35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Kapitanie a Twoj synus jak bedzie mial na imie ?
kapturnica, caffe, efcia, Magda*, BISCA, Dziobak, Simba, megan8, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:od wczoraj chodzi mi jedno imię po głowie,oczywiscie dla dziewczynki,a mianowicie Zofia albo Sofia, lepiej by tu brzmiało i z nazwiskiem się komponowało.Dla mnie Sofia czy Sofie to i tak Zosia.
Imię wprawdzie nie słowiański jak chciałam tylko greckie ,ale jego znaczenie rekompensuje wiele
Zofia ładne
mi sie jeszcze podoba Zoja z greckiego - życieMagda*, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!
Ja w pracy od wczoraj i dziś doba
Wyczytalam na styczniowkach, że podobno przy wysokiej becie na początku ciąży rodzi się więcej dziewczynek. Ciekawe, mi się podoba.
Chociaż chyba Aasiula też miała wysoką a chłopaka urodziła. Oczywiście pomijajac twixyMargolcia88, moremi, macduska, Aasiula, gretka, Krakonka, Simba, Magda*, efcia, megan8, Mega, Magdala, gosia7122, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Cześć!
Ja w pracy od wczoraj i dziś doba
Wyczytalam na styczniowkach, że podobno przy wysokiej becie na początku ciąży rodzi się więcej dziewczynek. Ciekawe, mi się podoba.
Chociaż chyba Aasiula też miała wysoką a chłopaka urodziła. Oczywiście pomijajac twixy
Dobrie, no nie przesadzaj z tą pracą, wracaj do domu i odpoczywaj!dorbie, efcia lubią tę wiadomość