35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko
jest w gdansku sklep z artykulami dzieciecymi- akpol- ponoc ceny sa okej i maja tez stronke:
akpolbaby.plkapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Weekendowo wybitnie na forum dzis.
Czyzby prasowanko szlo?
Ja kapuche gotuje mloda. I ogladam film z Gere i Claire Danes The Flock (Drapieznik). Troche krwawy, ale moze byc.
Ja ugotowałam młodą kapustę ze smietaną i pożarłam dwa talerze.
Wieczorem wybieram się z kumpelami do magla.Mega, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Magda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.
A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymyjakos nie zauwazylam
-
Magdala, przeczytałam ten pierwszy link z parentingu i czytam, że często występuje podwójna pochwa albo przedzielona przegrodą.
Jejku... Rozmarzyłam się
Hehehe
(żarcik taki)kapturnica, anna maria, Mega, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala w L brzydko ?
U nas byla przepiekna pogoda. Slonce,blekitne niebo. Zjezdzilismy Devon wszesz i wzdluz. Ancymon poplywal w morzu.
Uprzejmie donosze, ze kaca nie bylo.ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Magdala, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Poparzylam sobie nadgarstek o rozgrzana patelnie. Bardzo praktyczne przy dwojce dzieci.
Czy na to sie robi jakis opatrunek? Mam babla
Chyba wyprasuje dzisiaj wszystko co mam w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 20:23
iwcia77, anna maria, Mega, Magdala, BISCA, stara.krycha, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wlasnie chcialam ci napisac o tej aptece- ja tez w niej kupuje
jest w gdansku sklep z artykulami dzieciecymi- akpol- ponoc ceny sa okej i maja tez stronke:
akpolbaby.pliwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a gdzie ty masz tradzik????
jakos nie zauwazylam
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Oj Simba sierotko, pod zimna wodę dałaś? Pamietam ze kiedys na oparzenia był dobry pantenol
dorbie, ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Poparzylam sobie nadgarstek o rozgrzana patelnie. Bardzo praktyczne przy dwojce dzieci.
Czy na to sie robi jakis opatrunek? Mam babla
Chyba wyprasuje dzisiaj wszystko co mam w domu
Zrób jałowy lekki opatrunek. Nie przekłuwaj pęcherza.
Zagoi się.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny