X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Mi pęcherz nie dał spać. Idę dosypiać ;-)

Bierzesz sobie coś? Ja w ciązy z synem brałam urosept, na początku dużo, potem mniej. Pomogło.

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bierz Zosie jak nic! Moja w No jest Sofia, ale nauczyla kolezanki, ze jest tez Zosia. I Zosie sa madre, tak jak mowi jego znaczenie. :-)

I mogą duzo wypić! ;-)

Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, peppapig, moremi, Magdala, gosia7122, Zofia8, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

ComeToMeBaby, efcia, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeśli w necie:
    - to albo allegro albo
    - apteka Gemini www.aptekagemini.pl.
    Ale to i tak jest zwykle drożej, niż na promocjach w:
    - Superpharmie - tylko trzeba mieć u nich kartę (darmowa) i wtedy dostajesz na maila kupony i rabaty. Są nie do przebicia.
    -Jeśli apteka stacjonarna - to sieć aptek "Słoneczna" - najtańsza.
    - No i rossman czasami, jak ma promocję..

Na moje zapyziałej wiosce nie ma ani superpharm(najblizej w saczu ) ani sieci aptek słoneczna :-/

peppapig lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I mogą duzo wypić! ;-)
    no nie wiem czy to ma byc argument za ;) :)

macduska, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Na moje zapyziałej wiosce nie ma ani superpharm(najblizej w saczu ) ani sieci aptek słoneczna :-/
    Kapta, ty z Beskidu Sadeckiego?
    Bosz, moje ukochane rejony na zime i na lato...

dorbie, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Magda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.

A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymy
    ciesze sie :) mi one tez bardzo podpasowały,a miałam wczesniej kłopoty skórne

dorbie lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Czy ktos widzial moj okres?

ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, macduska, peppapig, efcia, moremi, Mega, Magdala, gosia7122, caffe, Zofia8, Sabina, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzien dobry,
    Czy ktos widzial moj okres?
    Zgubiłaś? :-D

Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko powiem, że kota ma wszystko ogarniete, niespodzianek nie znalazłam. Zdążyłam :-D jeeah!

macduska, kapturnica, efcia, moremi, gretka, Mega, Magdala, caffe, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.
    Kampania rodzić po ludzku.

Powiem tak: jakby ktoś do mnie palnął tekst "jak pięknie rodzisz " to bym się wystraszyła, że z jakimś wariatem na sali jestem i domagalabym się chyba zmiany lekarza :-P
    Eh, te psychologiczne brednie.

Magda*, efcia, moremi, Krakonka, Mega, Simba, iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kapta, ty z Beskidu Sadeckiego?
    Bosz, moje ukochane rejony na zime i na lato...
    Ano z samiuśkich 8)

Dziobak lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Właśnie na TVP widziałam taki spot: te słowa zostaną w nich na zawsze. "jak pięknie rodzisz ", "jesteś silna, dasz radę ". I tekst: kobietę w trakcie porodu należy traktować z troską i opieką.

Powiem tak: jakby ktoś do mnie palnął tekst "jak pięknie rodzisz " to bym się wystraszyła, że z jakimś wariatem na sali jestem i domagalabym się chyba zmiany lekarza :-P

Uwierz mi wolałabys po stokroc te brednie psychologiczne niż tekst nie drzyj tak ryja na cały oddział , jak dawałas dupy to sie wtedy tak nie darłaś =D lub cos w stylu weszło to i musi wyjsc 8)

macduska, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, moremi, Krakonka, Mega, Luna76, gosia7122, Simba, caffe, iwcia77, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, u nas pieknie slonecznie i cieplutko :-)

własnie zajrzałam do dziewczyny MadBoy - ktora miala owocna owulke w tym samym dniu co ja
    wchodze czytam i nie moge uwierzyc - bedzie miala trojaczki, widziala 3 serduszka :-)
    i to cykl bez stymulacji, szok 036.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:13

ComeToMeBaby, peppapig, dorbie, moremi, gretka, Krakonka, Mega, Luna76, BISCA, Magdala, anna maria, gosia7122, Arwena, Simba, caffe, iwcia77, Zofia8, Sabina, Aasiula, kkisia, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

A ja takie słowa usłyszałam od połoznej i podziałało to na mnie dopingujaco, uspokoiło mnie i dodało energii. :-D

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, efcia, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:

własnie zajrzałam do dziewczyny MadBoy - ktora miala owocna owulke w tym samym dniu co ja
    wchodze czytam i nie moge uwierzyc - bedzie miala trojaczki, widziala 3 serduszka :-)
    Oł maj gad!! Daj linka do wykresu Ma na belly ??

efcia, peppapig, dorbie, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja takie słowa usłyszałam od połoznej i podziałało to na mnie dopingujaco, uspokoiło mnie i dodało energii. :-D
    I ja chetnie takich słów tym razem bede oczekiwac. Mysle ,że te suki późno gierkowe ,które były na porodówce jak rodziłam dawno już sie kulaja na fotelach =D

macduska, ComeToMeBaby, efcia, peppapig, Mega, Luna76, BISCA, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:

To niezła niespodzianka!

efcia, Arwena lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, racja, tyle że jak już wybrali dwa zdania do kampanii to pierwsze z nich jest takie jakieś... No. No kurka ktoś nad tym myślał, ktoś akceptował.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I ja chetnie takich słów tym razem bede oczekiwac. Mysle ,że te suki późno gierkowe ,które były na porodówce jak rodziłam dawno już sie kulaja na fotelach =D

Na pewno! :-)
    Ja rodziłam w nowym szpitalu to personel juz był cywilizowany.
    Ach, przezyć to raz jeszcze! Marzenie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:18

efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Simba, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 9480 9481 9482 9483 9484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ