35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Strasznie, ale to strasznie tęskniłam za dziećmi.
Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z Małgosią szaleństwo farbkowo, wodno tarasoweA potem kąpiel w wannie!! Zwykle kąpiemy ją w balii pod prysznicem
Nalewalam wodę do wanny wiaderkami, ale dało radę. Warto było, bo Małgosia przezachwycona. PŁYWAŁA
Coraz więcej mówi, nie zapomniała jak się jeździ konno (od zeszłego roku nie jeździła), nadal to uwielbia.
Umowa piątkowa podpisana (z nerwów dostalam @ o 4 dni wcześniej). Teraz prosze o trzymanie do 10 czerwca następny etap, czyli realizacja tej umowy.
Co u Was?stara.krycha, macduska, Mega, Bozia3, iwcia77, ania.g, moremi, Magdala, caffe, kkisia, gretka, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, SolarPolar, beates, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Prasowałam z Leszkiem Chmielewskim i żelazko mi sie przewróciło na łóżko
masakra...
stara.krycha, macduska, Bozia3, iwcia77, moremi, Magdala, caffe, kkisia, gretka, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:padam na ... spadam do łóżka rąk n=i nóg nie czuję... dobranoc
Ja już z łóżka nadaję. Ledwo się dowlokłam. Nóg nie czuję.
Jakis sądny dzień dzisiaj.
Duzo pracy i wszystko na już.
W domu jestem niezastapiona...
Co chwilę ktoś czegos chce ode mnie, minuty spokoju nie ma.
Chciałam trzecie dziecko??? Jakiś żart!Mega, stara.krycha, iwcia77, moremi, Magdala, caffe, kkisia, gretka, Simba, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Prasowałam z Leszkiem Chmielewskim i żelazko mi sie przewróciło na łóżko
masakra...
Mega, iwcia77, moremi, Magdala, caffe, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, SolarPolar, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Prasowałam z Leszkiem Chmielewskim i żelazko mi sie przewróciło na łóżko
masakra...
Ty Mega nie prasuj! Ty w ciaży mozesz być!
Lesio? Lesio Kubajek???Stary znajomy! Nie dziwię się, ze się wylało!
Mega, stara.krycha, iwcia77, moremi, Magdala, kkisia, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:W lozku sie nie prasuje. Na kanapie mozna albo pod stolem. Z tym ze pod stolem to na sam koniec
stara.krycha, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I jak samopoczucie? Lepiej?
Eee...
Ale odetchnęłam trochę. Jednak tam, na wsi, jak jestem sama, to łatwiej mi się zdystansować od pewnych spraw. Wróciłam z kilkoma przemyśleniami w tym wnioskiem, że coś muszę zrobić z tymi nerwami.
To nie jest normalne, żeby każdą najmniejszą rzecz przeżywać jak dramat, a większa jak koniec świata.
Do tego dowiedziałam sie, że kolezanka (w naszym wieku, 43l) miała zawał. 3 dzieci, sama je wychowuje.
Muszę pogrzebać za jakimiś sposobami na nerwy, może jakiś lekarz, albo co... Zobaczę.
Na razie jeszcze kilka tygodni wzmożonego stresu. A potem to nie wiem
Będzie dobrze.
dziękuję
stara.krycha, Mega, Bozia3, macduska, moremi, Magdala, caffe, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Ty Mega nie prasuj! Ty w ciaży mozesz być!
Lesio? Lesio Kubajek???Stary znajomy! Nie dziwię się, ze się wylało!
stara.krycha, macduska, moremi, caffe, kkisia, Simba, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Eee...
Ale odetchnęłam trochę. Jednak tam, na wsi, jak jestem sama, to łatwiej mi się zdystansować od pewnych spraw. Wróciłam z kilkoma przemyśleniami w tym wnioskiem, że coś muszę zrobić z tymi nerwami.
To nie jest normalne, żeby każdą najmniejszą rzecz przeżywać jak dramat, a większa jak koniec świata.
Do tego dowiedziałam sie, że kolezanka (w naszym wieku, 43l) miała zawał. 3 dzieci, sama je wychowuje.
Muszę pogrzebać za jakimiś sposobami na nerwy, może jakiś lekarz, albo co... Zobaczę.
Na razie jeszcze kilka tygodni wzmożonego stresu. A potem to nie wiem
Będzie dobrze.
dziękujęKrakonka lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Krakonka a psycholog? Nie mylic z psychiatra!
stara.krycha, Mega, Krakonka, iwcia77, moremi, caffe, kkisia, Simba, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość
-
O, widze, że cykl mamy równy z Kometą, a Reni i Krycha dzień za nami.
Wiecie, jak to jest. Jak baby są w jakimś kółku, to im się cykle zaczynają nakładaćCzytałam nawet dlaczego, ale niedokładnie pamiętam.
stara.krycha, iwcia77, moremi, caffe, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:O, widze, że cykl mamy równy z Kometą, a Reni i Krycha dzień za nami.
Wiecie, jak to jest. Jak baby są w jakimś kółku, to im się cykle zaczynają nakładaćCzytałam nawet dlaczego, ale niedokładnie pamiętam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 23:16
iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja młodsza właśnie wróciła z wycieczki do Torunia. Bardzo zadowolona i stęskniona
Nie wiem co to za miejsce gdzie spali ale jej piżama śmierdzi stęchlizną...
Mega, moremi, Krakonka, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Simba, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Moja młodsza właśnie wróciła z wycieczki do Torunia. Bardzo zadowolona i stęskniona
Nie wiem co to za miejsce gdzie spali ale jej piżama śmierdzi stęchlizną...
ania.g, efcia lubią tę wiadomość