35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ja bym nie wytrzymała i znając swoje reakcje na takie akcje sama bym gościa zdziwiła batem. Co za palant.
Palcata / bata używa się delikatnie, podając zwierzęciu tylko określone, wyuczone sygnały, które zwierzę rozumie. To ma być sygnalizator lub straszak, bez konieczności jego używania. Ludzie nie potrafiący sprawować opieki nad zwierzętami wogole się za zwierzęta nie powinni zabierać. Tylko dudki i dudki. A gdzie psychologia końska, znajomość zachowań, wiedzy jak postępować gdy koń nieposłuszny. Ehstara.krycha, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Simba, macduska, moremi, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale mnie te muchy wkurwiają !!!! http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/house-fly-pink-mouse-emoticon.gif
Ech, tak jest na wsi mieszkasz to robale walą każdą dziurką. Ale ile przyjemności ...kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa studiowalas psychologie końska ? http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/afraid-pink-mouse-emoticon.gif
czytało się różne rzeczy, o instynktach warunkujacych zachowanie koni też.
Mega, Magdala, caffe, Magda*, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:U nas z rana pełno szpaków w ogrodzie, wyżerają pędraki. A potem będą takie bzyki nad trawnikiem latać.
Ech, tak jest na wsi mieszkasz to robale walą każdą dziurką. Ale ile przyjemności ....
Jako wielbiciel tych ptakow w przyszlym roku zakupuje wiatrowkestara.krycha, Mega, kkisia, Aasiula, Zofia8, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hyhy coś tam se poczytalam. Kiedyś dużo jeździłam konno, nawet chciałam swoją stadninę zakładać
czytało się różne rzeczy, o instynktach warunkujacych zachowanie koni też.
stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo
A ja dopiero z łóżka zlazlam, jak ja uwielbiam dłuuuugie weekendy
Ide na leżaczek, trochę sie posmazyc, pogoda cudna
milego dniakapturnica, stara.krycha, Magdala, Mega, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, ania.g, Zofia8, caffe, Arwena, moremi, beates, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:U nas z rana pełno szpaków w ogrodzie, wyżerają pędraki. A potem będą takie bzyki nad trawnikiem latać.
Ech, tak jest na wsi mieszkasz to robale walą każdą dziurką. Ale ile przyjemności ...kapturnica, kkisia, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A u mnnie nie ma owadow. Jedna muche wczoraj tylko sciera zabilam. Normalnie nie ruszam paskudztwa, ale troszku zla bylam to sie wyzylam. I szpakow tez nie ma. Ale fakt, ogrodu tez niet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:54
stara.krycha, gretka, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, macduska, caffe, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A propos robali. Wczoraj po namaczaniu storczyków odkrylam łażące po drewienkach robalki ze skrzydełkami. Kuźwa, a tak dobrze było. Nie wiem teraz czy ten nowy był zarażony i zainfekował starego i oba teraz w robalach, czy to stare domowe robale, które tepilam jakiś czas temu w innych kwiatach, które w dodatku stoją w innej części pokoju.
Będę musiała wymienić całkiem te drewienka w storczykach i wypłukać porządnie rośliny, a pozostałe kwiaty poprzesadzać w nową, wyparzoną ziemię. Kuźwa.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Piszę z tableta, źle mi się pisze jednym palcem. Polskie znaki raz wchodza a raz nie.
Moj laptop na smieci poszedl bidulek staruszek
Czeka mnie zakup nowego, ale to moze za
miesiac .stara.krycha, kkisia, Simba, Mega, efcia, macduska, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to powinnas wiedziec ze zaden bat nie jest potrzebny jako straszak
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny