35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się kawką
U nas też słoneczko ale wstawać mi się nie chciało
Kisia super pierwszy zastrzyk za tobą.kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mnie to wkurza, że od teraz będą się napierdalać do następnych wyborów i po nich, że jacy to ich poprzednicy byli źli. Ja nie mówię, że byli ok, bo nie byli. Ale u nas powtarza się pewien schemat. Najpierw słowne rozliczanie przeciwników przez dwa lata, potem z rok porządzą, a potem znowu będa się przygotowywali do wyborów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:36
kkisia, gretka, Krakonka, Sabina, moremi, Mega, Simba, Bozia3, iwcia77, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie to się nawet kurwa Duda dzisiaj śnił, masakra
W nowej RP to człowiek nawet wyspać się spokojnie będzie mógłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:42
Sabina, Reni, Margolcia88, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, BISCA, Bozia3, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mnie to wkurza, że od teraz będą się napierdalać do następnych wyborów i po nich, że jacy to ich poprzednicy byli źli. Ja nie mówię, że byli ok, bo nie byli. Ale u nas powtarza się pewien schemat. Najpierw słowne rozliczanie przeciwników przez dwa lata, potem z rok porządzą, a potem znowu będa się przygotowywali do wyborów.
Bo brakuje odpowiedzialności jakiejkolwiek. Może byłoby lepiej, gdyby dalo się głosować na konkretnych ludzi i potem wynik kolejnych wyborów byłby ich oceną.
A tak mamy twory zwane partiami, gdzie nikt nie jest za nic odpowiedzialny, albo tę odpowiedzialność zwala się na 1-2 członków, wywala ich (dając ciepłe posadki prezesów, żeby stratni nie byli), a grupa niby dalej czysta.
Ja jeszcze tylko liczę, naiwna, że ekipy niePISowe się ogarną przez te kilkanaście tygodni. Jednak rosądek podpowiada mi, że zajmą się wyborami, czyli tylko opluwaniem, oraz kombinowaniem spadochronów finansowych dla siebie, gdyby nie wygrali.
Ale co racja, to racja, zmieni się niewiele dla Kowalskiego, pomijając sprawy ideologiczne. Najgorzej z areną międzynarodową
Chyba że opodatkują umowy o dzieło i ja, Kowalska, będę w głębokim kanale. Wtedy trzeba będzie zbierać manatki i wyjeżdżać.
moremi, caffe, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się
przespałam się, przemyślałam sobie i spuszczam na wynik wyborów kurtynę milczenia
teraz zobaczymy co sie będzie działo
jeszcze tylko jesień przeczekać i będzie jak w raju
peppapig, moremi, caffe, kapturnica, Mega, Simba, efcia, kkisia, iwcia77, Bozia3, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na szczęście się nie łapie
poza tym na szmacie w Niemczech można chyba dużo zarobić, więc stać ją na wyjazd na Ukrainę
kkisia wrote:
Ciekawe czy jakbys sie lapala na rzadowe
tez bys tak pieprzyla
obludnica zaklamanamoremi, ola_35, kapturnica, Simba, kkisia, gretka, iwcia77, paszczakin, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a kto Ty jesteś?
jakies dzień dobry
Mimo wszystko bry.kapturnica, Simba, efcia, kkisia, Magdala, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Złotówka już osłabła, zbieg okoliczności czy skutki nowego wyboru...
Mam problem, proboszcz dał karteczki i kazał się wyspowiadać przed chrztem dziecka a my z mężem do spowiedzi to jak pies do jeża. Jak tu z tego wybrnąć?kapturnica, Simba, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
co nie zmienia faktu, że się nie przywitała i wcięła w dyskusję
moremi wrote:Jak to kto? Przecież to matka3 jest.
Mimo wszystko bry.moremi, kapturnica, Mega, efcia, kkisia, gretka, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
oho zaczyna się
pierwsze słyszę o obowiązku spowiedzi przez rodziców
idź do spowiedzi i na starcie powiedz "więcej grzechów nie pamiętam"
ania.g wrote:Dzień dobry
Mam problem, proboszcz dał karteczki i kazał się wyspowiadać przed chrztem dziecka a my z mężem do spowiedzi to jak pies do jeża. Jak tu z tego wybrnąć?ania.g, moremi, kapturnica, Simba, Mega, efcia, kkisia, Magdala, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oho zaczyna się
pierwsze słyszę o obowiązku spowiedzi przez rodziców
idź do spowiedzi i na starcie powiedz "więcej grzechów nie pamiętam"Ja też nie słyszałam ale ten proboszcz normalny nie jest. Chyba sobie sama te kartki podpiszę.
kapturnica, Simba, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Mam problem, proboszcz dał karteczki i kazał się wyspowiadać przed chrztem dziecka a my z mężem do spowiedzi to jak pies do jeża. Jak tu z tego wybrnąć?
Też dostałam karteczkę jak byłam chrzestną i poszłam do spowiedzi i powiedziałam w konfesjonale, że tak naprawdę ciężko mi jest wymienić grzechy, bo tak naprawdę nie jestem złym człowiekiem i nikomu krzywdy nie wyrządzam, a ksiądz mnie zjebał , że przyszłam do spowiedzi nie przygotowana i wygonił mnie...... Nie rozumiem czy miałam coś nabroić przed żeby się z tego wyspowiadać? Poszłam do drugiego kościoła i tam zamnknął mi konfsjonał przed nosem , bo powiedział, że się już spowiedź skończyła. Tak się zdenerwowałam , że podpisałam karteczkę sama patrząc na podpis księdza u mojej koleżanki... Nie namawiam do tego, ale mam uraz od tamtego czasu.ania.g, moremi, kapturnica, Simba, efcia, Magdala, BISCA, iwcia77, kkisia, paszczakin, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dobre
Ja też nie słyszałam ale ten proboszcz normalny nie jest. Chyba sobie sama te kartki podpiszę.
Też słyszałam, ze tylko chrzestni.
Powiedzcie, że jesteście niewierzący i chrzcicie dziecko dla dziadków tylko. Podpisać chyba sama nie możesz, bo oni to sprawdzająI pieczątka musi być.
Pewnie mają bazy komputerowe i serwerownie wielkości samego Watykanu i tam przechowują wszystkie informacje - jak nie przyjmujesz księdza po kolędzie, to zbierają od sąsiadów, w szkole poprzez dziecko itp.
Chociaż mój były podrobił mi świadectwo religii z liceum, bo nie chodziłam, a do ślubu było potrzebneania.g, moremi, Mega, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
przynajmniej następnym będziesz miała się z czego wyspowiadać
ania.g wrote:DobreJa też nie słyszałam ale ten proboszcz normalny nie jest. Chyba
sobie sama te kartki podpiszę.ania.g, ComeToMeBaby, caffe, moremi, kapturnica, Simba, Mega, efcia, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Też dostałam karteczkę jak byłam chrzestną i poszłam do spowiedzi i powiedziałam w konfesjonale, że tak naprawdę ciężko mi jest wymienić grzechy, bo tak naprawdę nie jestem złym człowiekiem i nikomu krzywdy nie wyrządzam, a ksiądz mnie zjebał , że przyszłam do spowiedzi nie przygotowana i wygonił mnie...... Nie rozumiem czy miałam coś nabroić przed żeby się z tego wyspowiadać? Poszłam do drugiego kościoła i tam zamnknął mi konfsjonał przed nosem , bo powiedział, że się już spowiedź skończyła. Tak się zdenerwowałam , że podpisałam karteczkę sama patrząc na podpis księdza u mojej koleżanki... Nie namawiam do tego, ale mam uraz od tamtego czasu.
A z tym podpisem to różnie bo już się wywiedziałam że niektórzy tylko się podpisują i nie stawiają pieczątek. Jak ja nie lubię gdy ktoś mnie chce do czegoś zmusić. Karteczki mam dostarczyć na 10 min przed mszą, nie sądzę aby zdążył to sprawdzić. A potem to sobie może.kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4