X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze sie bawicie?
    http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hate-onion-head-emoticon.gif
    Co będziesz dziś miała na obiad?
    (takie tam neutralne pytanie)

Mega, macduska, efcia, Simba, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dwulatki przechodza bunt dwulatka to tez nie mozna klepnac? On w ogole zrozumie jak mu mowke palne pt. Dobro i zlo? Gdzies czytalam ze w tym wieku dziecko tylko klapsa zalapie. Osobiscie mam zdanie, ze na rozboknika maly klap robi dobrze. Widzialam takie przypadki. Mam jeden na wsi po sasiedzku. Dziewczynka prawie 3 lata. Nie mozna jej ogarnac. Chodzi pi plotach, samochodach, ucieka, broi, spada ze stosu drewna, dusi kury, popycha babcie ze ta lamie reke, normalnie terminator. Juz drugi rok debatujemy z mama jak ja wychowac, bo to nasi najblizsi sasiedzi i duzo czasu spedzaja na naszym podworku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:12

ComeToMeBaby, efcia, ania.g, Simba, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Znikla.Moze mala ja pochlonela i zapomniala o nas..Swoja droga mozna zrozumiec pierwsze kilka dni ale kurde to juz troche minelo...

Slash dosyć rzadko się pojawiała. Moze jeszcze wpadnie?

Mega, kapturnica, efcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze sie bawicie?
    http://emoticoner.com/files/emoticons/leaf/devil-laugh-leaf-emoticon.gif

paszczakin, macduska, efcia, Simba, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze sie bawicie?

Świetnie! :-D
    Kocham takie słowne przepychanki!

ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Simba, Mega, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój obiad właśnie się robi, a my czekamy..
    W samochodzie, pod McDonaldem :)

Hop, hop, ortoreksjo! Wróć!

kapturnica, macduska, efcia, Simba, Mega, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No drugie by im sie przydało to moze wpadac http://emoticoner.com/files/emoticons/eggy/ashamed-eggy-emoticon.gif

macduska, efcia, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

No teraz to chyba jeszcze nie, dopiero urodziła.. :D

macduska, efcia, kapturnica, Mega, kkisia, Zofia8, peppapig, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mój obiad właśnie się robi, a my czekamy..
    W samochodzie, pod McDonaldem :)

Hop, hop, ortoreksjo! Wróć!

To gdzieś daleko odbiegła! Nie wiem czy Cię usłyszy.

kapturnica, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    I jak dwulatki przechodza bunt dwulatka to tez nie mozna klepnac? On w ogole zrozumie jak mu mowke palne pt. Dobro i zlo? Gdzies czytalam ze w tym wieku dziecko tylko klapsa zalapie. Osobiscie mam zdanie, ze na rozboknika maly klap robi dobrze. Widzialam takie przypadki. Mam jeden na wsi po sasiedzku. Dziewczynka prawie 3 lata. Nie mozna jej ogarnac. Chodzi pi plotach, samochodach, ucieka, broi, spada ze stosu drewna, dusi kury, popycha babcie ze ta lamie reke, normalnie terminator. Juz drugi rok debatujemy z mama jak ja wychowac, bo to nasi najblizsi sasiedzi i duzo czasu spedzaja na naszym podworku.
    A jak 16latek przechodzi bunt nastolatka to tez go klepniesz ???
    Ty nie masz dziecku malemu tyrenade palnac nad glowa tylko spokojnym tonem cos zabronic i odwrocic uwage .Taki maluch nie rozumie za co jest bity a wyrabia sobie w glowie jedynie strach do rodzica ,ze go znow uderzy..
    Zadne dziecko nie rodzi sie zle , krnabrne czy niegrzeczne.Tu widac jest ,ze rodzice od poczatku nie umia zapanowac nad dzieckiem.I jak sama mowisz zapanuja nad nia na moment tylko, za chwile to robi.To od klapsa przejda do kabla wraz ze wzrostem ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:17

macduska, caffe, efcia, ania.g, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też juz po obiedzie.
    Miałam trochę wczoraj przygotowane.
    Wrócilismy w po 14 do domu, ja do kuchni w gary a młodziez z ojcem przed telewizor!

Nerwa mi ruszyli i tyle.
    To powiedzialam, ze jesli chodzi o mnie to obiad moze byc i o 18 bo mi się jesć nie chce i poposzłam pić kawę.

Ruszyli do kuchni aż miło!
    Wspólnie poszło raz dwa. I jaki pyszny był!

kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, caffe, Mega, kkisia, efcia, BISCA, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ej! Biscuitek! Ja tez potrafie wnerwiac! Pacz! To moj wczorajszy lunch:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/476e6b20f8a3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1858e0177fc1.jpg
    A co tamu u góry po prawej robi ten pusty talerzyk? No raczej po zupie to on nie jest... ;)

ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, kkisia, efcia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ja u Malego Dziecka uzywalam GLOSU- krotkie dosadne warkniecia, bez usmiechu i ze zmarszczonym czolem, dzialalo bez pudla- wzmocnienia negatywne.Tlumaczylam dopiero jak bylo wieksze i cos kumalo. MOja kolezanka ciagle portki synowi trzepie, a za chwile- chodz do mamusi itd itp.- i wlasnie ten dzieciak jest nie do ogarniecia.

ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, caffe, Mega, kkisia, efcia, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no starszy to chyba tyradę pojmie. Teoretycznie.

Idę skalpelosa trzasnąć.

efcia lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cd.
    W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Cd.
    W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.

To raczej klaps nie pomoże. Raczej na pewno nie. Ona się prawidłowo rozwija?

ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, caffe, kkisia, efcia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Co będziesz dziś miała na obiad?
    (takie tam neutralne pytanie)
    Jutrzejszy obiad z wczoraj

ComeToMeBaby, macduska, stara.krycha, Mega, kkisia, efcia, BISCA, paszczakin, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Cd.
    Moze chciala dostac misia ;-)

kapturnica, Simba, Mega, Magdala, kkisia, efcia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jutrzejszy obiad z wczoraj
    Bardzo oryginalnie. Koniecznie zrób wczoraj zdjęcie :-D

Simba, Mega, kkisia, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę, bo mnie odciągacie od skalpelosa. Wasza wina.

c5e015d88e.png
‹‹ 9701 9702 9703 9704 9705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ