35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bierz Zosie jak nic! Moja w No jest Sofia, ale nauczyla kolezanki, ze jest tez Zosia. I Zosie sa madre, tak jak mowi jego znaczenie.

I mogą duzo wypić!
Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, nick nieaktualny, moremi, Magdala, gosia7122, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jeśli w necie:
- to albo allegro albo
- apteka Gemini www.aptekagemini.pl.
Ale to i tak jest zwykle drożej, niż na promocjach w:
- Superpharmie - tylko trzeba mieć u nich kartę (darmowa) i wtedy dostajesz na maila kupony i rabaty. Są nie do przebicia.
-Jeśli apteka stacjonarna - to sieć aptek "Słoneczna" - najtańsza.
- No i rossman czasami, jak ma promocję..
Na moje zapyziałej wiosce nie ma ani superpharm(najblizej w saczu ) ani sieci aptek słoneczna
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Kapta, ty z Beskidu Sadeckiego?kapturnica wrote:Na moje zapyziałej wiosce nie ma ani superpharm(najblizej w saczu ) ani sieci aptek słoneczna

Bosz, moje ukochane rejony na zime i na lato...
nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciesze siedorbie wrote:Magda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.
A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymy
mi one tez bardzo podpasowały,a miałam wczesniej kłopoty skórne
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja tylko powiem, że kota ma wszystko ogarniete, niespodzianek nie znalazłam. Zdążyłam
jeeah!
nick nieaktualny, kapturnica, efcia, moremi, gretka, Mega, Magdala, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.
Kampania rodzić po ludzku.
Powiem tak: jakby ktoś do mnie palnął tekst "jak pięknie rodzisz " to bym się wystraszyła, że z jakimś wariatem na sali jestem i domagalabym się chyba zmiany lekarza
Eh, te psychologiczne brednie.
nick nieaktualny, efcia, moremi, Krakonka, Mega, Simba, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.
Powiem tak: jakby ktoś do mnie palnął tekst "jak pięknie rodzisz " to bym się wystraszyła, że z jakimś wariatem na sali jestem i domagalabym się chyba zmiany lekarza
Uwierz mi wolałabys po stokroc te brednie psychologiczne niż tekst nie drzyj tak ryja na cały oddział , jak dawałas dupy to sie wtedy tak nie darłaś
lub cos w stylu weszło to i musi wyjsc
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, moremi, Krakonka, Mega, Luna76, gosia7122, Simba, caffe, iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Witam, u nas pieknie slonecznie i cieplutko

własnie zajrzałam do dziewczyny MadBoy - ktora miala owocna owulke w tym samym dniu co ja
wchodze czytam i nie moge uwierzyc - bedzie miala trojaczki, widziala 3 serduszka
i to cykl bez stymulacji, szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:13
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gretka, Krakonka, Mega, Luna76, BISCA, Magdala, anna maria, gosia7122, nick nieaktualny, Simba, caffe, iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.
A ja takie słowa usłyszałam od połoznej i podziałało to na mnie dopingujaco, uspokoiło mnie i dodało energii.
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, efcia, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Oł maj gad!! Daj linka do wykresu Ma na belly ??
efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
I ja chetnie takich słów tym razem bede oczekiwac. Mysle ,że te suki późno gierkowe ,które były na porodówce jak rodziłam dawno już sie kulaja na fotelachmacduska wrote:A ja takie słowa usłyszałam od połoznej i podziałało to na mnie dopingujaco, uspokoiło mnie i dodało energii.

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, Mega, Luna76, BISCA, Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyefcia wrote:
To niezła niespodzianka!
efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I ja chetnie takich słów tym razem bede oczekiwac. Mysle ,że te suki późno gierkowe ,które były na porodówce jak rodziłam dawno już sie kulaja na fotelach

Na pewno!
Ja rodziłam w nowym szpitalu to personel juz był cywilizowany.
Ach, przezyć to raz jeszcze! Marzenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:18
efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Simba, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość