35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bryy bardzo .Leje , leje i ciagle leje.
Poza tym pierdolone szpaki(któras tu taka samarytanka budki zakładała tym gnojkom ? .Wacia!! Oc bier se je wszystkie niech Ci sie dra pod oknem!! ) watahami zżeraja mi niedojrzałe jeszcze majowe czeresnie.Gdybym miała kałacha bez skrupułów waliłabym do nich seriami bo nic ich nie odstrasza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 09:37
kkisia, Zofia8, Mega, macduska, efcia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Myslalam ze dospie
Oczywiscie nic z tego
Za to dzisiaj nie gotuje
idziemy gdzies na obiad
Drogie brawo mojej @ dalej nie ma
czy to normalne ?
Ostatni tabs byl w srode
jeszcze nie? ale zazwyczaj na odwrot sie dzieje jak chcesz
a moze korepetycje u Komety z afirmacji? u niej zdaje sie to dzialaMega, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
Aasiula wrote:Dzien dobry
Piekna sloneczne niedziela
BryComeToMeBaby, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bry. U mnie też słonko. Zapomniałam o wyborach, ale zdaje mi się, że nie pójdę. W moim niezdecydowaniu nic się nie zmieniło.
Wyspałam się, czas ogarnąć mieszkanie, siebie, może skalpela trzasnąć. It's my dayMega, efcia lubią tę wiadomość
-
A ja idę na wybory, nie ma to tamto, tylko znowu kurwa człowiek musi wybierać mniejsze zło....
kapturnica, kkisia, efcia, caffe, Aasiula, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Drogie brawo mojej @ dalej nie ma
czy to normalne ?
Ostatni tabs byl w srodekkisia lubi tę wiadomość
-
gretka wrote:jeszcze nie? ale zazwyczaj na odwrot sie dzieje jak chcesz
a moze korepetycje u Komety z afirmacji? u niej zdaje sie to dzialaMega, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Gdzie to słońce??? Ziew....małż mnie obudził, bo głodny i poszedł śniadanie robić
Brymiły poranek, powiedz mu, żeby dużo zrobił bo głodna jesteś
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bryy bardzo .Leje , leje i ciagle leje.
Poza tym pierdolone szpaki(któras tu taka samarytanka budki zakładała tym gnojkom ? .Wacia!! Oc bier se je wszystkie niech Ci sie dra pod oknem!! ) watahami zżeraja mi niedojrzałe jeszcze majowe czeresnie.Gdybym miała kałacha bez skrupułów waliłabym do nich seriami bo nic ich nie odstrasza..
To nie ja! To mój mąż!
Witam niedzielnie! Dzisiaj spęd rodzinny. Bedzie z 15 dzieci i tyleż samo dorosłych.
Na szczęście nie u mnie tylko u teściowej.
Miłej niedzeli.
Wszystkim Joannom-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 09:54
Mega, kkisia, efcia, kapturnica, caffe, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, Dziobak, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny