35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI wogole to prawo do glosowania
powinni z automatu zabierac po 65 r zycia
zeby mohery i nudzacy sie emeryci , biegajacy na msze
nie mogli glosowac , bo im w tych kosciolach
wode z mozgu robiaBozia3, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bry ech- 1 dzien w kaczystanie......
Kisia ciesz sie ze wczoraj pospalas snem sprawiedliwego
ja uwazam ze glosowanie powinno byc obowiazkowe, nigdy nie ma tak ze wybieramy kogos kto jest idealny,zreszta w zyciu codziennym dokonujemy stale takich wyborow
i wtedy bylby sens wprowadzania referendum
ja na co dzien widze, ze to dziala i nikt nie narzeka ze musi isc glosowackkisia, Mega, caffe, kapturnica, Krakonka, moremi, iwcia77, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dziewczyny to jest tylko prezydent , najwazniejszy rzad! Choc jak widac Donaldo ze swoja swita spierdolil
z Polski jako pierwszy czujac frustracje narodu i ze nie da rady byc ciagle przy korycie.
Misku nie chodzi mi o prezydenta
sam niby nic nie zmieni
tylko o ton wypowiedzi Hery
i to jakie glupoty cisnie
Niestety tacy ludzie jak Hera
z jej przesmiewczym i szyderczym tonem
podnoszom mi cisnienie
nikomu nie zabraniam glosowac na Dude
i znam takie osoby
Sabina, kapturnica, moremi, beates, Natka_79, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Kkisia ją Cię chyba dziś ucalujepiszesz co i ją myślę
Tyloma z tym cenzusem wieku się nie zgodzę, moi rodzice z 70-tka na karku, ale nie tracą realnej oceny rzeczywistości. Mama rano prawie zawału dostała jak usłyszała że Duda wygrałale się wściekła
Mega, gretka, kapturnica, Krakonka, efcia, kkisia, moremi, Simba, Magdala, iwcia77, Arwena, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bry... Szaro, buro, ale nie pada, Młoda pojechała na wycieczkę do Kurozwęk
Trza zebrać tyłki na wybory parlamentarne, bo faktycznie bedzie kabaret, zrobią nam państwo kościelne, komisje, śledztwa, wzajemne oskarżenia, cały naród skłócony a Kaczka uśmiechnięta
Moje dziecko wczorajszy wynik skwitowało tak: a moze to dobrze ze Duda wygrał, a jak da po 500 zł na każde dziecko to ja chce polowe! Umie dbać o własne interesy
Miłego
Kkisia wiedziałam, ze dasz radęBozia3, kapturnica, caffe, efcia, kkisia, peppapig, Reni, ania.g, iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Nie jest dobrze. Odpuściłam dietę na dwa dni i czuję się fatalnie:/ Głowa boli mnie od wczoraj.
Amnezja ludzi, bo spece od PiaRu wycofali skrzętnie Kaczkę, Maciarewicza i innych oszołomów. Chyba ich gdzie zamknęli na te parę tygodni.
Moi rodzice i ciotki, wszytko po 70-tce dało dużo, dużo głosów Komorowskiemu. Ciotka się przepisała do nas, bo akurat przyjechała, a potem razem z mamą specjalnie o 6 rano jechały ze wsi, żeby zagłosować i zaraz wracały. A nie jest to nic, bo na wsi od przystanku jest prawie kilometr pod górę stromą. Za to znam tych młodych, co najpierw na Kukiza, a potem na Dudę...
A z tymi zagranicznymi to takie mam zdanie i tyle. Kruszyć kopii tu o to nie będę, ani też akcji w mediach rozpoczynać. Nie jestem za odbraniem praw wyborczych do końca życia. Jak kto wróci, to sobie zagłosuje i będzie żył z konsekwencjami. A prawda jest taka, że na emigracja zwykle na prawicę głosowała tłumnie.
Wczoraj, jak się obudziłam w nocy, to sobie pomyślałam, że z tymi wyborami to tylko sen i obudzę się w starej rzeczywistości... Niestety.
Idę robić jajecznicę ze szczypiorkiemSabina, kkisia, caffe, peppapig, moremi, Magdala, BISCA, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnySabina wrote:Cześć laski
Kkisia ją Cię chyba dziś ucalujepiszesz co i ją myślę
Tyloma z tym cenzusem wieku się nie zgodzę, moi rodzice z 70-tka na karku, ale nie tracą realnej oceny rzeczywistości. Mama rano prawie zawału dostała jak usłyszała że Duda wygrałale się wściekła
Saba bo twoi rodzice normalni sa
Nie jacys nawiedzeni
a to stwierdzil starszy pan z ktorym rozmawialam
na temat wyborow
ze mlodzi powinni decydowac
starsi juz za duzo nie oczekujakapturnica, caffe, Sabina, moremi, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Kkisia, to hoduj te jajca teraz skutecznie
Hoduje , hoduje
tylko nie wiem czy ten stres i to ze mi cisnienie podskoczylo
nie zaszkodzi
Zreszta w dupie to mam
nie odpalam nic oprocz ovu ,
zeby oszolomow nie sluchac
ani nic nie czytac
w trakcie hodowli
Jebany kwiat lotosu musze odpalic
A i posty Hery omijam od dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:23
kapturnica, Margolcia88, caffe, gretka, Sabina, peppapig, moremi, Mega, Simba, Magdala, iwcia77, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa politykę omijam szerokim łukiem. Nie będzie ani źle, ani dobrze, czyli jak zwykle. Jedyne co mnie czasem niepokoi, to sprawa relacji między naszym państwem a innymi, żeby przypadkiem się nasze państwo zanadto nie narazało, i w jaką wojnę się nie wplątało.
kkisia, caffe, Krakonka, moremi, Magdala, iwcia77, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość