35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ale wyzdrowienie moze (choc oczywiscie nie musi) odbic sie na zarobkach to ja nie wiem czy warto sie leczyc.
A to nie zakazne jest? Jak sie mocno zepniesz?
Tu sie chyba ludzi szczepi na prace. Oni sie nia nie zarażająMega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Tak wlasnie mysle
Bede jak ten kwiat lotosu
i poczekam do jutrakkisia, Mega, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zabierzcie mnie stad...
Pisalam dzisiaj ze wczoraj podalam mu przedwczorajszy makaron.
Ja rozumiem ze mam tylko 4 klasy podstawowki, no ale bez przesady!!!
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/ak-pink-mouse-emoticon.gif
A zostawcie te makarony. Chlop stary makaron zjadl. Przecie nic mu nie bedzie.stara.krycha, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Z drugiej strony nawet chyba bym nie plakala, jakby z tej "zdrady" owoce mialy byc. Przygarnelibysmy i wychowali jak swoje. A matka-arabka moglaby u nas sprzatac albo cus
Buahahahahahahaastara.krycha, kkisia, BISCA, kapturnica, Mega, paszczakin, efcia, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zabierzcie mnie stad...
Pisalam dzisiaj ze wczoraj podalam mu przedwczorajszy makaron.
Ja rozumiem ze mam tylko 4 klasy podstawowki, no ale bez przesady!!!
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/ak-pink-mouse-emoticon.gif
Chyba że zostało trochę tego wczorajszego makaronu na dzisiaj to jest przedwczorajszy. Tylko będą jaja jak o nim napiszesz jutroMega, Simba, macduska, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Z drugiej strony nawet chyba bym nie plakala, jakby z tej "zdrady" owoce mialy byc. Przygarnelibysmy i wychowali jak swoje. A matka-arabka moglaby u nas sprzatac albo cus
Krycha, co ty gadasz.stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:W zasadzie jedna mala czerwona by Ci nie zaszkodzila dzis w ramach relaksu. No i endometrium ladnie by sie przygotowalo na przyjecie goscia
Chyba jednak nie moge
antybiotyk + fragmin niestety
Wogole jak dzis temperature zmierzylam
to sie lekko zdziwilam
chyba ja trzeba zignorowac
Mozliwa wyzsza po zabiegu ?stara.krycha, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Chyba jednak nie moge
antybiotyk + fragmin niestety
Wogole jak dzis temperature zmierzylam
to sie lekko zdziwilam
chyba ja trzeba zignorowac
Mozliwa wyzsza po zabiegu ?stara.krycha, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jak odwiedzalam Krakow pare lat temu bylam zniesmaczona jak sa traktowane konie dorozkarskie. Podczas wieczornego spaceru widxialam jak facet w bocznej uliczce batem konia czestowal. Co zreszta przemienilo sie w zabawna historyjke, bo potem opowiadalam o tym fakcie znajomym uzywajac slow " facet w bocznej uliczce konia walil" :-X
stara.krycha, ComeToMeBaby, Natka_79, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega, Simba, Zofia8, paszczakin, efcia, macduska, caffe, Arwena, moremi, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Jak odwiedzalam Krakow pare lat temu bylam zniesmaczona jak sa traktowane konie dorozkarskie. Podczas wieczornego spaceru widxialam jak facet w bocznej uliczce batem konia czestowal. Co zreszta przemienilo sie w zabawna historyjke, bo potem opowiadalam o tym fakcie znajomym uzywajac slow " facet w bocznej uliczce konia walil" :-X
Palcata / bata używa się delikatnie, podając zwierzęciu tylko określone, wyuczone sygnały, które zwierzę rozumie. To ma być sygnalizator lub straszak, bez konieczności jego używania. Ludzie nie potrafiący sprawować opieki nad zwierzętami wogole się za zwierzęta nie powinni zabierać. Tylko dudki i dudki. A gdzie psychologia końska, znajomość zachowań, wiedzy jak postępować gdy koń nieposłuszny. EhWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:46
Magda* lubi tę wiadomość