35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:A co tamu u góry po prawej robi ten pusty talerzyk? No raczej po zupie to on nie jest...
kapturnica, caffe, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiem ze jej nie bija. Wrzeszcza. Jest jeszcze dwoje dzieci. Starszy jest posluszny a maly bardzo maly. Zostaje ona. Na nia nic nie dziala. Tylko w odpowiedzi dziko sie zasmieje.
Sytuacja beznadziejna.efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
MartaDidi wrote:Ja u Malego Dziecka uzywalam GLOSU- krotkie dosadne warkniecia, bez usmiechu i ze zmarszczonym czolem, dzialalo bez pudla- wzmocnienia negatywne.Tlumaczylam dopiero jak bylo wieksze i cos kumalo. MOja kolezanka ciagle portki synowi trzepie, a za chwile- chodz do mamusi itd itp.- i wlasnie ten dzieciak jest nie do ogarniecia.
Jak Pan Rosol w Mikolajku
kapturnica, Mega, Magdala, MartaDidi, kkisia, efcia, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Cd.
W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Cd.
W poniedzialek dostala od nas na dzien dziecka lalke. We wtorek moja mama znalazja nogi laki w krzakach a kadlubik goly utopiony w balii. Buty podobno zostaly pogryzione do cna. Sukienka rozpruta.kapturnica, stara.krycha, Mega, MartaDidi, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To raczej klaps nie pomoże. Raczej na pewno nie. Ona się prawidłowo rozwija?
efcia lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Sprobujcie jej napluc miedzy oczy albo szmata przetrzec. Nie pomoze - egzorcyste wezwac. Jesli dalej nic, no to coz - kolkiem przebic
caffe, Simba, stara.krycha, macduska, Mega, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moze na 12zdrowasiek do pieca ??Wyjdzie zło z niej http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/zombi-smiley.gif
stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To raczej klaps nie pomoże. Raczej na pewno nie. Ona się prawidłowo rozwija?
Normalnie. Troche pozno zaczela mowic ale nadrabia. Moze matka czasu nie ma tyle ile ona potrzebuje.
Anyway naprawde z reka na sercu nigdy nie dalyscie dziecku klapa? Mnie klepali moje kolezanki tez a nie robilam jakichs wielkich jazd. Ot normalne wybryki i klapy byly. Nie mam z tego powodu traumy i nie bylam nigdy agresywna. Wrecz mowia o mnie ze emanuje spokojem. To jak to jest. Bardzo bym chciala nigdy nie uzywac klapsow.Simba, efcia, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Ale male dziecko nie zna wartosci i nie umie poszanowac czegos..Jest po prostu na to za male i za glupiutkie..Czy mu dasz lalke za zlotowke czy za 30 zrobi z nia to samo..
Matka pare razy scierka machnela i raz pasem takim cienkim, bo jej sie wyrwalam i przebieglam przez ulice.
Nie zapamietalam ZLEJ bijacej matki, ale raz na zawsze zapamietalam zeby jednak sie nie wyrywac i przez ulice nie przebiegac.
Moja kuzynka swoja corke wychowuje tak, ze raz jej klapsa dala. Wczesniej liczac do trzech i ostrzegajac ja przed tym co nastapi. Pozniej wystarczylo samo liczenie.stara.krycha, Mega, kkisia, macduska, Magdala, efcia, Arwena, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość