nawet nie zaświtało, że mam iść na badania :P

Jakaś taka padnięta jestem i może już o urlopie myślę, bo ostatnie 7 miesięcy bylo dość ciężkie :)

inessa, anna maria, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,nareszcie dostalam @,udalo nam sie znalesc opieke do tesciowej i mozemy sobie jutro wyjechac co Prawda tylko do niedzieli ale zawsze cos.
    To super, że dostałaś @ Pierwsze koty za ploty :) Oby dalej było już tylko dobrze :)

inessa, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annomario udanego wyjazdu, reset potrzebny każdemu!

Pando jaki fajny masz wykres :) wiem, że jesteś wyluzowana i się nie nakręcasz, ale może te wyniki będziesz sobie mogła do szuflady schować na jakieś 9 miesięcy? w każdym razie trzymam kciuki

Bursztynie, nie wymiękaj, pomyśl, już za 3 dni sobota, zapomnisz o tym całym koszmarze, dobrze będzie!

inessa, anna maria, Panda, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie ma tego złego, może i @ nadchodzi, ale z drugiej strony masz fajny wykres, który dużo dobrego mówi o Twoim organizmie. Wiem, że można mieć wykresy książkowe i 100% w detektorze i nic, niemniej jednak dobry wykres to już coś, masz też punkt odniesienia

inessa, caffe, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe życzę bardzo wypoczynkowego urlopu! zasługujesz na całe morze luksusu!

Oleno, jestem po serii ziółkowej, piłam 3 razy dziennie zestaw nr 1 antyzrostowy, też nie miałam PMS-ów, co akurat mnie denerwowało, bo wydawało mi się że nic się w moim organizmie nie dzieje
    Po pierwszej w swoim życiu serii ziołowej zaszłam w ciążę, teraz jakoś tak nie zaskoczyło natychmiastowo

inessa, caffe, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lucky. To piję nadal po Twoim poście. Jest nadzieja. Ja piję na 1 i drugą fazę cyklu. Wieczorem jeszcze zioła Sroki. Cały dzień się wokół ziółek kręci, ale jak mają pomóc to warto.
    Też mi tak dziwnie bez PMSa, ale tak lepiej dla otoczenia.

inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Cafe życzę bardzo wypoczynkowego urlopu! zasługujesz na całe morze luksusu!

Oleno, jestem po serii ziółkowej, piłam 3 razy dziennie zestaw nr 1 antyzrostowy, też nie miałam PMS-ów, co akurat mnie denerwowało, bo wydawało mi się że nic się w moim organizmie nie dzieje
    Po pierwszej w swoim życiu serii ziołowej zaszłam w ciążę, teraz jakoś tak nie zaskoczyło natychmiastowo
    Dzięki Lucky :) <3

Tobie życzę powodzenia i spokoju :)

Lucky, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Dzięki Lucky. To piję nadal po Twoim poście. Jest nadzieja. Ja piję na 1 i drugą fazę cyklu. Wieczorem jeszcze zioła Sroki. Cały dzień się wokół ziółek kręci, ale jak mają pomóc to warto.

o ja cię... to tyle można?
    tzn można łączyć zestawy?
    powodzenia w każdym razie!

caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzięki Lucky :) <3

Tobie życzę powodzenia i spokoju :)

się przyda, bo ja też z tych, co to mają problem z wrzuceniem na luz

może ktoś wie kiedy po owu tworzy się ciałko żółte?
    tak się trzymam ułamka nadziei, bo u mnie ten gin nie widział nic poza tym jednym dużym pęcherzykiem, ale mówił że jest opcja że był i drugi, który pękł, no ale po pękniętym powinno być to ciałko, nie?

caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    się przyda, bo ja też z tych, co to mają problem z wrzuceniem na luz

Pewnie na luz nie wrzucisz, ale przynajmniej starać się możesz, zawsze się wtedy przed sobą usprawiedliwisz :P

inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :D
    Pamietam o każdej z Was przesyłam słoneczko i ciepełko.
    Starającym się życzę zieloności dwóch kreseczek :D
    Zaciążonym życzę zdrówka i radosci :D
    Wszystkim udanych wakacji :)

caffe, Lucky, Olena, Bursztyn, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Olenko - ja aż tak ostro nie piję. Odłożylam tą drugą pakę całodniową i pije tylko ziółka kogucie na noc....jakoś wydawało mi się za dużo tych ziół, leków, witamin....zobaczymy, jak nie zaskoczę ze Sroką i CLo, to od następnego cyklu dołożę też tamte ziółka....
    W smaku są ok- mnie nawet smakują i zupełnie niekłopotliwe jest ich picie..:)

caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - ale Ty jesteś aparatka - będziesz musiała pewnei z badaniami poczekać na kolejny cykl.... :)
    I dlaczego chciałaś je robić w 5dc? Według mnie powinnaś je zrobić już 3-4, no chyba, że to różnie bywa....

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest sobie czasami cos zapomniec nawet takie rzeczy jak badania.
    caffe wrote:
    Własnie o niczym jak się okazuje :P Takie rzeczy zapomnieć, to już wytłumaczenia nie ma :P
    Jak wstałam to mi w ogóle nawet nie zaświtało, że mam iść na badania :P

Jakaś taka padnięta jestem i może już o urlopie myślę, bo ostatnie 7 miesięcy bylo dość ciężkie :)

caffe, inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki lucky ,ja to juz naprawde musze sie zresetowac.
    Lucky wrote:
    Annomario udanego wyjazdu, reset potrzebny każdemu!

Pando jaki fajny masz wykres :) wiem, że jesteś wyluzowana i się nie nakręcasz, ale może te wyniki będziesz sobie mogła do szuflady schować na jakieś 9 miesięcy? w każdym razie trzymam kciuki

Bursztynie, nie wymiękaj, pomyśl, już za 3 dni sobota, zapomnisz o tym całym koszmarze, dobrze będzie!

caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - ale Ty jesteś aparatka - będziesz musiała pewnei z badaniami poczekać na kolejny cykl.... :)
    I dlaczego chciałaś je robić w 5dc? Według mnie powinnaś je zrobić już 3-4, no chyba, że to różnie bywa....
    Lekarz mi kazał w 5dc, ale dobrze tez będzie jeśli zrobię w 5-7 dc (ze względu na to, ze 5 dzień może wypaść w weekend). Mnie ten dzień nie wypadł w weekend, ale i tak zapomniałam :P

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Fajnie jest sobie czasami cos zapomniec nawet takie rzeczy jak badania.
    Obudziłam się w całkowitym psychicznym komforcie :)

inessa, Lucky, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ