X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja popoludniowa grillowana kielbasa chyba sie oddala w szybkim tempie.Zero slonca , ciezkie chmury .Nie bawie sie tak!!!

kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Melduje się ;) co tam? Wczoraj mnie wzięło na sprzątanie,latałam że ścierą i mopem,upiekłam biszkopt z truskawkami,małego chyba truskawecznik nazwę... szacun dla dziewczyn które buźke rozpoznały na zdjęciu :-) nikt nic nie widzi komu pokaże..no!
    Przecież tam czoło jest,jedno oczko,nos z ustami tylko te łapki trochę zasłaniają.
    Dzisiaj idziemy na kocyk, muszę mojego w końcu śmignąć bo ciągle usypiam w końcu mi się puści ;)
    No widzisz ja tam nie mam wiekszych problemow z analiza zdjec usg..A Twojego malucha( swoja droga macie juz imie ? ) łatwo bylo rozpoznac co i jak..No i juz zaczyna miec fajne pucki..

kkisia, efcia, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Odbieglas znacznie od tematu bo chyba chodzilo o dorozkarza co bil konia a nie o tresowanie konia z osrodka jezdziectwa 8) I tak jak napisałam moj dziadek mial konia pociagowego(wiesz tez nim ruszal , zmienial bieg jak to nazwalas XD ) i zadnego bata nie uzywal..Wiec uwazam ze to calkowicie zbedne narzedzie jesli sie zwierzaka traktuje dobrze...
    Twój dziadek był więc jednym z wyjątków, któremu lejce wystarczaly. Super. Takie rzeczy najczęściej na gospodarstwach. Co innego szanować zwierzę, a co innego kroić z niego kasę. Taki człowiek nie ma podejścia do zwierzaka to zwierzak nie słucha. Często poprostu dostaje sprzeczne sygnały i sam nie wie czego się od niego oczekuje. Taki palant się wnerwia i pokazuje jakim palantem jest. Wogóle mówimy o dwóch różnych przypadkach.

Magda* lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I nie makaron ;)
    A przypomnij, to dzisiejszy lunch, czy wczorajszy? :-P

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Twój dziadek był więc jednym z wyjątków, któremu lejce wystarczaly. ..
    Po prostu kochał i szanował swoje zwierzeta jak i innych ludzi 8)
    I nie ma co generalizowac ,ze wszyscy dla ktorych kon jest narzedziem zarobku zle je traktuje . No bez przesad..Bo tak to by mozna bylo podpiac i te szkoly jazdy przeciez .One tez nie sa za free , tylko po to by dochody miec 8)

efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Reasumujac ..Bicie nie jest zadna forma nauki ani dla zwierzaka ani dla dzieciaka czyli takie straszaki w stylu baty , szpice i chuj nie wie co jeszcze wg mnie powinny byc stanowczo zakazane.Nawet do machania nad glowa zwierzakow..
    Howgh.

Chociaż ja pamiętam, że nie raz i nie dwa mi się od rodziców oberwalo i uważam, że nic mi się nie stało. Więcej, nie wyrazilabym się bez szacunku do rodziców. To całe bezstresowe wychowanie jest dla mnie dziwną modą. Pierwsze pokolenie właśnie w okolicach gimnazjum się znajduje. Widzę jak te wynalazki się zachowują. Ja uważam, że karać trzeba mądrze, ale jeśli zdarzy się grubsza afera to chyba nie będę miała większych oporów dać dziecku klapsa. Okaże się w praniu.

stara.krycha lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Po prostu kochał i szanował swoje zwierzeta jak i innych ludzi 8)
    I nie ma co generalizowac ,ze wszyscy dla ktorych kon jest narzedziem zarobku zle je traktuje . No bez przesad..Bo tak to by mozna bylo podpiac i te szkoly jazdy przeciez .One tez nie sa za free , tylko po to by dochody miec 8)
    Nie nie, ja ciągle do tego palanta nawiazuję. Bo on akurat dorozką nie powinien powozic. Może oscypki powinien sprzedawać czy coś.

efcia lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety, za chwilę czternasta...
    Znikam, zajrzę w międzyczasie.

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Howgh.

Chociaż ja pamiętam, że nie raz i nie dwa mi się od rodziców oberwalo i uważam, że nic mi się nie stało. Więcej, nie wyrazilabym się bez szacunku do rodziców. To całe bezstresowe wychowanie jest dla mnie dziwną modą. Pierwsze pokolenie właśnie w okolicach gimnazjum się znajduje. Widzę jak te wynalazki się zachowują. Ja uważam, że karać trzeba mądrze, ale jeśli zdarzy się grubsza afera to chyba nie będę miała większych oporów dać dziecku klapsa. Okaże się w praniu.
    Nie mozna mylic bezstresowego wychowania -czytaj pozwalania na wszystko i stosowania bicia...
    No widzisz i tu sie kompletnie nie zgadzamy .Moj syn ma 14lat(pokolenie gimnazjalne) i nigdy klapsa nie dostal.Jakos nie widze u niego syndromu rozpuszczonego bachora.Nie mam z nim jak do tej pory i nie mialam wiekszych problemow wychowawczych.Zawsze bylo tlumaczenie, rozmowa i w konsekwencji kara jesli dalej nie docieralo..A ktos kto uzywa argumentu przemocy wobec dziecka pokazuje jedynie wlasna bezsilnosc i slabosc i swiadczy to o nim zle.Bo nie sztuka uderzyc- nawet klapsa dac(klaps to tez przemoc wg mnie ) slabszego od siebie. Nie widze roznicy miedzy klapsem u dziecka a trzasnieciem starszego to i to jest wykorzystywaniem sily fizycznej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 13:56

efcia, stara.krycha, macduska, caffe, peppapig, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnei Dawid nadal spi.Poszedl z etgo co zajarzylam chyba kolo 2giej bo tlukl sie niemilosiernie po lazience..Ciekawe kiedy wstanie.Jego rekord to 13.30 ;)

jest po 14 a moja nadal śpi - pobije rekord twojego jak nic :D

kapturnica, Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czwarta kawa.
    Yeaaaaah!

kapturnica, macduska, caffe, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze zrobimy nieobecnym psikusa i natrzaskamy rach ciach te 97 stron? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 14:28

efcia, stara.krycha, kapturnica, malgos741, paszczakin, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega, caffe, BISCA, Arwena, moremi, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurde, cały czas czuje zapach zmywacza do paznokci, a małż mówi ze nic nie czuje....ciekawe...
    Na kawę tez chętnie sie pisze :)
    Jutro musze jakiego testa zakupić ;)

Mega kupuj i sikaj pozytywnie :D

kapturnica, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mozemy zrobimy nieobecnym psikusa i natrzaskamy rach ciach te 97 stron? :)

piszę się :D
    poprosze o temat przewodni

Simba, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To

efcia, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    latwe

efcia, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wystarczy

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisac

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cokolwiek

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po

a8vSp1.png
‹‹ 9698 9699 9700 9701 9702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ