35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Dobrze sie bawicie?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hate-onion-head-emoticon.gif
(takie tam neutralne pytanie)Mega, macduska, efcia, Simba, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
I jak dwulatki przechodza bunt dwulatka to tez nie mozna klepnac? On w ogole zrozumie jak mu mowke palne pt. Dobro i zlo? Gdzies czytalam ze w tym wieku dziecko tylko klapsa zalapie. Osobiscie mam zdanie, ze na rozboknika maly klap robi dobrze. Widzialam takie przypadki. Mam jeden na wsi po sasiedzku. Dziewczynka prawie 3 lata. Nie mozna jej ogarnac. Chodzi pi plotach, samochodach, ucieka, broi, spada ze stosu drewna, dusi kury, popycha babcie ze ta lamie reke, normalnie terminator. Juz drugi rok debatujemy z mama jak ja wychowac, bo to nasi najblizsi sasiedzi i duzo czasu spedzaja na naszym podworku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:12
ComeToMeBaby, efcia, ania.g, Simba, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Znikla.Moze mala ja pochlonela i zapomniala o nas..Swoja droga mozna zrozumiec pierwsze kilka dni ale kurde to juz troche minelo...
Slash dosyć rzadko się pojawiała. Moze jeszcze wpadnie?Mega, kapturnica, efcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobrze sie bawicie?
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/hate-onion-head-emoticon.gifpaszczakin, macduska, efcia, Simba, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Slash dosyć rzadko się pojawiała. Moze jeszcze wpadnie?
No teraz to chyba jeszcze nie, dopiero urodziła..macduska, efcia, kapturnica, Mega, kkisia, Zofia8, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:I jak dwulatki przechodza bunt dwulatka to tez nie mozna klepnac? On w ogole zrozumie jak mu mowke palne pt. Dobro i zlo? Gdzies czytalam ze w tym wieku dziecko tylko klapsa zalapie. Osobiscie mam zdanie, ze na rozboknika maly klap robi dobrze. Widzialam takie przypadki. Mam jeden na wsi po sasiedzku. Dziewczynka prawie 3 lata. Nie mozna jej ogarnac. Chodzi pi plotach, samochodach, ucieka, broi, spada ze stosu drewna, dusi kury, popycha babcie ze ta lamie reke, normalnie terminator. Juz drugi rok debatujemy z mama jak ja wychowac, bo to nasi najblizsi sasiedzi i duzo czasu spedzaja na naszym podworku.
Ty nie masz dziecku malemu tyrenade palnac nad glowa tylko spokojnym tonem cos zabronic i odwrocic uwage .Taki maluch nie rozumie za co jest bity a wyrabia sobie w glowie jedynie strach do rodzica ,ze go znow uderzy..
Zadne dziecko nie rodzi sie zle , krnabrne czy niegrzeczne.Tu widac jest ,ze rodzice od poczatku nie umia zapanowac nad dzieckiem.I jak sama mowisz zapanuja nad nia na moment tylko, za chwile to robi.To od klapsa przejda do kabla wraz ze wzrostem ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 15:17
macduska, caffe, efcia, ania.g, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też juz po obiedzie.
Miałam trochę wczoraj przygotowane.
Wrócilismy w po 14 do domu, ja do kuchni w gary a młodziez z ojcem przed telewizor!
Nerwa mi ruszyli i tyle.
To powiedzialam, ze jesli chodzi o mnie to obiad moze byc i o 18 bo mi się jesć nie chce i poposzłam pić kawę.
Ruszyli do kuchni aż miło!
Wspólnie poszło raz dwa. I jaki pyszny był!
kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, caffe, Mega, kkisia, efcia, BISCA, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ej! Biscuitek! Ja tez potrafie wnerwiac! Pacz! To moj wczorajszy lunch:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/476e6b20f8a3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1858e0177fc1.jpgComeToMeBaby, Simba, kapturnica, kkisia, efcia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:I jak dwulatki przechodza bunt dwulatka to tez nie mozna klepnac? On w ogole zrozumie jak mu mowke palne pt. Dobro i zlo? Gdzies czytalam ze w tym wieku dziecko tylko klapsa zalapie. Osobiscie mam zdanie, ze na rozboknika maly klap robi dobrze. Widzialam takie przypadki. Mam jeden na wsi po sasiedzku. Dziewczynka prawie 3 lata. Nie mozna jej ogarnac. Chodzi pi plotach, samochodach, ucieka, broi, spada ze stosu drewna, dusi kury, popycha babcie ze ta lamie reke, normalnie terminator. Juz drugi rok debatujemy z mama jak ja wychowac, bo to nasi najblizsi sasiedzi i duzo czasu spedzaja na naszym podworku.
ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, caffe, Mega, kkisia, efcia, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Cd.
W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.
To raczej klaps nie pomoże. Raczej na pewno nie. Ona się prawidłowo rozwija?ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, caffe, kkisia, efcia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Cd.
W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.kapturnica, Simba, Mega, Magdala, kkisia, efcia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę