X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Mi pęcherz nie dał spać. Idę dosypiać ;-)

macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Magda*, efcia, Mega, Magdala, gosia7122, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Asiulek łots ap ??
    Ech ciezki dzien mialam a na koniec jeszcze chlop ma jazdy ! :(
    W dupie go mam , nafochowany ksiaze kuzwa

Dzien lepszy , piekne slonce I goraco ;)

kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, Magda*, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    Ja w pracy od wczoraj i dziś doba :-(

Wyczytalam na styczniowkach, że podobno przy wysokiej becie na początku ciąży rodzi się więcej dziewczynek. Ciekawe, mi się podoba ;-).
    Chociaż chyba Aasiula też miała wysoką a chłopaka urodziła. Oczywiście pomijajac twixy :-)
    To prawda :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko :)

dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mega, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko :)
    Ja tam cały czas witaminy kupuję i np pasta Lacalut mega tania. A odbiór własny biorę, zawsze po drodze odbiorę albo mąż bo obok pracuje. Duża różnica nawet na tanich witaminach Vitaminer za 12 a normalnie do 20 dochodzi

Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    To prawda :)
    Ale wiesz, może przy dziewczynce mialabys jeszcze wyzsze ;-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja tam cały czas witaminy kupuję i np pasta Lacalut mega tania. A odbiór własny biorę, zawsze po drodze odbiorę albo mąż bo obok pracuje. Duża różnica nawet na tanich witaminach Vitaminer za 12 a normalnie do 20 dochodzi
    No ja tam kupilam vitaminer prenatal z dha za 16chyba a w aptece normalniej placilam 22 zeta.Dodatkowo nawet plyny i balsamy do prania sa , wszystko.I zele dla kobiet w ciazy itd :) Nie mam tyle szczescia z odbiorem wlasnym niestety ale nawet rpzesylka z etgo co widzialam nie ejst jakas wysoka :)

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.

A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymy

Magda*, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    i co ,i co sąsiadka urodziła? ;) bo ja od tygodnia mam straszną fazę na kiwi,potrafię 6 -8 dziennie zjeść bez zająknięcia,ale muszą być dojżałe.
    A i tu info dla mających nieelegancko mówiąc zatwardzenie,kiwi działają rewelacyjnie :)
    Dziewczynke :-)

Magda* lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    starsze pokolenie na tym forum wie o tej aptece ;)

moremi, dorbie, Bozia3, kapturnica, Simba, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,
    Nie wiem, jak to mozliwe ale wypilismy wczoraj 0.7 i doprawilismy 4 drinkami w restauracji. OOO matko ;-)
    Najlepsze jest to, ze sie dobrze czujemy :-)
    Ale to bylo szalenstwo jednorazowe :-) Do konca wyjazdu chyba alkoholu nie bedzie...chyba ;-)

moremi, BISCA, ComeToMeBaby, stara.krycha, Aasiula, kapturnica, Magda*, Dziobak, efcia, peppapig, Mega, Luna76, Magdala, gosia7122, beates, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Czesc Dziewczyny,
    Nie wiem, jak to mozliwe ale wypilismy wczoraj 0.7 i doprawilismy 4 drinkami w restauracji. OOO matko ;-)
    Najlepsze jest to, ze sie dobrze czujemy :-)
    Ale to bylo szalenstwo jednorazowe :-) Do konca wyjazdu chyba alkoholu nie bedzie...chyba ;-)
    ale 0.7 czego i w ile osób? ;)

Bozia3, kapturnica, Simba, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stawiam n'a 0.7 wodki we dwoje. Szacun Zosia

ComeToMeBaby, stara.krycha, Bozia3, caffe, kapturnica, macduska, efcia, peppapig, moremi, Mega, Luna76, Magdala, Zofia8, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-)

Simba, macduska, efcia, peppapig, moremi, Mega, Magdala, gosia7122, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. A ja właśnie sprawdziłam, że paczka (z kluczem) została wręczona kurierowi. No to się ogarnę i czekam.
    Kota też czeka pewnie.

Edit: mam klucz. Jadę. Ale firma przekrecila mój adres, cudem ten kurier dojechał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 10:01

dorbie, kapturnica, efcia, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, na jakim wyjeździe?
    Czasem ma się dobry dzień na picie i wchodzi jak lemoniada. Ale powiem Ci, ilości słuszne ;-)

BISCA, stara.krycha, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny akcesoria niemowlece do pielegnacji itp to w necie kupowała któraś z Was??Macie dobra strone z dobrymi cenami >>>????
    jeśli w necie:
    - to albo allegro albo
    - apteka Gemini www.aptekagemini.pl.
    Ale to i tak jest zwykle drożej, niż na promocjach w:
    - Superpharmie - tylko trzeba mieć u nich kartę (darmowa) i wtedy dostajesz na maila kupony i rabaty. Są nie do przebicia.
    -Jeśli apteka stacjonarna - to sieć aptek "Słoneczna" - najtańsza.
    - No i rossman czasami, jak ma promocję..

ComeToMeBaby, caffe, kapturnica, Simba, Arwena, efcia, megan8, Mega, Magdala, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Stawiam n'a 0.7 wodki we dwoje. Szacun Zosia
    Też mi się tak wydaje - bo przecież chyba nie wina????
    Taka norma jest w sam raz, ale doprawić to jeszcze 4 drinkami to już bym miała chyba ciepło...:)

BISCA, caffe, Simba, megan8, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    od wczoraj chodzi mi jedno imię po głowie,oczywiscie dla dziewczynki,a mianowicie Zofia albo Sofia, lepiej by tu brzmiało i z nazwiskiem się komponowało.Dla mnie Sofia czy Sofie to i tak Zosia.
    Imię wprawdzie nie słowiański jak chciałam tylko greckie ,ale jego znaczenie rekompensuje wiele :)
    Bierz Zosie jak nic! Moja w No jest Sofia, ale nauczyla kolezanki, ze jest tez Zosia. I Zosie sa madre, tak jak mowi jego znaczenie. :-)

Magda*, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, Magdala, iwcia77, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! My dzis na zawody w lekka, dwudniowe, takie wieksze ranga. Dzis corka ma kule, jutro dal i wzwyz.
    Milego dnia!

dorbie, Magda*, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, Magdala, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 9479 9480 9481 9482 9483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ