X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć.
    Wróciłam.

:)

I jak samopoczucie? Lepiej?

Krakonka, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie, ale to strasznie tęskniłam za dziećmi.
    Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z Małgosią szaleństwo farbkowo, wodno tarasowe :) A potem kąpiel w wannie!! Zwykle kąpiemy ją w balii pod prysznicem :) Nalewalam wodę do wanny wiaderkami, ale dało radę. Warto było, bo Małgosia przezachwycona. PŁYWAŁA :)
    Coraz więcej mówi, nie zapomniała jak się jeździ konno (od zeszłego roku nie jeździła), nadal to uwielbia.

Umowa piątkowa podpisana (z nerwów dostalam @ o 4 dni wcześniej). Teraz prosze o trzymanie do 10 czerwca następny etap, czyli realizacja tej umowy.

Co u Was?:)

stara.krycha, macduska, Mega, Bozia3, iwcia77, ania.g, moremi, Magdala, caffe, kkisia, gretka, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, SolarPolar, beates, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prasowałam z Leszkiem Chmielewskim i żelazko mi sie przewróciło na łóżko :( masakra...

stara.krycha, macduska, Bozia3, iwcia77, moremi, Magdala, caffe, kkisia, gretka, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, malgos741, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    padam na ... spadam do łóżka rąk n=i nóg nie czuję... dobranoc

Ja już z łóżka nadaję. Ledwo się dowlokłam. Nóg nie czuję.

Jakis sądny dzień dzisiaj.
    Duzo pracy i wszystko na już.
    W domu jestem niezastapiona...
    Co chwilę ktoś czegos chce ode mnie, minuty spokoju nie ma.
    Chciałam trzecie dziecko??? Jakiś żart!

Mega, stara.krycha, iwcia77, moremi, Magdala, caffe, kkisia, gretka, Simba, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Prasowałam z Leszkiem Chmielewskim i żelazko mi sie przewróciło na łóżko :( masakra...
    W lozku sie nie prasuje. Na kanapie mozna albo pod stolem. Z tym ze pod stolem to na sam koniec ;-)

Mega, iwcia77, moremi, Magdala, caffe, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, SolarPolar, beates, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Ty Mega nie prasuj! Ty w ciaży mozesz być! :-D
    Lesio? Lesio Kubajek??? :-) Stary znajomy! Nie dziwię się, ze się wylało!

Mega, stara.krycha, iwcia77, moremi, Magdala, kkisia, Simba, efcia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    W lozku sie nie prasuje. Na kanapie mozna albo pod stolem. Z tym ze pod stolem to na sam koniec ;-)
    No widzisz...głupia ja... ;)

stara.krycha, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I jak samopoczucie? Lepiej?

Eee...
    Ale odetchnęłam trochę. Jednak tam, na wsi, jak jestem sama, to łatwiej mi się zdystansować od pewnych spraw. Wróciłam z kilkoma przemyśleniami w tym wnioskiem, że coś muszę zrobić z tymi nerwami.
    To nie jest normalne, żeby każdą najmniejszą rzecz przeżywać jak dramat, a większa jak koniec świata.
    Do tego dowiedziałam sie, że kolezanka (w naszym wieku, 43l) miała zawał. 3 dzieci, sama je wychowuje.
    Muszę pogrzebać za jakimiś sposobami na nerwy, może jakiś lekarz, albo co... Zobaczę.
    Na razie jeszcze kilka tygodni wzmożonego stresu. A potem to nie wiem :)

Będzie dobrze.
    dziękuję :)

stara.krycha, Mega, Bozia3, macduska, moremi, Magdala, caffe, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ty Mega nie prasuj! Ty w ciaży mozesz być! :-D
    Lesio? Lesio Kubajek??? :-) Stary znajomy! Nie dziwię się, ze się wylało!
    Hehehe, już sobie wymówiłam ze na 100% nic z tego, byłaby fajna niespodzianka, partyzancka stymulacja....

stara.krycha, macduska, moremi, caffe, kkisia, Simba, beates lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka a psycholog? Nie mylic z psychiatra!

Krakonka, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Eee...
    Ale odetchnęłam trochę. Jednak tam, na wsi, jak jestem sama, to łatwiej mi się zdystansować od pewnych spraw. Wróciłam z kilkoma przemyśleniami w tym wnioskiem, że coś muszę zrobić z tymi nerwami.
    To nie jest normalne, żeby każdą najmniejszą rzecz przeżywać jak dramat, a większa jak koniec świata.
    Do tego dowiedziałam sie, że kolezanka (w naszym wieku, 43l) miała zawał. 3 dzieci, sama je wychowuje.
    Muszę pogrzebać za jakimiś sposobami na nerwy, może jakiś lekarz, albo co... Zobaczę.
    Na razie jeszcze kilka tygodni wzmożonego stresu. A potem to nie wiem :)

Będzie dobrze.
    dziękuję :)
    Bedzie dobrze :-*

Krakonka lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Krakonka a psycholog? Nie mylic z psychiatra!
    przecież pisała kiedyś, że już korzysta.....ale jak się ciągle zajmuje prasowaniem, albo kebabami i zemstami - no to umyka to i owo...;)

stara.krycha, Mega, Krakonka, iwcia77, moremi, caffe, kkisia, Simba, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, widze, że cykl mamy równy z Kometą, a Reni i Krycha dzień za nami.

Wiecie, jak to jest. Jak baby są w jakimś kółku, to im się cykle zaczynają nakładać :) Czytałam nawet dlaczego, ale niedokładnie pamiętam.

stara.krycha, iwcia77, moremi, caffe, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przecież pisała kiedyś, że już korzysta.....ale jak się ciągle zajmuje prasowaniem, albo kebabami i zemstami - no to umyka to i owo...;)
    A Ty nie mialas na ognisku byc?

Mega, moremi, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    O, widze, że cykl mamy równy z Kometą, a Reni i Krycha dzień za nami.

Wiecie, jak to jest. Jak baby są w jakimś kółku, to im się cykle zaczynają nakładać :) Czytałam nawet dlaczego, ale niedokładnie pamiętam.
    Znam ta teorie. Ze sie niby do samicy alfa podporzadkowuja... co mialoby zdradom zapobiegac, bo jak alfa nie moze, to inne tez

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 23:16

iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Kajtek fajowy w tej czapce!
    Mój Młody też taką miał i razem z tata swoim szyku zadawali! :-)

stara.krycha, iwcia77, Mega, Krakonka, moremi, kkisia, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, priv.

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadaje sie na nocna zmiane. Po wczorajszym niespaniu padam. Dobranoc!

iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja młodsza właśnie wróciła z wycieczki do Torunia. Bardzo zadowolona i stęskniona :) Nie wiem co to za miejsce gdzie spali ale jej piżama śmierdzi stęchlizną...

Mega, moremi, Krakonka, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Simba, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moja młodsza właśnie wróciła z wycieczki do Torunia. Bardzo zadowolona i stęskniona :) Nie wiem co to za miejsce gdzie spali ale jej piżama śmierdzi stęchlizną...
    pewnie wilgotne , niewietrzone i nieogrzewane pokoje byly...:(

ania.g, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 9688 9689 9690 9691 9692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ