X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje drogie, ja się tylko odmeldowuje. Rodzina przyjeżdża na 4 dni, trzymajcie za mnie kciuki, żeby nie było wielkich kwasów w rozmowie o chrzcie.

Magda, ciesz się, że Ci się kupy śnią. Ja w ciazy co sen to krew i morderstwa. W jednym ze snów mordowalysmy ludzi razem z Moremi, niewiedziec czemu.

U nas był wczoraj pierwszy ludzki wieczór-młody w lozku spał o 11-tej, a ja miałam czas i sile na kieliszek wina, ser i rozmowę z mężem.
    Młody spał do 5, mam nadzieję, że mu tak zostanie, ale jakiś w to nie wierzę, bo wczoraj odpadł po sensacjach brzuchowych. Dalej go bąki męczą. :( ale masaż pomaga na szczęście.

Nie doczytałam co Was, chcialam tylko powiedzieć, że trzymam wszystko za dzieciole Kisiaka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:18

kapturnica, malgos741, gretka, Mega, caffe, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, Magdala, dorbie, Dziobak, Aasiula, macduska, moremi, MartaDidi, BISCA, SolarPolar, ania.g, Arwena, efcia, Magda*, beates, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, piękny wolny dzien :)
    Dziś na obiad tłusto u mnie ;) skrzydełka w panierce, frytki, dla równowagi sałata, pomidor i ogórek zielony :)

Tempka u mnie w gorze dalej, plamienia nie widać, tylko brzuch mnie pobolewa, no i sutki - nie mogę ich dotknąć....ale sie nie napalam ;) taaa, jasne :D

malgos741, gretka, caffe, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, kkisia, Magdala, Aasiula, macduska, moremi, SolarPolar, ania.g, Arwena, efcia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Paszcza, powodzenia z rodzinką :)
    U mnie tez były dziwaczne sny, w ogóle to moze powinnam go spisać i spróbować sprzedać w Hollywood jako scenariusz filmu sensacyjnego z nutka sci-fi ;) bohaterzy to 3 morderców z czego jedna osoba to kobieta i to nie były czarne charaktery ;) przeciwnikiem był ksiądz :D mający dziwne moce ;) miejsce akcji: zasypane śniegiem, ponure miasto ;)

Dzis zaczynam 17tc, półmetek coraz blizej.
    Miłego dnia

Mega, gretka, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, kkisia, Magdala, dorbie, Aasiula, macduska, moremi, ania.g, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... ja mam chyba jakieś przesilenie staraniowe :-(
    Wczoraj wieczorem rozbieram się do kąpieli i stałam z profilu do lustra. Nagle patrzę, a mój brzuch taki jakiś dziwny, wywalony. Jak nie mój. Wystraszyłam się nieco, a potem tak się ogladalam, glaskalam, wciągając brzuch, raz z jednej, raz z drugiej strony. Mówię, kurde co jest. Tak nagle to odkrylam.
    Wchodzi m do łazienki. Pokazuję mu. Mówię, że mi tak dziwnie wywalilo brzuch, a ten na to że się pewnie objadłam i mnie wzdęło. Ja mu na to, że byłyby jaja jakbym była w ciąży i o tym nie wiedziała... No, nawet on ostatnio zauważył, że mój @ ostatnio słabszy. Jeszcze do tego właśnie mi się skończył, a wcale mnie cycki nie bolały, a cały czas, nawet dzisiaj, ciągle czuję jakieś dziwne bóle czy smyrania, ciagnięcie w podbrzuszu, jakąś zgage (?). I sobie wkręciłam...
    Potem obejrzeliśmy film, usnelam. Dzisiaj rano m pojechał na służbę, a mnie nadal pobolewa. Aż wstałam do lustra. Brzuch wrócił do normalnych rozmiarów. Heh, dobrze że mam betę zleconą przed hsg to w razie czego nie wwystąpię w programie "ciąża z zaskoczenia".
    Ale w sumie nie wiem czy ulga, że trzeciej sukienki nie muszę szukać czy smutno że ciąży brak.
    :-(
    Chyba zjem sobie czekoladowego królika...

Mega, Magdala, macduska, stara.krycha, moremi, BISCA, ania.g, efcia, beates, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Dzis zaczynam 17tc, półmetek coraz blizej.
    Miłego dnia
    Jeszcze troche i zacznie sie z górki TOCZYC :) ..A Ty bedziesz narzekac ,że mlodziezy Cie okłada.
    U mnie Maks od wczoraj zmienił jakos pozycje i tłucze mnie praktycznie bez przerwy w kilku miejscach na raz.

Mega, kkisia, Natka_79, Aasiula, moremi, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wiecie co... ja mam chyba jakieś przesilenie staraniowe :-(
    Każda z nas to miała.Zjedz królika na lepszy humor <3

ComeToMeBaby, Mega, malgos741, kkisia, Aasiula, moremi, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Tempka u mnie w gorze dalej, plamienia nie widać, tylko brzuch mnie pobolewa, no i sutki - nie mogę ich dotknąć....ale sie nie napalam ;) taaa, jasne :D
    Wygląda to u Ciebie naprawde obiecująco .A progesteron miałas piekny!!

Mega, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wygląda to u Ciebie naprawde obiecująco .A progesteron miałas piekny!!
    Nie mogłam sie na niego napatrzeć :D a micha uśmiechnięta cały czas :D

kapturnica, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha, moremi, BISCA, dorbie, caffe, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na obchód. Przygotować wykresy proszę.

Mega, malgos741, Aasiula, macduska, BISCA, caffe, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie mogłam sie na niego napatrzeć :D a micha uśmiechnięta cały czas :D
    Nie dziwie Ci sie bo to oznacza ,że jajo było naprawde w bardzo dobrej kondycji :)

Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometo dopada Cie chyba stres przedszpitalny. Ale wszystko bedzie dobrze :-)

ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zocha a u Ciebei ruszyło sie cos z tymi wynikami i badaniami ??Czy dalej w zawieszeniu ejstes??

ComeToMeBaby, Mega, moremi, efcia, Magda* lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jeszcze troche i zacznie sie z górki TOCZYC :) ..A Ty bedziesz narzekac ,że mlodziezy Cie okłada.
    U mnie Maks od wczoraj zmienił jakos pozycje i tłucze mnie praktycznie bez przerwy w kilku miejscach na raz.
    Nie masz pojęcia jak czekam na to "z górki" :) i ciebie zaraz bedzie studniówka :D

Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.
    Wszystko sie zgadza. Zosia prawde powiada. Jest slonce i cieplo. Nareszcie.
    U mnie dzis normalny dzien jak codzien, ale wiem, ze rodacy sie zbieraja kwiaty sypac i klekac przed Najwyzszym. A potem na lody :-).

Moj sprawca ciazy musi wyjechac w strategicznym momencie :-/. Nie wiem czy we wtorek bedzie jeszcze czego szukac..Zapodamy towarzystwo w sobote rano z nadzieja, ze sie jakos zadekuja i doczekaja jaja. A moze owu bedzie pozniej? Pozyjemy zobaczymy.

Moje sny tez sie nadaja na scenariusze. To chyba normalne jak sie komus przerozne mysli po glowie tlucza caly dzien. W nocy jest reset.

ComeToMeBaby, moremi, dorbie, ania.g, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Każda z nas to miała.Zjedz królika na lepszy humor <3
    Hehehehe dokladnie
    Ja to nawet poduszke wkladalam ;) I bylo zdjecie wystawione hyhyhy ;D

ComeToMeBaby, Mega, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Mówisz? Nie wiem. Chyba nie. Może. Wszystko mnie dopada chyba. Eh. Jutro tyle spraw mamy do pozałatwiania... Cykl będzie chyba stracony bo m wyjeżdża, a jak wróci to będzie ostatni miesiąc przed ślubem.
    Idę po królika, trudno. I kawkę robię, chce która?

P.s. Dzięki dziewczyny.

Aasiula, kapturnica, Magdala, macduska, kkisia, Mega, moremi, Zofia8, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Nie masz pojęcia jak czekam na to "z górki" :) i ciebie zaraz bedzie studniówka :D
    Tez czekałam , normalnie jak na zbawienie XD .I fakt te 2,3ostatnie tyg ciagly sie do polmetka.Za to ostatnie 2tyg mi przelecialy bo troche sie dzialo..
    Tez jak aptzre to nie wierze ,ze niedlugo bede odliczac w tyl od 100 :)

Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, moremi, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega bardzo ladnie to wyglada mocno ci kibicuje :)
    Paszcza powodzenia z rodzinka ;)
    I w ogole dzien doberek :)

kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, MartaDidi, Mega, caffe, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mówisz? Nie wiem. Chyba nie. Może. Wszystko mnie dopada chyba. Eh. Jutro tyle spraw mamy do pozałatwiania... Cykl będzie chyba stracony bo m wyjeżdża, a jak wróci to będzie ostatni miesiąc przed ślubem.
    Idę po królika, trudno. I kawkę robię, chce która?

P.s. Dzięki dziewczyny.
    Jaaaaaa :)

ComeToMeBaby, macduska, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hehehehe dokladnie
    Ja to nawet poduszke wkladalam ;) I bylo zdjecie wystawione hyhyhy ;D
    Asiek a Ty jak tam ?Chyba Ci sie cykl troche przeciagnie bo tak patrze ,ze cos owuli jeszcze nie było ??

Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9690 9691 9692 9693 9694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ