35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie, co z biura zawsze ukradkiem nadaja dzis nawet nie raczyly sie przywitac.
Legalnie juz nie to samo. Adrenalinki potrzeba.
Albo kwiatki sypia.
Ja musze ciasto upiec zaraz. Na jutro na Summer fair do szkoly. Bedzie Lemon drizzle z kolorowymi motylkami. Mam nadzieje, ze sie sprzeda.macduska, Simba, Mega, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Acha, żeby nie było. Drugie śniadanie. Rano półprzytomna robiłam kaszkę manną na mleku dla m, bo od wczoraj mu się marzył, a na służbę jechał. No żal mi się go zrobiło bo wczoraj na kolację miałam zrobić, ale się wymigalam
No, niech mu będzie. Na szczęście na służbę to chodzi na ciut późniejszą godzinę niż normalnie do pracy, bo o 6tej rano to bym chyba palcem w garnku mieszała nieprzytomnaMega, Magdala, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Nie wiem jak wy ale ja zawsze płaczę jak słyszę tę piosenkę na koniec fimu.
Coś ze mną nie tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Wszystkie, co z biura zawsze ukradkiem nadaja dzis nawet nie raczyly sie przywitac.
Legalnie juz nie to samo. Adrenalinki potrzeba.
Albo kwiatki sypia.
Ja musze ciasto upiec zaraz. Na jutro na Summer fair do szkoly. Bedzie Lemon drizzle z kolorowymi motylkami. Mam nadzieje, ze sie sprzeda.
Ladna pogoda, chcialam uciec z pracy i zabrac moj meski harem nad morze, ale przeszkadza mi cos co sie nazywa conscience professionnelle. Wczoraj zabralam na urodzinowy lunch moja 70-letnia kolezanke co dla twixow sweterki dzierga (maja juz czapki z kocimi mordkami i uszami na jesien) Bylo tak przyjemnie, ze lunch trwal od 13ej do 16ej wiec nie bylo nawet sensu do pracy wracac. A wieczorem urodziny M. Tylko ze skoro pancia sie najadla na miescie, to M dostal na obiad przedwczorajszy makaron oraz dwie kanapki z szynka
No ale byly babelki i ciasto z rabarbarem (z piekarni).
Chyba jednak nie uciekne. Tak bede siedziec.macduska, kapturnica, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, stara.krycha, kkisia, Aasiula, ania.g, paszczakin, caffe, efcia, beates, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Kurde, cały czas czuje zapach zmywacza do paznokci, a małż mówi ze nic nie czuje....ciekawe...
Na kawę tez chętnie sie pisze
Jutro musze jakiego testa zakupićkapturnica, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, kkisia, Aasiula, caffe, efcia, Arwena, beates, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Kurde, cały czas czuje zapach zmywacza do paznokci, a małż mówi ze nic nie czuje....ciekawe...
Na kawę tez chętnie sie pisze
Jutro musze jakiego testa zakupićkapturnica, BISCA, Simba, Mega, Magdala, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Cudowna jest!
Mientka się zrobiłam!macduska lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Cudowna jest!
Mientka się zrobiłam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:07
kapturnica, Simba, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia, moremi, Magdala, Aasiula, dorbie, Arwena, paszczakin, caffe, efcia, iwcia77, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
O, dwunasta ! Czas na apéritif
Ide na taras. Parasol, zimne piwko, usluglujacy chuop i gril. Simba, zgadnij co bedzie z grilla ?Simba, Mega, stara.krycha, kkisia, moremi, Magdala, Aasiula, ania.g, Zofia8, caffe, efcia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tylko ze skoro pancia sie najadla na miescie, to M dostal na obiad przedwczorajszy makaron oraz dwie kanapki z szynka
Simba, moremi, Magdala, gretka, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kup, kup - kciukam za pozytyw, ale wiesz, ze ladowanie może być bolesne...
macduska, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość