35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Asiek a Ty jak tam ?Chyba Ci sie cykl troche przeciagnie bo tak patrze ,ze cos owuli jeszcze nie było ??
Ale wiesz nie wyje bo bezowulacyjne to zazwyczaj ciaza sie konczahehe
ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, moremi, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Im dluzej sie staram tym bardziej do mnie dochodzi ile to stresu mnie bedzie kosztowalo. Szczegolnie jak patrze na Wasze suwaki. Im glebiej w las tym ciemniej. Kiedys myslalam aby zobaczyc dwie kreski, a teraz wiem co to naprawde oznacza.
Ech baby wspieram Was wszystkie. Oby szybciej do 12 tyg, polowkowego, granicy przezywalnosci i rzecz jasna urodzenia zdrowego dziecia.Aasiula, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, Simba, moremi, dorbie, Zofia8, ania.g, caffe, efcia, beates, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Im dluzej sie staram tym bardziej do mnie dochodzi ile to stresu mnie bedzie kosztowalo. Szczegolnie jak patrze na Wasze suwaki. Im glebiej w las tym ciemniej. Kiedys myslalam aby zobaczyc dwie kreski, a teraz wiem co to naprawde oznacza.
Ech baby wspieram Was wszystkie. Oby szybciej do 12 tyg, polowkowego, granicy przezywalnosci i rzecz jasna urodzenia zdrowego dziecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 11:32
Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, moremi, dorbie, Natka_79, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O tak tak..Tez mis ie wydawalo ,ze zobaczenie pozytywnego testu = sie blogosc..A pozniej dopiero sie hard core zaczal... I raczej nie predko skonczy
Tak gdzies z 18 lat?
A potem przybeda wnuki i a piac od poczatku.macduska, Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mówisz? Nie wiem. Chyba nie. Może. Wszystko mnie dopada chyba. Eh. Jutro tyle spraw mamy do pozałatwiania... Cykl będzie chyba stracony bo m wyjeżdża, a jak wróci to będzie ostatni miesiąc przed ślubem.
Idę po królika, trudno. I kawkę robię, chce która?
P.s. Dzięki dziewczyny.
Ja chcę!ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:U komety stres szpitalno-slubny.
Kometa dobrze jest. Nie martw sie. I tak jakas wpadke zaliczycie.
Bedzie cudnie, zobaczysz.Magdala, Aasiula, malgos741, macduska, kkisia, moremi, Mega, BISCA, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A poza tym po 4jednostkach insuliny na noc dalej dupa i cukier 92
wiec dzis na noc zwiekszam do 6ciu ejdnostek.Ciekawe jak zadziala..
A sa jakies limity na te jednostki na dzien? Zebys nie padla z kolei z braku tego cukru we krwi.Mega lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.