X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką ;)
    U nas też słoneczko ale wstawać mi się nie chciało ;)
    Kisia super pierwszy zastrzyk za tobą. ;)

kkisia, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to wkurza, że od teraz będą się napierdalać do następnych wyborów i po nich, że jacy to ich poprzednicy byli źli. Ja nie mówię, że byli ok, bo nie byli. Ale u nas powtarza się pewien schemat. Najpierw słowne rozliczanie przeciwników przez dwa lata, potem z rok porządzą, a potem znowu będa się przygotowywali do wyborów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:36

kkisia, gretka, Krakonka, Sabina, moremi, Mega, Simba, Bozia3, iwcia77, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hera lubi byc w centrum uwagi. Wcale nie jest powiedziane, ze tak naprawde mysli.

O wyniku wyborow nie chce mi sie pisac...

To niech idzie na kebaba

Zofia8, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to się nawet kurwa Duda dzisiaj śnił, masakra o.O

W nowej RP to człowiek nawet wyspać się spokojnie będzie mógł o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:42

Sabina, Reni, Margolcia88, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, BISCA, Bozia3, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mnie to wkurza, że od teraz będą się napierdalać do następnych wyborów i po nich, że jacy to ich poprzednicy byli źli. Ja nie mówię, że byli ok, bo nie byli. Ale u nas powtarza się pewien schemat. Najpierw słowne rozliczanie przeciwników przez dwa lata, potem z rok porządzą, a potem znowu będa się przygotowywali do wyborów.

Bo brakuje odpowiedzialności jakiejkolwiek. Może byłoby lepiej, gdyby dalo się głosować na konkretnych ludzi i potem wynik kolejnych wyborów byłby ich oceną.
    A tak mamy twory zwane partiami, gdzie nikt nie jest za nic odpowiedzialny, albo tę odpowiedzialność zwala się na 1-2 członków, wywala ich (dając ciepłe posadki prezesów, żeby stratni nie byli), a grupa niby dalej czysta.

Ja jeszcze tylko liczę, naiwna, że ekipy niePISowe się ogarną przez te kilkanaście tygodni. Jednak rosądek podpowiada mi, że zajmą się wyborami, czyli tylko opluwaniem, oraz kombinowaniem spadochronów finansowych dla siebie, gdyby nie wygrali.

Ale co racja, to racja, zmieni się niewiele dla Kowalskiego, pomijając sprawy ideologiczne. Najgorzej z areną międzynarodową :/
    Chyba że opodatkują umowy o dzieło i ja, Kowalska, będę w głębokim kanale. Wtedy trzeba będzie zbierać manatki i wyjeżdżać.

moremi, caffe, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i zyczę wszystkim miłego dnia.

gretka, peppapig, Margolcia88, moremi, caffe, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zimno dawno słońca nie widziałam...
    Wybory,porażka i kop dla Bronka,mógł wcześniej pomyśleć i dupe ruszyć...eh...
    Póki co to ją czekam na usg ;)

caffe, kapturnica, Mega, efcia, kkisia, iwcia77, Magda*, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się
    przespałam się, przemyślałam sobie i spuszczam na wynik wyborów kurtynę milczenia
    teraz zobaczymy co sie będzie działo
    jeszcze tylko jesień przeczekać i będzie jak w raju

peppapig, moremi, caffe, kapturnica, Mega, Simba, efcia, kkisia, iwcia77, Bozia3, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wczoraj jakiś rzut na słodkie! Zrobiłam biszkopt z bita śmietaną i truskawkami dwa kawałki wpieprzyłam :/ ale już dzisiaj cebula zielona i twarozek ;)

caffe, kapturnica, efcia, kkisia, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na szczęście się nie łapie
    poza tym na szmacie w Niemczech można chyba dużo zarobić, więc stać ją na wyjazd na Ukrainę
    kkisia wrote:

Ciekawe czy jakbys sie lapala na rzadowe
    tez bys tak pieprzyla
    obludnica zaklamana

moremi, ola_35, kapturnica, Simba, kkisia, gretka, iwcia77, paszczakin, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a kto Ty jesteś?
    jakies dzień dobry
    Jak to kto? Przecież to matka3 jest.

Mimo wszystko bry.

kapturnica, Simba, efcia, kkisia, Magdala, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Złotówka już osłabła, zbieg okoliczności czy skutki nowego wyboru...
    Mam problem, proboszcz dał karteczki i kazał się wyspowiadać przed chrztem dziecka a my z mężem do spowiedzi to jak pies do jeża. Jak tu z tego wybrnąć?

kapturnica, Simba, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co nie zmienia faktu, że się nie przywitała i wcięła w dyskusję
    moremi wrote:
    Jak to kto? Przecież to matka3 jest.

Mimo wszystko bry.

moremi, kapturnica, Mega, efcia, kkisia, gretka, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho zaczyna się
    pierwsze słyszę o obowiązku spowiedzi przez rodziców

idź do spowiedzi i na starcie powiedz "więcej grzechów nie pamiętam"
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Mam problem, proboszcz dał karteczki i kazał się wyspowiadać przed chrztem dziecka a my z mężem do spowiedzi to jak pies do jeża. Jak tu z tego wybrnąć?

ania.g, moremi, kapturnica, Simba, Mega, efcia, kkisia, Magdala, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oho zaczyna się
    pierwsze słyszę o obowiązku spowiedzi przez rodziców

idź do spowiedzi i na starcie powiedz "więcej grzechów nie pamiętam"
    Dobre :) Ja też nie słyszałam ale ten proboszcz normalny nie jest. Chyba sobie sama te kartki podpiszę.

kapturnica, Simba, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry

Też dostałam karteczkę jak byłam chrzestną i poszłam do spowiedzi i powiedziałam w konfesjonale, że tak naprawdę ciężko mi jest wymienić grzechy, bo tak naprawdę nie jestem złym człowiekiem i nikomu krzywdy nie wyrządzam, a ksiądz mnie zjebał , że przyszłam do spowiedzi nie przygotowana i wygonił mnie...... Nie rozumiem czy miałam coś nabroić przed żeby się z tego wyspowiadać? Poszłam do drugiego kościoła i tam zamnknął mi konfsjonał przed nosem , bo powiedział, że się już spowiedź skończyła. Tak się zdenerwowałam , że podpisałam karteczkę sama patrząc na podpis księdza u mojej koleżanki... Nie namawiam do tego, ale mam uraz od tamtego czasu.

ania.g, moremi, kapturnica, Simba, efcia, Magdala, BISCA, iwcia77, kkisia, paszczakin, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobre :) Ja też nie słyszałam ale ten proboszcz normalny nie jest. Chyba sobie sama te kartki podpiszę.

Też słyszałam, ze tylko chrzestni.
    Powiedzcie, że jesteście niewierzący i chrzcicie dziecko dla dziadków tylko. Podpisać chyba sama nie możesz, bo oni to sprawdzają :) I pieczątka musi być.
    Pewnie mają bazy komputerowe i serwerownie wielkości samego Watykanu i tam przechowują wszystkie informacje - jak nie przyjmujesz księdza po kolędzie, to zbierają od sąsiadów, w szkole poprzez dziecko itp.
    Chociaż mój były podrobił mi świadectwo religii z liceum, bo nie chodziłam, a do ślubu było potrzebne :P

ania.g, moremi, Mega, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przynajmniej następnym będziesz miała się z czego wyspowiadać ;-)
    ania.g wrote:
    Dobre :) Ja też nie słyszałam ale ten proboszcz normalny nie jest. Chyba
    sobie sama te kartki podpiszę.

ania.g, ComeToMeBaby, caffe, moremi, kapturnica, Simba, Mega, efcia, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Też dostałam karteczkę jak byłam chrzestną i poszłam do spowiedzi i powiedziałam w konfesjonale, że tak naprawdę ciężko mi jest wymienić grzechy, bo tak naprawdę nie jestem złym człowiekiem i nikomu krzywdy nie wyrządzam, a ksiądz mnie zjebał , że przyszłam do spowiedzi nie przygotowana i wygonił mnie...... Nie rozumiem czy miałam coś nabroić przed żeby się z tego wyspowiadać? Poszłam do drugiego kościoła i tam zamnknął mi konfsjonał przed nosem , bo powiedział, że się już spowiedź skończyła. Tak się zdenerwowałam , że podpisałam karteczkę sama patrząc na podpis księdza u mojej koleżanki... Nie namawiam do tego, ale mam uraz od tamtego czasu.
    Wcale Ci się nie dziwię.
    A z tym podpisem to różnie bo już się wywiedziałam że niektórzy tylko się podpisują i nie stawiają pieczątek. Jak ja nie lubię gdy ktoś mnie chce do czegoś zmusić. Karteczki mam dostarczyć na 10 min przed mszą, nie sądzę aby zdążył to sprawdzić. A potem to sobie może.

kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przynajmniej następnym będziesz miała się z czego wyspowiadać ;-)
    Ta, już mnie widział następny raz ;)

moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 9495 9496 9497 9498 9499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ