35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a mne brzuch boli jak na okres...chyba mnie nie zaleje , bo jutro chce jechac na ten basen dupsko wymoczyc i moze opalic...
http://www.villaferripiscine.it/gallery/
i z tego miejsca bede jutro o was myslec
dobranocMega, moremi, kkisia, ania.g, Aasiula, SolarPolar, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Cieeee niaski
Ale Wam zazdroszczę
Wygrzebalam dzisiaj z ogródka estragon i oregano. Jeszcze mi trzy zostały.
Zaplanowałam kupić na wieś dwie hosty olbrzymie i kilka mniejszych, za to białych, żółtych, niebieskich. I zprojektowałam miniogródek ziołowy na balkon.
Ach, na wsi miałam spotkanie oko w oko z owadem wielkości myszy. W życiu nie widziałam takiego olbrzyma. Ale zanim dostałam spokojnie zawału, złapałam go do słoika i wywaliłam na pole. Pająkom odpuszczałam, bo się szykuje plaga much w tym roku. Z komarami też będzie dramat - już mnie 6 użarło:/Mega, moremi, kkisia, Magdala, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dobry, Ja tez mam cztery dni wolnego, a co ! ( L4)
Od wczoraj troche plamie pod wplywem tabletek i zaczyna bolec. Wolalam nie ryzykowac i przyjelam zwolnienie zaproponowane przez lekarza.
U nas upaly. Dzisiaj ma byc 34° !!!!
Milego weekendowaniaMega, dorbie, moremi, ania.g, kkisia, Krakonka, Simba, malgos741, Magdala, Dziobak, Aasiula, macduska, Arwena, efcia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana. Dziewczyny roja mi sie skrzydlate mrowki, kule z owadow w oknach porannna pora- okropne... Na forach jakies bzdury pisza. Moze cos w tym temacie? Bede wdzieczna za podpowiedz jak sie tego syfu pozbyc....
Simba, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyhej dziewczyny!
czy któraś mnie oświeci co to jest jak sni ci sie gówno,masa gówna?
to juz drugi taki mój sen ostatnio.Wchodzę do łazienki a tam pełno w sedesie ,na podłodze i w umywalce.....
sorki nie chciałam psuć apetytówMega, dorbie, ania.g, Simba, Magdala, Dziobak, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotem sie budze i nastepny sen,ktos mi podlozył jakis podejzany krem czy cos i po nim dostaję mega trądziku skóra cała czerwona i wielkie białe ropne krosty,gdy je próbuje wyciskać odlatuje z nimi mały kawalek skóry ,cos na kształt starej gąbki....
Mega, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:potem sie budze i nastepny sen,ktos mi podlozył jakis podejzany krem czy cos i po nim dostaję mega trądziku skóra cała czerwona i wielkie białe ropne krosty,gdy je próbuje wyciskać odlatuje z nimi mały kawalek skóry ,cos na kształt starej gąbki....
Magda*, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* niezłe te sny, ale to w ciąży są takie obrazowe.
Ja dziś bez snów, wczoraj się wyluzowalam na ognisku u znajomych, posiedzialam sobie pod kocykiem, potem mnie przywieźli, dobrze mi to zrobiło. Mogłam? Strasznie bilam się myślami czy iść, ale raczej mi nie zaszkodziło, bo czysciutko jest, mało się ruszalam.moremi, kapturnica, Magda*, ania.g, kkisia, Krakonka, malgos741, Mega, Dziobak, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry
Bisca, oby poszło raz dwa.
Magda, ale Ty w ciąży jesteś i to normalne, że masz porąbane sny. Ja nawet o swoich nie piszę. Przestań doszukiwać się w nich sensu, bo go zwyczajnie nie ma. To hormony plus obcy w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:12
kapturnica, Magda*, ania.g, kkisia, MartaDidi, Mega, Magdala, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Magda* niezłe te sny, ale to w ciąży są takie obrazowe.
Ja dziś bez snów, wczoraj się wyluzowalam na ognisku u znajomych, posiedzialam sobie pod kocykiem, potem mnie przywieźli, dobrze mi to zrobiło. Mogłam? Strasznie bilam się myślami czy iść, ale raczej mi nie zaszkodziło, bo czysciutko jest, mało się ruszalam.kapturnica, Magda*, kkisia, Mega, Magdala, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Magda* niezłe te sny, ale to w ciąży są takie obrazowe.
Ja dziś bez snów, wczoraj się wyluzowalam na ognisku u znajomych, posiedzialam sobie pod kocykiem, potem mnie przywieźli, dobrze mi to zrobiło. Mogłam? Strasznie bilam się myślami czy iść, ale raczej mi nie zaszkodziło, bo czysciutko jest, mało się ruszalam.
myslę że tobie nie zaszkodziło,tylko pomogło wyluzować trochęania.g, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry babeczki
Chyba stres odpuscil bo po pol godzinnej przerwie nocnej
( nadrobilam co skrobalyscie )
Spalam jak zabita
wstalam dopiero terazmoremi, Simba, Magda*, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, dorbie, Magdala, macduska, BISCA, SolarPolar, ania.g, Arwena, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki
ja dopiero wstałam
dziś luz no i idę na procesję na 12.30 z mamą żeby sama nie szła bo sąsiadka z którą szła sie wyprowadziła na wieś a później grillMega, Aasiula, moremi, efcia, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Krakonka wrote:Dzień dobry:)
Nie widzę temperatur na wykresach. To u mnie czy z Was też ktoś tak ma?Krakonka lubi tę wiadomość