35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:Pani gin powiedziala, ze w takiej ilosci jest na bank ta garstka ktora jest ok.
malgos741, iwcia77, kapturnica, macduska, Arwena, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
malgos741 wrote:Moremi daj sobie na spokój z Olą tu wszystkie jej radziły co ma zrobić ale ona swoje... w twoim stanie nie wolno ci się denerwować...
malgos741, iwcia77, kkisia, kapturnica, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olencja wrote:Jak tylko zacznie zarabiac to pojdzie zrobic badanie drugi raz.
kapturnica, stara.krycha, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Yhmmm. Wezcie zrobcie porządne badania. Ty też masz taką diagnozę, że byłam przekonana, że to lekarz ją wystawił, ale na to jak widzę szans nie było i diagnozujesz się sama.
iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Moremi daj sobie na spokój z Olą tu wszystkie jej radziły co ma zrobić ale ona swoje... w twoim stanie nie wolno ci się denerwować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 01:54
-
Jakby ci zależało to byś zrobiła wszystko żeby i w tygodniu iść, ja też pracuję i jakoś dałam radę przez pół miasta przejechać żeby iść do gina i 200km pojechać na iui.
moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, macduska, Mega, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Moremi a jak ty się czujesz?
wygląda na to, że plamienie mi się kończy
Czuję już delikatne smyranie w brzuchu (w tamtym tygodniu czułam bąbelki, ale nie byłam pewna).
Najgorsze jest to, że zobaczyłam zdjęcie kolezanki, która rodzi za miesiąc. Jestem przerażona. Wiem, że dziewczyny tyją i po 30 kg, ale... Ja nie chcę!
Idę spać. DobranocMagdala, malgos741, iwcia77, kkisia, kapturnica, macduska, Magda*, Mega, stara.krycha, caffe, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olencja wrote:Czy na prawde musicie byc takie wredne? Sprawia Wam to radosc wyzycie sie na kims?
Wredne sa dzieci w podstawowce. My jestesmy dorosle i tyle.moremi, iwcia77, kkisia, Mega, stara.krycha, Simba, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Jakby ci zależało to byś zrobiła wszystko żeby i w tygodniu iść, ja też pracuję i jakoś dałam radę przez pół miasta przejechać żeby iść do gina i 200km pojechać na iui.
-
moremi wrote:W zasadzie bardzo dobrze
wygląda na to, że plamienie mi się kończy
Czuję już delikatne smyranie w brzuchu (w tamtym tygodniu czułam bąbelki, ale nie byłam pewna).
Najgorsze jest to, że zobaczyłam zdjęcie kolezanki, która rodzi za miesiąc. Jestem przerażona. Wiem, że dziewczyny tyją i po 30 kg, ale... Ja nie chcę!
Idę spać. Dobranocmiłych snów ja jeszcze troszeczkę z dwie godzinki i do domciu
moremi, Iwone, iwcia77, kkisia, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
a może i szybciej towarzystwo się wykrusza
moremi, Iwone, kkisia, kapturnica, macduska, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
olencja wrote:Mam diagnoze nieplodosc idiopatczna.
Nie, nie jestem miła. Jestem zazwyczaj cierpliwa i na razie jeszcze daję radę. Jak nie chcesz słuchać, to Twoja broszka.
Gdzieś musiałaś te 1200 postów natrzaskać i chyba w swoich kłamstwach się zapętliłaś dlatego szukasz miejsca tutaj.
Śpij dobrze.malgos741, Magdala, iwcia77, kapturnica, Arwena, Mega, stara.krycha, efcia, Simba, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To się diagnozuje po wykluczeniu innych. Wcześniej pisałaś, że masz luf. A to nie jest niepłodność idiopatyczna.
Nie, nie jestem miła. Jestem zazwyczaj cierpliwa i na razie jeszcze daję radę. Jak nie chcesz słuchać, to Twoja broszka.
Gdzieś musiałaś te 1200 postów natrzaskać i chyba w swoich kłamstwach się zapętliłaś dlatego szukasz miejsca tutaj.
Śpij dobrze. -
Ola na tym wątku każda wspiera w walce o dziecie i chce pomóc jak najlepiej może ale ty wszystkie rady olewasz - ty wiesz najlepiej
iwcia77, kapturnica, Aasiula, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Ola na tym wątku każda wspiera w walce o dziecie i chce pomóc jak najlepiej może ale ty wszystkie rady olewasz - ty wiesz najlepiej
-
macduska wrote:Olencja, mogłabyś używać wielkich liter, spacji, przecinków i kropek? Ciężko się czyta Twoje posty.
ja tez z lenistwa pisze z malej litery, zjadam przecinki ( bo jestem wiecznie glodna:( ), spacji to chyba uzywam..hm zastanawiam sie nad kropkami..cos mi sie zdaje ze wszystkie powedrowaly na bluzce do Morki
ale obiecuje popraweMagdala, kkisia, kapturnica, Mega, Aasiula, moremi, stara.krycha, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość