35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:No co. Tu tyle wiedzy jest za darmoche, ja tez chce sie czegos dowiedziec przy okazji na inne tematy, zeby miec pelny obraz problemow z jakimi wspolczesne spoleczenstwo sie boryka.
I jeszcze zapytam olencje na kogo glosowala.
Olencja, na kogo? -
nick nieaktualnyMagdala wrote:No co. Tu tyle wiedzy jest za darmoche, ja tez chce sie czegos dowiedziec przy okazji na inne tematy, zeby miec pelny obraz problemow z jakimi wspolczesne spoleczenstwo sie boryka.
I jeszcze zapytam olencje na kogo glosowala.
Olencja, na kogo?moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Zanim zaczelismy pracowac,jakies 6 lat temu bylo zajebiscie a teraz po prostu marze tylko o tym zeby odpoczac po robocie....on tez... pracowal po 14h na dobe,dlatego sie zwolnil:/ale libido nie wrocilo
Tzn rozumiem, ze prace zmienia?
Ja pracuje 11h dziennie. Da sie. Wroc.11,5h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 01:03
stara.krycha, malgos741, moremi, kkisia, macduska, caffe, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Moremi dzis znowu na randce?
A później oglądalismy film Tamten świat samobójców. Dobry jest
Tyle natrzaskałyście, że po nocach muszę nadrabiaćstara.krycha, Magdala, malgos741, iwcia77, kkisia, kapturnica, macduska, ania.g, Mega, Aasiula, caffe, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Poszła na Krainę dzisiaj
Magdala, stara.krycha, malgos741, iwcia77, kkisia, kapturnica, Mega, Aasiula, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Taaaaa kuchnie odgruzowaliśmy, dokończyłam robić sok, jutro może znowu po ten bez pojedziemy
A później oglądalismy film Tamten świat samobójców. Dobry jest
Tyle natrzaskałyście, że po nocach muszę nadrabiać
Polozylabys w koncu Ignacego spac.stara.krycha, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, caffe lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.