35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Uwaga chwalę sie!
Mój Młody właśnie całkowicie samodzielnie zrobił czteroskładnikowa sałatkę owocową!
Łącznie z pójściem na grzadki i nazbieraniem truskawek i jagód syberyjskich, myciem, krojeniem, obieraniem itp.
Jak mi dzieć urósł i samodzielny się robi!macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja jestem - bonzur
Ladna pogoda, chcialam uciec z pracy i zabrac moj meski harem nad morze, ale przeszkadza mi cos co sie nazywa conscience professionnelle. Wczoraj zabralam na urodzinowy lunch moja 70-letnia kolezanke co dla twixow sweterki dzierga (maja juz czapki z kocimi mordkami i uszami na jesien) Bylo tak przyjemnie, ze lunch trwal od 13ej do 16ej wiec nie bylo nawet sensu do pracy wracac. A wieczorem urodziny M. Tylko ze skoro pancia sie najadla na miescie, to M dostal na obiad przedwczorajszy makaron oraz dwie kanapki z szynka
No ale byly babelki i ciasto z rabarbarem (z piekarni).
Chyba jednak nie uciekne. Tak bede siedziec.
Ten conscience profesionelle to chyba nowa jednostka chorobowa. Tez na nia czasami zapadam.moremi, macduska, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:Bisca! Wiesz co za chwilę będę jeść!
ROSÓŁ
Wołowo- drobiowy...mmmm jak pachnie!
Tak sie znecac nad "chora" to grzech !
Zmszcze sie. Za tydzien o tej porze bede juz w Krakowie. Bede jadla rosol przez 5 dni.
Zdecydowalismy sie nocowac w Krakowie. Bedziemy mieli cale popoludnie i wieczor, zeby troche pozwiedzac. Chuop zarezerwowal hotel i zaprosi na przejazdzke dorozka. Romantycznie bedzie.macduska, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Magdala, Simba, Mega, Zofia8, caffe, efcia, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przeciez jakbym napisala dzisiaj ze wczoraj dalam mu wczorajszy makaron, to by wyszlo na to ze jednak gotowalam, na Bozie!
Nie namawiaj mnie do klamstwa, okeeeeej?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry bedzie
Ksieciuniu usmazy mi dzis schabowe, teraz wyszedl pobiegac. Niech biega. Wcale podejrzliwa nie jestem i wcale jak wroci nie bede weszyc, czy kebabem nie zalatujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:21
kkisia, BISCA, macduska, Magdala, Mega, caffe, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Tak sie znecac nad "chora" to grzech !
Zmszcze sie. Za tydzien o tej porze bede juz w Krakowie. Bede jadla rosol przez 5 dni.
Zdecydowalismy sie nocowac w Krakowie. Bedziemy mieli cale popoludnie i wieczor, zeby troche pozwiedzac. Chuop zarezerwowal hotel i zaprosi na przejazdzke dorozka. Romantycznie bedzie.
Mój mąż wspomina z rozrzewnieniem jak podczas studiów nawaleni wybrali się na przejażdżkę dorozka po krakowskim rynku i usilnie namawiali dorożkarza żeby z piskiem kół ruszył!
kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Mega, gretka, caffe, efcia, moremi, beates, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ten conscience profesionelle to chyba nowa jednostka chorobowa. Tez na nia czasami zapadam.
stara.krycha, Mega, MartaDidi, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja mam akurat dni plodne chyba.
Wlasnie kurde przez te mrozaki to sie trzeba teraz pilnowac, zeby dzieci nie mialy syndromy ocalenca. Wpasc z dwoma w lodowce? Nie godzi sie! Hanba!
Wez jakos segreguj te swoje hasla. Za duzo smiesznych w jednym poscie. Tak sie znecac nad kolezankami.
stara.krycha, Simba, kkisia, macduska, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Dzien dobry bedzie
Ksieciuniu usmazy mi dzis schabowe, teraz wyszedl pobiegac. Niech biega. Wcale podejrzliwa nie jestem i wcale jak wroci nie bede weszyc, czy kebabem nie zalatuje
Zdradzić żonę z kebabem! SKANDAL!BISCA, stara.krycha, kkisia, Mega, Zofia8, caffe, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ok, to Cza było napisać, że dałaś mu wczorajszy (podawałas mu wczoraj wczorajszy nie przedwczorajszy hehehe).
Pisalam dzisiaj ze wczoraj podalam mu przedwczorajszy makaron.
Ja rozumiem ze mam tylko 4 klasy podstawowki, no ale bez przesady!!!
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/ak-pink-mouse-emoticon.gifkkisia, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, paszczakin, caffe, moremi, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Bardzo bym chciala sie z niej wyleczyc, bo widze ze tutaj bardzo malo osob na nia choruje i czuje sie wyindywidualizowana (z rozentuzjazmowanego tlumu)
Ale wyzdrowienie moze (choc oczywiscie nie musi) odbic sie na zarobkach to ja nie wiem czy warto sie leczyc.
A to nie zakazne jest? Jak sie mocno zepniesz?Simba, kkisia, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny