35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje drogie, ja się tylko odmeldowuje. Rodzina przyjeżdża na 4 dni, trzymajcie za mnie kciuki, żeby nie było wielkich kwasów w rozmowie o chrzcie.
Magda, ciesz się, że Ci się kupy śnią. Ja w ciazy co sen to krew i morderstwa. W jednym ze snów mordowalysmy ludzi razem z Moremi, niewiedziec czemu.
U nas był wczoraj pierwszy ludzki wieczór-młody w lozku spał o 11-tej, a ja miałam czas i sile na kieliszek wina, ser i rozmowę z mężem.
Młody spał do 5, mam nadzieję, że mu tak zostanie, ale jakiś w to nie wierzę, bo wczoraj odpadł po sensacjach brzuchowych. Dalej go bąki męczą.ale masaż pomaga na szczęście.
Nie doczytałam co Was, chcialam tylko powiedzieć, że trzymam wszystko za dzieciole Kisiaka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:18
kapturnica, malgos741, gretka, Mega, caffe, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, Magdala, dorbie, Dziobak, Aasiula, macduska, moremi, MartaDidi, BISCA, SolarPolar, ania.g, Arwena, efcia, Magda*, beates, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bry, piękny wolny dzien
Dziś na obiad tłusto u mnieskrzydełka w panierce, frytki, dla równowagi sałata, pomidor i ogórek zielony
Tempka u mnie w gorze dalej, plamienia nie widać, tylko brzuch mnie pobolewa, no i sutki - nie mogę ich dotknąć....ale sie nie napalamtaaa, jasne
malgos741, gretka, caffe, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, kkisia, Magdala, Aasiula, macduska, moremi, SolarPolar, ania.g, Arwena, efcia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Paszcza, powodzenia z rodzinką
U mnie tez były dziwaczne sny, w ogóle to moze powinnam go spisać i spróbować sprzedać w Hollywood jako scenariusz filmu sensacyjnego z nutka sci-fibohaterzy to 3 morderców z czego jedna osoba to kobieta i to nie były czarne charaktery
przeciwnikiem był ksiądz
mający dziwne moce
miejsce akcji: zasypane śniegiem, ponure miasto
Dzis zaczynam 17tc, półmetek coraz blizej.
Miłego dniaMega, gretka, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, kkisia, Magdala, dorbie, Aasiula, macduska, moremi, ania.g, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co... ja mam chyba jakieś przesilenie staraniowe
Wczoraj wieczorem rozbieram się do kąpieli i stałam z profilu do lustra. Nagle patrzę, a mój brzuch taki jakiś dziwny, wywalony. Jak nie mój. Wystraszyłam się nieco, a potem tak się ogladalam, glaskalam, wciągając brzuch, raz z jednej, raz z drugiej strony. Mówię, kurde co jest. Tak nagle to odkrylam.
Wchodzi m do łazienki. Pokazuję mu. Mówię, że mi tak dziwnie wywalilo brzuch, a ten na to że się pewnie objadłam i mnie wzdęło. Ja mu na to, że byłyby jaja jakbym była w ciąży i o tym nie wiedziała... No, nawet on ostatnio zauważył, że mój @ ostatnio słabszy. Jeszcze do tego właśnie mi się skończył, a wcale mnie cycki nie bolały, a cały czas, nawet dzisiaj, ciągle czuję jakieś dziwne bóle czy smyrania, ciagnięcie w podbrzuszu, jakąś zgage (?). I sobie wkręciłam...
Potem obejrzeliśmy film, usnelam. Dzisiaj rano m pojechał na służbę, a mnie nadal pobolewa. Aż wstałam do lustra. Brzuch wrócił do normalnych rozmiarów. Heh, dobrze że mam betę zleconą przed hsg to w razie czego nie wwystąpię w programie "ciąża z zaskoczenia".
Ale w sumie nie wiem czy ulga, że trzeciej sukienki nie muszę szukać czy smutno że ciąży brak.
Chyba zjem sobie czekoladowego królika...Mega, Magdala, macduska, stara.krycha, moremi, BISCA, ania.g, efcia, beates, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:
Dzis zaczynam 17tc, półmetek coraz blizej.
Miłego dnia..A Ty bedziesz narzekac ,że mlodziezy Cie okłada.
U mnie Maks od wczoraj zmienił jakos pozycje i tłucze mnie praktycznie bez przerwy w kilku miejscach na raz.Mega, kkisia, Natka_79, Aasiula, moremi, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:
Tempka u mnie w gorze dalej, plamienia nie widać, tylko brzuch mnie pobolewa, no i sutki - nie mogę ich dotknąć....ale sie nie napalamtaaa, jasne
Mega, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wygląda to u Ciebie naprawde obiecująco .A progesteron miałas piekny!!
a micha uśmiechnięta cały czas
kapturnica, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha, moremi, BISCA, dorbie, caffe, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jeszcze troche i zacznie sie z górki TOCZYC
..A Ty bedziesz narzekac ,że mlodziezy Cie okłada.
U mnie Maks od wczoraj zmienił jakos pozycje i tłucze mnie praktycznie bez przerwy w kilku miejscach na raz.i ciebie zaraz bedzie studniówka
Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Wszystko sie zgadza. Zosia prawde powiada. Jest slonce i cieplo. Nareszcie.
U mnie dzis normalny dzien jak codzien, ale wiem, ze rodacy sie zbieraja kwiaty sypac i klekac przed Najwyzszym. A potem na lody.
Moj sprawca ciazy musi wyjechac w strategicznym momencie. Nie wiem czy we wtorek bedzie jeszcze czego szukac..Zapodamy towarzystwo w sobote rano z nadzieja, ze sie jakos zadekuja i doczekaja jaja. A moze owu bedzie pozniej? Pozyjemy zobaczymy.
Moje sny tez sie nadaja na scenariusze. To chyba normalne jak sie komus przerozne mysli po glowie tlucza caly dzien. W nocy jest reset.
ComeToMeBaby, moremi, dorbie, ania.g, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zofia8 wrote:Kometo dopada Cie chyba stres przedszpitalny. Ale wszystko bedzie dobrze
Idę po królika, trudno. I kawkę robię, chce która?
P.s. Dzięki dziewczyny.Aasiula, kapturnica, Magdala, macduska, kkisia, Mega, moremi, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Nie masz pojęcia jak czekam na to "z górki"
i ciebie zaraz bedzie studniówka
.I fakt te 2,3ostatnie tyg ciagly sie do polmetka.Za to ostatnie 2tyg mi przelecialy bo troche sie dzialo..
Tez jak aptzre to nie wierze ,ze niedlugo bede odliczac w tyl od 100Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, moremi, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mówisz? Nie wiem. Chyba nie. Może. Wszystko mnie dopada chyba. Eh. Jutro tyle spraw mamy do pozałatwiania... Cykl będzie chyba stracony bo m wyjeżdża, a jak wróci to będzie ostatni miesiąc przed ślubem.
Idę po królika, trudno. I kawkę robię, chce która?
P.s. Dzięki dziewczyny.ComeToMeBaby, macduska, Mega, BISCA lubią tę wiadomość