35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie chcialam ci napisac o tej aptece- ja tez w niej kupujekapturnica wrote:Wzgledem zakupow polecam laski apteke gemini..Normalnie wszytsko tam maja . Wczoraj troche zaszalałam bo kupilam sobie kosmetyki , pas poporodowy i dla malucha duzo rzeczy tez .Od 300zl przesylak kurierem za darmoszke , ja akurat tak lubie zakupic wszystko w jednym miejscu i w dodatku ceny naprawde spoko

jest w gdansku sklep z artykulami dzieciecymi- akpol- ponoc ceny sa okej i maja tez stronke:
akpolbaby.pl
kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Weekendowo wybitnie na forum dzis.
Czyzby prasowanko szlo?
Ja kapuche gotuje mloda. I ogladam film z Gere i Claire Danes The Flock (Drapieznik). Troche krwawy, ale moze byc.
Ja ugotowałam młodą kapustę ze smietaną i pożarłam dwa talerze.
Wieczorem wybieram się z kumpelami do magla.
Mega, ComeToMeBaby, Magdala, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a gdzie ty masz tradzik????dorbie wrote:Magda*, kupilam sobie te kremy z Rossmanam co polecałas Alterra chyba i sa bardzo fajne. W ogóle mnie nie uczulaja, nie susza i nie świecą się.
A na moje hormonalne tradziki kupiłam sobie mydła robione recznie z LawendowejFarmy, kupiłam z czerwoną koniczyna, koleżanka mi poleciła, zobaczymy
jakos nie zauwazylam
-
Magdala, przeczytałam ten pierwszy link z parentingu i czytam, że często występuje podwójna pochwa albo przedzielona przegrodą.
Jejku... Rozmarzyłam się
Hehehe
(żarcik taki)
kapturnica, anna maria, Mega, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala w L brzydko ?
U nas byla przepiekna pogoda. Slonce,blekitne niebo. Zjezdzilismy Devon wszesz i wzdluz. Ancymon poplywal w morzu.
Uprzejmie donosze, ze kaca nie bylo.
ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Poparzylam sobie nadgarstek o rozgrzana patelnie. Bardzo praktyczne przy dwojce dzieci.
Czy na to sie robi jakis opatrunek? Mam babla
Chyba wyprasuje dzisiaj wszystko co mam w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 20:23
iwcia77, anna maria, Mega, Magdala, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupowalam w nim juz dla starszego w 2000roku. Wtedy to był jedyny,netu nie było. Teraz to już nie to samoiwcia77 wrote:wlasnie chcialam ci napisac o tej aptece- ja tez w niej kupuje

jest w gdansku sklep z artykulami dzieciecymi- akpol- ponoc ceny sa okej i maja tez stronke:
akpolbaby.pl
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo jak się widzialysmy,to mi sie lepiej na 2 dni zrobiło. Nie jest tragicznie ale ciagle mi cos wypryszcza, plecy, ramiona. Chociaż duzo lepiej niż w styczniu/lutymiwcia77 wrote:a gdzie ty masz tradzik????
jakos nie zauwazylam 
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Oj Simba sierotko, pod zimna wodę dałaś? Pamietam ze kiedys na oparzenia był dobry pantenol
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Poparzylam sobie nadgarstek o rozgrzana patelnie. Bardzo praktyczne przy dwojce dzieci.
Czy na to sie robi jakis opatrunek? Mam babla
Chyba wyprasuje dzisiaj wszystko co mam w domu
Zrób jałowy lekki opatrunek. Nie przekłuwaj pęcherza.
Zagoi się.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pamietacie te stara babe z Niemiec po ivf ?? ..urodzila te czworaczki Tu artykul
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czworaczki-z-niemiec-annegret-raunigk-26-tygodni-ciazy-z-in-vitro,545025.html
anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Wysztko mam dopiete na ostatni gozik w sprawie chrztu
,wlasnie wjechal lakier na paznokcie od kopytek ma byc piekna pogoda wiec sandalki zaloze
nick nieaktualny, Magdala, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość