35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeden wielki burdel na tym forum.
Pani nie ma.
Chujmoda tez nie.
Slash urodzila i co? Czy ktos widzial Gabrysie?
To sa normalnie jaja!kapturnica, efcia, macduska, kkisia, Mega, gretka, Magdala, ania.g, malgos741, caffe, BISCA, peppapig, Arwena, moremi, anna maria, Bozia3, megan8, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie mozna mylic bezstresowego wychowania -czytaj pozwalania na wszystko i stosowania bicia...
No widzisz i tu sie kompletnie nie zgadzamy .Moj syn ma 14lat(pokolenie gimnazjalne) i nigdy klapsa nie dostal.Jakos nie widze u niego syndromu rozpuszczonego bachora.Nie mam z nim jak do tej pory i nie mialam wiekszych problemow wychowawczych.Zawsze bylo tlumaczenie, rozmowa i w konsekwencji kara jesli dalej nie docieralo..A ktos kto uzywa argumentu przemocy wobec dziecka pokazuje jedynie wlasna bezsilnosc i slabosc i swiadczy to o nim zle.Bo nie sztuka uderzyc- nawet klapsa dac(klaps to tez przemoc wg mnie ) slabszego od siebie. Nie widze roznicy miedzy klapsem u dziecka a trzasnieciem starszego to i to jest wykorzystywaniem sily fizycznej.
Święte słowa kobieto.efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To sie nigdy nie skonczy....
Jak makaron to sie ciagnie. Jak w piosence. Ostrozniej dobieraj slowa.
W zwiazku z burdelem. Potrzebujemy nowego pasterza?macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Jeden wielki burdel na tym forum.
Pani nie ma.
Chujmoda tez nie.
Slash urodzila i co? Czy ktos widzial Gabrysie?
To sa normalnie jaja!
Właśnie, gdzie Adasia Gabrysia?!kkisia, kapturnica, efcia, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja przyszlam powiedzieć, że w sobotę jadę z m do pobliskiej miejscowości, z którą powiązane jest to jego wojsko i obchodzić będziemy święto tejże jednostki. Zostały zaproszone rodziny żołnierzy. M mówi, że jedziemy, będzie postawiony autokar, będą chłopaki z rodzinami, wesoło ma być, na miejscu wojskowe pokazy, grochowka, integracja. Hmm. Mówię do niego: to ja się kwalifikuję na twoją rodzinę?
A on na to: oczywiście, dawno
macduska, efcia, kkisia, kapturnica, Mega, Magdala, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Znikla.Moze mala ja pochlonela i zapomniala o nas..Swoja droga mozna zrozumiec pierwsze kilka dni ale kurde to juz troche minelo...
Slash, halo halo ... jesteś wzywana do tablicykapturnica, malgos741, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Simba! A to były kolanka czy wstążki?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hate-onion-head-emoticon.gifefcia, ComeToMeBaby, paszczakin, kapturnica, Mega, macduska, caffe, kkisia, BISCA, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Slash, halo halo ... jesteś wzywana do tablicy
Edit ; no tak, to o potomka chodziło... Budyń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:12
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Znikla.Moze mala ja pochlonela i zapomniala o nas..Swoja droga mozna zrozumiec pierwsze kilka dni ale kurde to juz troche minelo...
Jak można?
Nie można!
Moja para? Ja się codziennie meldowalam, nawet ze szpitala..
ComeToMeBaby, Mega, efcia, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość