35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry

Mi pęcherz nie dał spać. Idę dosypiać
nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, Mega, Magdala, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ech ciezki dzien mialam a na koniec jeszcze chlop ma jazdy !kapturnica wrote:Asiulek łots ap ??

W dupie go mam , nafochowany ksiaze kuzwa
Dzien lepszy , piekne slonce I goraco
kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, nick nieaktualny, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To prawdadorbie wrote:Cześć!
Ja w pracy od wczoraj i dziś doba
Wyczytalam na styczniowkach, że podobno przy wysokiej becie na początku ciąży rodzi się więcej dziewczynek. Ciekawe, mi się podoba
.
Chociaż chyba Aasiula też miała wysoką a chłopaka urodziła. Oczywiście pomijajac twixy
-
Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mega, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa tam cały czas witaminy kupuję i np pasta Lacalut mega tania. A odbiór własny biorę, zawsze po drodze odbiorę albo mąż bo obok pracuje. Duża różnica nawet na tanich witaminach Vitaminer za 12 a normalnie do 20 dochodzikapturnica wrote:Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko

Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja tam kupilam vitaminer prenatal z dha za 16chyba a w aptece normalniej placilam 22 zeta.Dodatkowo nawet plyny i balsamy do prania sa , wszystko.I zele dla kobiet w ciazy itddorbie wrote:Ja tam cały czas witaminy kupuję i np pasta Lacalut mega tania. A odbiór własny biorę, zawsze po drodze odbiorę albo mąż bo obok pracuje. Duża różnica nawet na tanich witaminach Vitaminer za 12 a normalnie do 20 dochodzi
Nie mam tyle szczescia z odbiorem wlasnym niestety ale nawet rpzesylka z etgo co widzialam nie ejst jakas wysoka
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMagda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.
A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynkeMagda* wrote:i co ,i co sąsiadka urodziła?
bo ja od tygodnia mam straszną fazę na kiwi,potrafię 6 -8 dziennie zjeść bez zająknięcia,ale muszą być dojżałe.
A i tu info dla mających nieelegancko mówiąc zatwardzenie,kiwi działają rewelacyjnie
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
starsze pokolenie na tym forum wie o tej aptecekapturnica wrote:Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko

moremi, nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica, Simba, megan8, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny,
Nie wiem, jak to mozliwe ale wypilismy wczoraj 0.7 i doprawilismy 4 drinkami w restauracji. OOO matko
Najlepsze jest to, ze sie dobrze czujemy
Ale to bylo szalenstwo jednorazowe
Do konca wyjazdu chyba alkoholu nie bedzie...chyba
moremi, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, Mega, Luna76, Magdala, gosia7122, beates, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ale 0.7 czego i w ile osób?Zofia8 wrote:Czesc Dziewczyny,
Nie wiem, jak to mozliwe ale wypilismy wczoraj 0.7 i doprawilismy 4 drinkami w restauracji. OOO matko
Najlepsze jest to, ze sie dobrze czujemy
Ale to bylo szalenstwo jednorazowe
Do konca wyjazdu chyba alkoholu nie bedzie...chyba 
Bozia3, kapturnica, Simba, efcia, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dobry. A ja właśnie sprawdziłam, że paczka (z kluczem) została wręczona kurierowi. No to się ogarnę i czekam.
Kota też czeka pewnie.
Edit: mam klucz. Jadę. Ale firma przekrecila mój adres, cudem ten kurier dojechał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 10:01
nick nieaktualny, kapturnica, efcia, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jeśli w necie:kapturnica wrote:Dziewczyny akcesoria niemowlece do pielegnacji itp to w necie kupowała któraś z Was??Macie dobra strone z dobrymi cenami >>>????
- to albo allegro albo
- apteka Gemini www.aptekagemini.pl.
Ale to i tak jest zwykle drożej, niż na promocjach w:
- Superpharmie - tylko trzeba mieć u nich kartę (darmowa) i wtedy dostajesz na maila kupony i rabaty. Są nie do przebicia.
-Jeśli apteka stacjonarna - to sieć aptek "Słoneczna" - najtańsza.
- No i rossman czasami, jak ma promocję..
ComeToMeBaby, caffe, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, efcia, megan8, Mega, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Też mi się tak wydaje - bo przecież chyba nie wina????BISCA wrote:Stawiam n'a 0.7 wodki we dwoje. Szacun Zosia
Taka norma jest w sam raz, ale doprawić to jeszcze 4 drinkami to już bym miała chyba ciepło...
BISCA, caffe, Simba, megan8, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bierz Zosie jak nic! Moja w No jest Sofia, ale nauczyla kolezanki, ze jest tez Zosia. I Zosie sa madre, tak jak mowi jego znaczenie.Magda* wrote:od wczoraj chodzi mi jedno imię po głowie,oczywiscie dla dziewczynki,a mianowicie Zofia albo Sofia, lepiej by tu brzmiało i z nazwiskiem się komponowało.Dla mnie Sofia czy Sofie to i tak Zosia.
Imię wprawdzie nie słowiański jak chciałam tylko greckie ,ale jego znaczenie rekompensuje wiele
nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bry! My dzis na zawody w lekka, dwudniowe, takie wieksze ranga. Dzis corka ma kule, jutro dal i wzwyz.
Milego dnia!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, Magdala, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość