X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie te muchy wkurwiają !!!! http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/house-fly-pink-mouse-emoticon.gif

ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, dorbie, Mega, Aasiula, Simba, Zofia8, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja bym nie wytrzymała i znając swoje reakcje na takie akcje sama bym gościa zdziwiła batem. Co za palant.
    Palcata / bata używa się delikatnie, podając zwierzęciu tylko określone, wyuczone sygnały, które zwierzę rozumie. To ma być sygnalizator lub straszak, bez konieczności jego używania. Ludzie nie potrafiący sprawować opieki nad zwierzętami wogole się za zwierzęta nie powinni zabierać. Tylko dudki i dudki. A gdzie psychologia końska, znajomość zachowań, wiedzy jak postępować gdy koń nieposłuszny. Eh
    Kometa studiowalas psychologie końska ? http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/afraid-pink-mouse-emoticon.gif

stara.krycha, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Simba, macduska, moremi, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale mnie te muchy wkurwiają !!!! http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/house-fly-pink-mouse-emoticon.gif
    U nas z rana pełno szpaków w ogrodzie, wyżerają pędraki. A potem będą takie bzyki nad trawnikiem latać.
    Ech, tak jest na wsi mieszkasz to robale walą każdą dziurką. Ale ile przyjemności ...

kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kometa studiowalas psychologie końska ? http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/afraid-pink-mouse-emoticon.gif
    Hyhy coś tam se poczytalam. Kiedyś dużo jeździłam konno, nawet chciałam swoją stadninę zakładać ;-) czytało się różne rzeczy, o instynktach warunkujacych zachowanie koni też.

Mega, Magdala, caffe, Magda*, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    U nas z rana pełno szpaków w ogrodzie, wyżerają pędraki. A potem będą takie bzyki nad trawnikiem latać.
    Ech, tak jest na wsi mieszkasz to robale walą każdą dziurką. Ale ile przyjemności ...
    Zeby u mnie szpaki wyzeraly robale byloby oki ale skurwy,....wpierdzielaja mi czeresnie.Zeby jeszcze zjadly i spokoj ale one po prostu je niszcza dziob na i leca do nastepnej co w konsekwencji powoduje ,ze owoce gnija :-/ .
    Jako wielbiciel tych ptakow w przyszlym roku zakupuje wiatrowke :)

stara.krycha, Mega, kkisia, Aasiula, Zofia8, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hyhy coś tam se poczytalam. Kiedyś dużo jeździłam konno, nawet chciałam swoją stadninę zakładać ;-) czytało się różne rzeczy, o instynktach warunkujacych zachowanie koni też.
    No to powinnas wiedziec ze zaden bat nie jest potrzebny jako straszak ;)

stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo :-)
    A ja dopiero z łóżka zlazlam, jak ja uwielbiam dłuuuugie weekendy :D
    Ide na leżaczek, trochę sie posmazyc, pogoda cudna
    milego dnia :-)

kapturnica, stara.krycha, Magdala, Mega, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, ania.g, Zofia8, caffe, Arwena, moremi, beates, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A u mnnie nie ma owadow. Jedna muche wczoraj tylko sciera zabilam. Normalnie nie ruszam paskudztwa, ale troszku zla bylam to sie wyzylam. I szpakow tez nie ma. Ale fakt, ogrodu tez niet :-P

kapturnica, kkisia, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A u mnnie nie ma owadow. Jedna muche wczoraj tylko sciera zabilam. Normalnie nie ruszam paskudztwa, ale troszku zla bylam to sie wyzylam. I szpakow tez nie ma. Ale fakt, ogrodu tez niet :-P
    Ja mam siatkiw oknach ale czasem wystarczy drzwi otworzyc zeby cos sie wepchało..A najb denerwujace sa te takie tłuste brzeczace.Ja jestem na nie wrecz uczulona i poluje az utłuke XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:54

stara.krycha, gretka, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, macduska, caffe, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja jestem na nie wrecz uczulona i poluje az utłuke XD
    Od tego jest ksieciuniu :-P

efcia, kapturnica lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos robali. Wczoraj po namaczaniu storczyków odkrylam łażące po drewienkach robalki ze skrzydełkami. Kuźwa, a tak dobrze było. Nie wiem teraz czy ten nowy był zarażony i zainfekował starego i oba teraz w robalach, czy to stare domowe robale, które tepilam jakiś czas temu w innych kwiatach, które w dodatku stoją w innej części pokoju.

Będę musiała wymienić całkiem te drewienka w storczykach i wypłukać porządnie rośliny, a pozostałe kwiaty poprzesadzać w nową, wyparzoną ziemię. Kuźwa.

Mega lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa po wczorajszej akcji bolu
    dzis juz ok
    nic nie boli :)

kapturnica, stara.krycha, efcia, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Zofia8, paszczakin, Magdala, macduska, caffe, Arwena, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Aaaa po wczorajszej akcji bolu
    dzis juz ok
    nic nie boli :)
    A mi sie @ skonczyla, a brzuch dalej tak samo boli. Endomenda? :O

efcia lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta ale ten suwak ci śmiga :-) juz tylko 105 dni :-)

kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Piszę z tableta, źle mi się pisze jednym palcem. Polskie znaki raz wchodza a raz nie.
    A Ja tylko z fona :/
    Moj laptop na smieci poszedl bidulek staruszek
    Czeka mnie zakup nowego :), ale to moze za
    miesiac .

stara.krycha, kkisia, Simba, Mega, efcia, macduska, caffe, Arwena lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to powinnas wiedziec ze zaden bat nie jest potrzebny jako straszak ;)
    Jest potrzebny. Do trzymania w ręce, jak koń niesforny to trzyma się go w zasięgu wzroku konia (koń ma szerokie pole widzenia wzdłuż tułowia). W każdym ośrodku tak się przyucza konie aby reagował na różne bodźce, na wędzidło, na nacisk łydek, pięty, dosiad i palcat właśnie. Tyle że ma to być klepniecie,a nie walenie z całej siły za karę. W tym sensie palcat nigdy nie powinien być używany.

Arwena lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, przybiegl. Ogarne sie i ide na schabowe :-)

Mega, Zofia8, macduska, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, wracaj. Już nie będę gadać o makaronie :-P

stara.krycha, Simba, Mega, kkisia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Chlop stary czy makaron stary? :-P
    Robi sie coraz ciekawiej.

ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, kkisia, stara.krycha, efcia, caffe, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na TVP 1 Człowiek z marmuru.
    Chyba popatrzę na Polskę z 1976 ;-)

kapturnica lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 9696 9697 9698 9699 9700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ