X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A co tamu u góry po prawej robi ten pusty talerzyk? No raczej po zupie to on nie jest... ;)
    Tam byla taka pyszna kaloryczna buleczka. A widelczyk do oliwek, ktore sie juz na zdjecie nie zalapaly

kapturnica, caffe, efcia, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze jej nie bija. Wrzeszcza. Jest jeszcze dwoje dzieci. Starszy jest posluszny a maly bardzo maly. Zostaje ona. Na nia nic nie dziala. Tylko w odpowiedzi dziko sie zasmieje.
    Sytuacja beznadziejna.

efcia lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja u Malego Dziecka uzywalam GLOSU- krotkie dosadne warkniecia, bez usmiechu i ze zmarszczonym czolem, dzialalo bez pudla- wzmocnienia negatywne.Tlumaczylam dopiero jak bylo wieksze i cos kumalo. MOja kolezanka ciagle portki synowi trzepie, a za chwile- chodz do mamusi itd itp.- i wlasnie ten dzieciak jest nie do ogarniecia.
    I robic duze oczy O.o Jak Pan Rosol w Mikolajku :)

kapturnica, Mega, Magdala, MartaDidi, kkisia, efcia, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jutrzejszy obiad z wczoraj

flircik.gif

Simba, kapturnica, Mega, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Cd.
    W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.
    Ale male dziecko nie zna wartosci i nie umie poszanowac czegos..Jest po prostu na to za male i za glupiutkie..Czy mu dasz lalke za zlotowke czy za 30 zrobi z nia to samo..

efcia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Cd.
    W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.
    Sprobujcie jej napluc miedzy oczy albo szmata przetrzec. Nie pomoze - egzorcyste wezwac. Jesli dalej nic, no to coz - kolkiem przebic

kapturnica, stara.krycha, Mega, MartaDidi, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To raczej klaps nie pomoże. Raczej na pewno nie. Ona się prawidłowo rozwija?
    Jak mala jest bita to obawiam sie ze w taki sposob rozladowywuje napiecie i gniew wlasnie wyladowywujac sie na zabawkach czy przedmiotach.....

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Moze chciala dostac misia ;-)
    Jeblam :)

kapturnica, Mega, MartaDidi, kkisia, efcia, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sprobujcie jej napluc miedzy oczy albo szmata przetrzec. Nie pomoze - egzorcyste wezwac. Jesli dalej nic, no to coz - kolkiem przebic
    Moze na 12zdrowasiek do pieca ??Wyjdzie zło z niej http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/zombi-smiley.gif

caffe, Simba, stara.krycha, macduska, Mega, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będąc w temacie, u mnie dzisiaj jest wczorajszy makaron na obiad 8)

Simba, stara.krycha, macduska, Mega, kkisia, efcia, BISCA, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I to rozumiem :)

caffe, kapturnica, stara.krycha, MartaDidi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala nie sluchaj ich! Ta dziewczynka to wcielone zuo! Kysz, szatanie, tu dobrego egzorcysty potrzeba! :-P

kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Moze chciala dostac misia ;-)
    O widzisz!!! Albo nie trafili z kolorem wlosow XD

stara.krycha, MartaDidi, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze na 12zdrowasiek do pieca ??Wyjdzie zło z niej http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/zombi-smiley.gif
    Albo na poczatek woda swiecona polac i zobaczyc czy zasyczy i czy dym pojdzie

stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Albo na poczatek woda swiecona polac i zobaczyc czy zasyczy i czy dym pojdzie
    Na tym etapie to już woda świecona nie da rade..Moze krzyz na czoło i patrzyc czy wypala dziure ???

stara.krycha, kkisia, Simba, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a ta Twoja koleżanka od czapek, to dzierga coś więcej, czy tylko Tobie okazyjnie?

Simba, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanim napisalam tamto juz same na to wpadly. Albo ja za wolna, albo Wy za szybkie ;-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To raczej klaps nie pomoże. Raczej na pewno nie. Ona się prawidłowo rozwija?

Normalnie. Troche pozno zaczela mowic ale nadrabia. Moze matka czasu nie ma tyle ile ona potrzebuje.
    Anyway naprawde z reka na sercu nigdy nie dalyscie dziecku klapa? Mnie klepali moje kolezanki tez a nie robilam jakichs wielkich jazd. Ot normalne wybryki i klapy byly. Nie mam z tego powodu traumy i nie bylam nigdy agresywna. Wrecz mowia o mnie ze emanuje spokojem. To jak to jest. Bardzo bym chciala nigdy nie uzywac klapsow.

Simba, efcia, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kolanka ??? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/big-smile2-smiley.gif

stara.krycha, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale male dziecko nie zna wartosci i nie umie poszanowac czegos..Jest po prostu na to za male i za glupiutkie..Czy mu dasz lalke za zlotowke czy za 30 zrobi z nia to samo..
    Mnie starzy nie bili.
    Matka pare razy scierka machnela i raz pasem takim cienkim, bo jej sie wyrwalam i przebieglam przez ulice.
    Nie zapamietalam ZLEJ bijacej matki, ale raz na zawsze zapamietalam zeby jednak sie nie wyrywac i przez ulice nie przebiegac.
    Moja kuzynka swoja corke wychowuje tak, ze raz jej klapsa dala. Wczesniej liczac do trzech i ostrzegajac ja przed tym co nastapi. Pozniej wystarczylo samo liczenie.

stara.krycha, Mega, kkisia, macduska, Magdala, efcia, Arwena, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 9702 9703 9704 9705 9706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ