35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wisz a jak mi sie pokryło w tej piosence o tym syneczku..To kurde juz całkiem..Ehh dobrze ,ze siedze w domu i mejkapa nie mam to sie moglam rozczulic ..Mientka tez ejstem
Mi cały spłynął...kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:O, dwunasta ! Czas na apéritif
Ide na taras. Parasol, zimne piwko, usluglujacy chuop i gril. Simba, zgadnij co bedzie z grilla ?Mega, BISCA, stara.krycha, moremi, kkisia, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:PRZEDWCZORAJSZY makaron? Przecież to sie szybko psuje, Gesslerowa już by nim w ciebie rzucała
Mega, BISCA, stara.krycha, moremi, kkisia, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Wiem, wiem, znam to, dlatego test bedzie na poniedziałek jakby co
Bo wiesz, ze stymulacja potrafi dawać takie dziwaczne objawy.
Ja po pierwszych trzech też myslałam, ze ciaża murowana. Za kazdym razem!Mega, kapturnica, stara.krycha, kkisia, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:O, dwunasta ! Czas na apéritif
Ide na taras. Parasol, zimne piwko, usluglujacy chuop i gril. Simba, zgadnij co bedzie z grilla ?
Bisca! Wiesz co za chwilę będę jeść!
ROSÓŁ
Wołowo- drobiowy...mmmm jak pachnie!Mega, Simba, kapturnica, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kup, kup - kciukam za pozytyw, ale wiesz, ze ladowanie może być bolesne...
Mega, łapiesz się na kawę, muszę chyba sobie mocniejszą zrobićMega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bo wiesz, ze stymulacja potrafi dawać takie dziwaczne objawy.
Ja po pierwszych trzech też myslałam, ze ciaża murowana. Za kazdym razem!macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Ja dwie minuty kminiłam o jakie ładowanie i czego w co chodziło w tym poście, zanim wpadłam, że miało być lądowanie...
Mega, łapiesz się na kawę, muszę chyba sobie mocniejszą zrobić -
Mega wrote:Bosze do okulisty musze isc koniecznie, bo przeczytałam ze sobie minetkę zrobiłaś i sie zastanawiam w jaki sposób
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wiedziałam! Wiedziałam, ze się skojarzy komuś!
Wlasnie kurde przez te mrozaki to sie trzeba teraz pilnowac, zeby dzieci nie mialy syndromy ocalenca. Wpasc z dwoma w lodowce? Nie godzi sie! Hanba!macduska, Mega, kapturnica, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gretka, Aasiula, ania.g, caffe, efcia, iwcia77, Bozia3, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ja dwie minuty kminiłam o jakie ładowanie i czego w co chodziło w tym poście, zanim wpadłam, że miało być lądowanie...
Mega, łapiesz się na kawę, muszę chyba sobie mocniejszą zrobić
Piszę z tableta, źle mi się pisze jednym palcem. Polskie znaki raz wchodza a raz nie.Mega, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Piszę z tableta, źle mi się pisze jednym palcem. Polskie znaki raz wchodza a raz nie.
ComeToMeBaby, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O madre de dios! Wczoraj to on byl wczorajszy, proste chyba nie?
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ok, to Cza było napisać, że dałaś mu wczorajszy (podawałas mu wczoraj wczorajszy nie przedwczorajszy hehehe).
Nie namawiaj mnie do klamstwa, okeeeeej?moremi, macduska, stara.krycha, kkisia, BISCA, Mega, paszczakin, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga chwalę sie!
Mój Młody właśnie całkowicie samodzielnie zrobił czteroskładnikowa sałatkę owocową!
Łącznie z pójściem na grzadki i nazbieraniem truskawek i jagód syberyjskich, myciem, krojeniem, obieraniem itp.
Jak mi dzieć urósł i samodzielny się robi!Simba, moremi, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, Mega, gretka, paszczakin, caffe, efcia, Arwena, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość