35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Myślę, że sprawy Polski to nie tylko in vitro. Dlatego nie mogłam się zdecydować. Trzeba patrzeć na problem szerzej. Tym bardziej, że Duda się zarzeka, że przeciwny jest mrozeniu zarodków w takiej postaci jak teraz, chodzi o dopracowanie projektu a nie o likwidację.
oni mrożenie uważają za zabijanie/aborcję i co uważasz, że dopracują???? pozwolą zarodki do domu zabierać?
ich celem jest niedopuszczanie do tego typu zapłodnienia.
efcia, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, Simba, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:dopracowanie? chyba sobie żartujesz?
oni mrożenie uważają za zabijanie/aborcję i co uważasz, że dopracują???? pozwolą zarodki do domu zabierać?
ich celem jest niedopuszczanie do tego typu zapłodnienia.
Zresztą, już po wyborach. -
nick nieaktualny
-
Tera to mi się wszystko matematycznie zgodziło. Zakaz in vitro wiąże się z tym, że nie trzeba będzie tyle na dzieci płacić co obiecali (500 zł na dziecko), darmowe przedszkola też odpadną bo dzieci będzie mało, itd, itp.
Reni, gretka, megan8, Mega, efcia, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, beates, Simba, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
Nadal uważam, że zagraniczni nie powinni głosować. Nie życzę sobie, żeby mi robili "dobrze" siedząc sobie w bezpiecznych krajach, gdzie mają dużo wolności, nikt ich nie gnębi religijnie i cieszą się sporą tolerancją.
Pierwsze, co pomyślałam, jak się dowiedziałam, to że teraz ja powinnam wyjechać, bo się boję. Mam obawy, co do reakcji Rosji na niechybne zyganie, które zaraz się zacznie. I co do rujnacji gospodarki populistycznymi bzdetami. I co do wzmożenia fanatycznych nastrojów.
Aczkolwiek wcale się nie dziwię wynikowi. Jeśli wybiera się z dwóch koszmarów, zawsze nadzieja na jakąkolwiek zmianę przeważa na korzyść tego "nowego".Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, Natka_79 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
caffe wrote:Tera to mi się wszystko matematycznie zgodziło. Zakaz in vitro wiąże się z tym, że nie trzeba będzie tyle na dzieci płacić co obiecali (500 zł na dziecko), darmowe przedszkola też odpadną bo dzieci będzie mało, itd, itp.
Ja Wam mówię, że ustanowią "bykowe" i z tego będą "wspierać" dzietnośćkapturnica, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ja Wam mówię, że ustanowią "bykowe" i z tego będą "wspierać" dzietność
musiałby kredyt we frankach wziąć zeby spłacić zadłużenie z całego zycia
aaaaaaaaaaaa, teraz nie bendom dawać we frankachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 23:56
iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, gretka, Bozia3, Mega, Krakonka, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:jutro
o 11
Kurcze, teraz i ja MUSZĘ ochrzcić dziecię, bo mi ją odbiorą albo co... I duże pogonić do bierzmowiania. Inaczej trzeba będzie uciekać przed prześladowanianiami. A my w dodatku w nielegalnym związku żyjemy, bo rozwodów kościelnych ani ślubu nie mamy!
iwcia77, Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, caffe, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
witam i ja w zalobnym nastroju powyborczym...
Krakonka- kazdy obywatel polski mieszkajacy za granica POWINIEN MIEC MOZLIWOSC GLOSOWANIA...uwazam , ze wynik glosowania i zwyciestwo pisiorow jest "zasluga" emerytow, ktorych w polsce jest wiecej niz mlodych polakow , ktorzy wyjechali za chlebem i ktorym mogloby jeszcze zalezec na zmianach. osobiscie bym sie wkurwila gdybym byla pozbawiona mozliwosci glosowania , bo mieszkam za granica- Zywo interesuje mnie Polska i tak naprawde nie wiem czy zostanie we wloszech czy wroce, a moze Ivo bedzie chcial mieszkac w Polsce, poza tym mam rodzine w polsce , ktora z problemami boryka sie na co dzien jak wszyscy..., dlatego ja swoje 5 groszy musze dodac. jestem i czuje sie obywatelem polski pomimo mieszkania za granica.
bylam w polsce jak byla pierwsza tura- glosowalam i szlag mnie trafil jak okazalo sie ze bedzie dogrywka i ja w niej nie wezme udzialu ( trzeba duzo wczesniej zglosic przeniesienie listy wyborczej do konsulatu w mediolanie). teraz "zbroje" sie do wyborow parlamentarnych w pazdzierniku.
co za kleska...
Asiulka- wyprasowalabym cos za twoje zdrowie ale jeszcze nie mogenajlepszego - buziaki kochana.
efcia, ComeToMeBaby, moremi, beates, Simba, paszczakin, Magda*, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzien bryy..
Jak ja sie ciesze ,że duch w narodzie nie umiera.Renek zgadzam się w pełni z Toba i Caffe.Ale jak sobie niektórzy wybrali tak beda mieli.Najwyżej sprzedamy dom , zbiere manatki i wypierdole do UK , Szkocji czy Belgii chociaż nigdzie w tych krajach nie będe miec poczucia bycia obywatelem równorzędnym , jak juz to obywatelem drugiej kategorii....
Niestety wszystko zmierza do tego. Bo wiekszość jak widze ma amnezje związana z rzadami pisiornickich , których jedynym zadaniem było osiaganie orgazmu przez inwigiliacje i infiltracje oraz nawoływanie ,że ten pan , pani nikomu juz krzywdy nie zrobi...
Mozna by rzecz ,że niektórym jak na jesieni buce wygrają ojczyzne raczy wrócic Pan(myslałby kto ,ze nadal niewola jest..) Dopiero bedzie zabawa ,będzie sie dzialo i komisji śledczych bedzie mało ..
Co tam gospodarka .Co tam stosunki międzynarodowe i kryzys.
Będzie mozna przed trybunałem stanu postawic wszystkich odpowiedzialnych za zamach Smoleński
Ps.zapomniałam dodac no i nawrócic niewierzacych , przecież katoland bedzie rulezzWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 06:19
Sabina, kkisia, Bozia3, Mega, caffe, Krakonka, efcia, moremi, ania.g, beates, Natka_79, Simba, Magdala, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie pierdol prosze
miałam w sercu interes Polski
jak ktos chce in vitro to może wszędzie nawet na Ukrainie....
cieeeeeeesze sie że komunisci idą powoli do kosza na smieeeeeeci
Teraz to i mnie wkurwilas
sama se jedz na ukraine
nie dosc ze cie tu w kraju nie ma
to jeszcze pierdolisz glupoty
Ciekawe czy jakbys sie lapala na rzadowe
tez bys tak pieprzyla
obludnica zaklamanaSabina, gretka, Bozia3, caffe, kapturnica, Krakonka, Zofia8, moremi, Natka_79, Simba, iwcia77, paszczakin, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
tak sie postami Hery wkurwilam
ze zapomnialam sie grzecznie przywitac
Zastrzyki to betka , pikus
dalam radegretka, Sabina, Mega, caffe, kapturnica, efcia, Zofia8, Reni, moremi, beates, Magdala, BISCA, iwcia77, paszczakin, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość