35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bierz Zosie jak nic! Moja w No jest Sofia, ale nauczyla kolezanki, ze jest tez Zosia. I Zosie sa madre, tak jak mowi jego znaczenie.
I mogą duzo wypić!Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, peppapig, moremi, Magdala, gosia7122, Zofia8, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jeśli w necie:
- to albo allegro albo
- apteka Gemini www.aptekagemini.pl.
Ale to i tak jest zwykle drożej, niż na promocjach w:
- Superpharmie - tylko trzeba mieć u nich kartę (darmowa) i wtedy dostajesz na maila kupony i rabaty. Są nie do przebicia.
-Jeśli apteka stacjonarna - to sieć aptek "Słoneczna" - najtańsza.
- No i rossman czasami, jak ma promocję..
Na moje zapyziałej wiosce nie ma ani superpharm(najblizej w saczu ) ani sieci aptek słonecznapeppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Magda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.
A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymymi one tez bardzo podpasowały,a miałam wczesniej kłopoty skórne
dorbie lubi tę wiadomość
-
Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.
Kampania rodzić po ludzku.
Powiem tak: jakby ktoś do mnie palnął tekst "jak pięknie rodzisz " to bym się wystraszyła, że z jakimś wariatem na sali jestem i domagalabym się chyba zmiany lekarza
Eh, te psychologiczne brednie.Magda*, efcia, moremi, Krakonka, Mega, Simba, iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.
Powiem tak: jakby ktoś do mnie palnął tekst "jak pięknie rodzisz " to bym się wystraszyła, że z jakimś wariatem na sali jestem i domagalabym się chyba zmiany lekarza
Eh, te psychologiczne brednie.
Uwierz mi wolałabys po stokroc te brednie psychologiczne niż tekst nie drzyj tak ryja na cały oddział , jak dawałas dupy to sie wtedy tak nie darłaślub cos w stylu weszło to i musi wyjsc
macduska, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, moremi, Krakonka, Mega, Luna76, gosia7122, Simba, caffe, iwcia77, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam, u nas pieknie slonecznie i cieplutko
własnie zajrzałam do dziewczyny MadBoy - ktora miala owocna owulke w tym samym dniu co ja
wchodze czytam i nie moge uwierzyc - bedzie miala trojaczki, widziala 3 serduszka
i to cykl bez stymulacji, szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:13
ComeToMeBaby, peppapig, dorbie, moremi, gretka, Krakonka, Mega, Luna76, BISCA, Magdala, anna maria, gosia7122, Arwena, Simba, caffe, iwcia77, Zofia8, Sabina, Aasiula, kkisia, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.
Eh, te psychologiczne brednie.
A ja takie słowa usłyszałam od połoznej i podziałało to na mnie dopingujaco, uspokoiło mnie i dodało energii.
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, efcia, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Oł maj gad!! Daj linka do wykresu Ma na belly ??
efcia, peppapig, dorbie, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja takie słowa usłyszałam od połoznej i podziałało to na mnie dopingujaco, uspokoiło mnie i dodało energii.
macduska, ComeToMeBaby, efcia, peppapig, Mega, Luna76, BISCA, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:
To niezła niespodzianka!efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I ja chetnie takich słów tym razem bede oczekiwac. Mysle ,że te suki późno gierkowe ,które były na porodówce jak rodziłam dawno już sie kulaja na fotelach
Na pewno!
Ja rodziłam w nowym szpitalu to personel juz był cywilizowany.
Ach, przezyć to raz jeszcze! Marzenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:18
efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Simba, caffe, kkisia lubią tę wiadomość