35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:na nic konkretnego
ciesze sie ze dotychczasowy establischment idzie sie jebać
zobaczymy jak będzie teraz spełniał swoje obietnice czcze....malgos741, gretka, efcia, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie i nie musze
wasi kandydaci tez nic konkretnego nie zrobili
no nic...i tak gówno Ci z tego - bo nie ma Cię tu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 23:25
iwcia77, kapturnica, moremi, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
cyt
Nigdy jeszcze nie byliśmy tak blisko prawnego uregulowania in vitro w Polsce jak tej wiosny: projekt wyszedł z podkomisji zdrowia i 26 maja trafia do komisji. Stamtąd idzie już pod głosowanie w Sejmie. Andrzej Duda, prezydent elekt już zapowiedział, że tej ustawy nie podpisze
..dzięki takim ludziom jak Ewka, którzy na złość głosowali
Zło na szczęście wracaBozia3, caffe, gretka, megan8, paszczakin, Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
nie ma mojego kandydata
każdy kto dochodzi do władzy zapomina o obietnicach
ale.. no właśnie
są jeszcze ludzie, kórzy stoją za kandydatem
pierdolisz tyle o katolikach, kościele i obłudzie, a sama na nich głosowałaś
Heretyczka wrote:nie i nie musze
wasi kandydaci tez nic konkretnego nie zrobiliiwcia77, kapturnica, Sabina, gretka, Bozia3, moremi, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:cyt
Nigdy jeszcze nie byliśmy tak blisko prawnego uregulowania in vitro w Polsce jak tej wiosny: projekt wyszedł z podkomisji zdrowia i 26 maja trafia do komisji. Stamtąd idzie już pod głosowanie w Sejmie. Andrzej Duda, prezydent elekt już zapowiedział, że tej ustawy nie podpisze
Zło na szczęście wraca -
nie nie
wróci do Ciebie
nawet jak uciekasz, to Ciebie dogoni
spokojnie
Heretyczka wrote:chyba sie troche zagalopowałaś z tym złem..iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie nie
wróci do Ciebie
nawet jak uciekasz, to Ciebie dogoni
spokojnie
miałam w sercu interes Polski
jak ktos chce in vitro to może wszędzie nawet na Ukrainie....
cieeeeeeesze sie że komunisci idą powoli do kosza na smieeeeeeci -
nick nieaktualnyReni wrote:cyt
Zło na szczęście wraca
Ta ustawa utknie w Tybunale Konstytucyjnym bo jest niekonstytucyjna, tak stwierdził prof. Zoll były prezes Trybunału. Jest to zła ustawa pisana na kolanie na potrzebę kampanii tyle w temacie. Może to brzmi nie na miejscu tutaj, ale Polacy nie żyją kwestią in vitro...
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie ma mojego kandydata
każdy kto dochodzi do władzy zapomina o obietnicach
ale.. no właśnie
są jeszcze ludzie, kórzy stoją za kandydatem
pierdolisz tyle o katolikach, kościele i obłudzie, a sama na nich głosowałaś -
Zofia8 wrote:To moze uda Ci sie zrelaksowac???
Jestem w pełni zrelaksowana...Mialam za dużo czasu na myślenie i teraz boli mnie głowa. A info z wyborów mi ciśnienie podniosło.
Co za dzień...
Za potrzeboskie trzymamI powodzenia
kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
a kto Ty jesteś?
jakies dzień dobry
r wrote:Ta ustawa utknie w Tybunale Konstytucyjnym bo jest niekonstytucyjna, tak stwierdził prof. Zoll były prezes Trybunału. Jest to zła ustawa pisana na kolanie na potrzebę kampanii tyle w temacie. Może to brzmi nie na miejscu tutaj, ale Polacy nie żyją kwestią in vitro...Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, Zofia8, moremi, Simba, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie pierdol prosze
miałam w sercu interes Polski
jak ktos chce in vitro to może wszędzie nawet na Ukrainie....
cieeeeeeesze sie że komunisci idą powoli do kosza na smieeeeeeciHeretyczka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ja poruszam sprawe IVF - bo tego dotyczy to forum
o sprawach gospodarki czy polityki zagranicznej moge porozmawiać w innym miejscu
ComeToMeBaby wrote:Myślę, że sprawy Polski to nie tylko in vitro. Dlatego nie mogłam się zdecydować. Trzeba patrzeć na problem szerzej. Tym bardziej, że Duda się zarzeka, że przeciwny jest mrozeniu zarodków w takiej postaci jak teraz, chodzi o dopracowanie projektu a nie o likwidację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 23:39
caffe, Mega, efcia, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, Simba, Arwena lubią tę wiadomość