35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Asiulek łots ap ??
W dupie go mam , nafochowany ksiaze kuzwa
Dzien lepszy , piekne slonce I goraco
kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, Magda*, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Cześć!
Ja w pracy od wczoraj i dziś doba
Wyczytalam na styczniowkach, że podobno przy wysokiej becie na początku ciąży rodzi się więcej dziewczynek. Ciekawe, mi się podoba.
Chociaż chyba Aasiula też miała wysoką a chłopaka urodziła. Oczywiście pomijajac twixy
-
Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko
dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mega, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko
Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ja tam cały czas witaminy kupuję i np pasta Lacalut mega tania. A odbiór własny biorę, zawsze po drodze odbiorę albo mąż bo obok pracuje. Duża różnica nawet na tanich witaminach Vitaminer za 12 a normalnie do 20 dochodzi
Nie mam tyle szczescia z odbiorem wlasnym niestety ale nawet rpzesylka z etgo co widzialam nie ejst jakas wysoka
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.
A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymyMagda*, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:i co ,i co sąsiadka urodziła?
bo ja od tygodnia mam straszną fazę na kiwi,potrafię 6 -8 dziennie zjeść bez zająknięcia,ale muszą być dojżałe.
A i tu info dla mających nieelegancko mówiąc zatwardzenie,kiwi działają rewelacyjnieMagda* lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko
moremi, dorbie, Bozia3, kapturnica, Simba, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny,
Nie wiem, jak to mozliwe ale wypilismy wczoraj 0.7 i doprawilismy 4 drinkami w restauracji. OOO matko
Najlepsze jest to, ze sie dobrze czujemy
Ale to bylo szalenstwo jednorazoweDo konca wyjazdu chyba alkoholu nie bedzie...chyba
moremi, BISCA, ComeToMeBaby, stara.krycha, Aasiula, kapturnica, Magda*, Dziobak, efcia, peppapig, Mega, Luna76, Magdala, gosia7122, beates, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Czesc Dziewczyny,
Nie wiem, jak to mozliwe ale wypilismy wczoraj 0.7 i doprawilismy 4 drinkami w restauracji. OOO matko
Najlepsze jest to, ze sie dobrze czujemy
Ale to bylo szalenstwo jednorazoweDo konca wyjazdu chyba alkoholu nie bedzie...chyba
Bozia3, kapturnica, Simba, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobry. A ja właśnie sprawdziłam, że paczka (z kluczem) została wręczona kurierowi. No to się ogarnę i czekam.
Kota też czeka pewnie.
Edit: mam klucz. Jadę. Ale firma przekrecila mój adres, cudem ten kurier dojechał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 10:01
dorbie, kapturnica, efcia, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny akcesoria niemowlece do pielegnacji itp to w necie kupowała któraś z Was??Macie dobra strone z dobrymi cenami >>>????
- to albo allegro albo
- apteka Gemini www.aptekagemini.pl.
Ale to i tak jest zwykle drożej, niż na promocjach w:
- Superpharmie - tylko trzeba mieć u nich kartę (darmowa) i wtedy dostajesz na maila kupony i rabaty. Są nie do przebicia.
-Jeśli apteka stacjonarna - to sieć aptek "Słoneczna" - najtańsza.
- No i rossman czasami, jak ma promocję..ComeToMeBaby, caffe, kapturnica, Simba, Arwena, efcia, megan8, Mega, Magdala, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Stawiam n'a 0.7 wodki we dwoje. Szacun Zosia
Taka norma jest w sam raz, ale doprawić to jeszcze 4 drinkami to już bym miała chyba ciepło...BISCA, caffe, Simba, megan8, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:od wczoraj chodzi mi jedno imię po głowie,oczywiscie dla dziewczynki,a mianowicie Zofia albo Sofia, lepiej by tu brzmiało i z nazwiskiem się komponowało.Dla mnie Sofia czy Sofie to i tak Zosia.
Imię wprawdzie nie słowiański jak chciałam tylko greckie ,ale jego znaczenie rekompensuje wieleMagda*, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, Magdala, iwcia77, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość