35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
26 tydzien to bardzo wczesne i nie wrozy dobrze tym dzieciakapturnica wrote:Pamietacie te stara babe z Niemiec po ivf ?? ..urodzila te czworaczki Tu artykul
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czworaczki-z-niemiec-annegret-raunigk-26-tygodni-ciazy-z-in-vitro,545025.htmlkapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Magdala, przeczytałam ten pierwszy link z parentingu i czytam, że często występuje podwójna pochwa albo przedzielona przegrodą.
Jejku... Rozmarzyłam się
Hehehe
(żarcik taki)
Nooo bywa, ale ja mam jedna, jak juz wchodzimy w szczegolyMega, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Pamietacie te stara babe z Niemiec po ivf ?? ..urodzila te czworaczki Tu artykul
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czworaczki-z-niemiec-annegret-raunigk-26-tygodni-ciazy-z-in-vitro,545025.html
Ciekawe czy ta babka co się figura chwalila w ciazy (ze taki płaski, wysportowany brzuch miala) urodziła.. Musze wygooglacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 22:58
anna maria, Mega, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Magdala w L brzydko ?
U nas byla przepiekna pogoda. Slonce,blekitne niebo. Zjezdzilismy Devon wszesz i wzdluz. Ancymon poplywal w morzu.
Uprzejmie donosze, ze kaca nie bylo.
Rano jeszcze bylo przyzwoicie, a zaraz po poludniu slonce zaszlo i tmp spadla. Jutro tez ma tak byc.
To wasza psina odwazna. Fal nie bylo, czy sie nie boi?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Weekend na forumie wyraźny.
Mnie czeka intensywny poniedziałek. Od rana szpital i wymaz do czystości, potem umówione spotkanie z fotografem, potem niedaleko stamtąd do przychodni i lekarza pierwszego kontaktu (albo tylko rezerwacja audiencji), wtedy w zależności od godziny albo wizyta najpierw u babci (mieszka niedaleko), albo od razu u kolegi na kawie. Uff. Dość przerażająco. I jeszcze doglądnąć kota...
DobranocMagdala, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Co z Wami? Sama mam jesc czekoladowiec?
, po seksie strasznie głodna sie zrobiłam
stara.krycha, kkisia, Aasiula, caffe, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Mega, nie lajkuj tylko dawaj talerzyk. Kroje poki cieple
kkisia, Aasiula, Zofia8, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Oj tam . Zrzucilam dwa z czterech kilo. Musze zwolnic, niezdrowo tak szybko chudnac. Od tego robia sie rozstepy i zwisy
A reszta już śpi? O tej porze, w weekend?stara.krycha, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No cóż, zaraz tez idę spać, bo moj maz puścił super film klasy z, o jakimś szkielecie jeżdżącym na koniu i zabijającym ludzi
stara.krycha, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Fajne określenie na końcu tekstu: tak niemlodej kobiecie.. Poprawność ponad wszystko, nie można napisać starej. No bo jak..
Ciekawe czy ta babka co się figura chwalila w ciazy (ze taki płaski, wysportowany brzuch miala) urodziła.. Musze wygooglac
I co? Znalazłaś ją?
Wróciłam z magla. Nie nadaję się na nocne, intensywne prasowanie.kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I co? Znalazłaś ją?
Wróciłam z magla. Nie nadaję się na nocne, intensywne prasowanie.
Znalazłam, faken, niezła jest i wygląda na to, że dziecię jest ok. Całkiem spore się urodziło.
Niewiedziec czemu nie mogę skopiować linki, wyguglajcie sobie Sarah Stage ciąża..
kkisia, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny