X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Zadnej rady nie olalam,chcialam tylko wsparcia bo zadnen lekarz mi nie wierzy ze cos jest nia tak,skoro jeden przybil pieczatke-nieplodnosc idiopatyczna na pierdzielonym wypisie.

Wsparcie dostaniesz, gwarantuje Ci to. I opierdol czasem w pakiecie. :-)

Iwone, iwcia77, macduska, Aasiula, moremi, stara.krycha, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Wiesz,kawa powoduje że rzęski w jajowodach nie działają:/ a ja jej pilam w huuuuuuuu, także odstawiłam, poza tym ona podnosi kortyzol a kortyzol zle działa na starania.
    Nie umnem luzowac:/
    ..i wyplukuje magnez z organizmu ...

kapturnica, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto mi zabroni.

https://www.youtube.com/watch?v=P51LunEV3Sk

moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wiesz, tak na 100% potwierdza przebyta owulacje tylko ciaza. Bylas w naturalnej ciazy?
    A lekarz, to tez jest swojego rodzaju uslugodawca. Nie bierz 'nie' za odpowiedz. Sprobuj jakies argumenty mu przedstawic, ze jednak ta owulacja u Ciebie dyskusyjna jest. Niektorym lekarzom nalezy wrecz przedstawc swoj plan leczenia (jezeli sie go ma) i jak u sie nie podoba, to poszukac bardziej podatnego na wspolprace.

I nie bierz wszystkiego do siebie. My naprawde wszystkie bez wyjatku dobrze Ci zyczymy. Tylko nie jestesmy dziunie, ktore glaszcza po glowie. ;-)
    dokladnie- moja kolezanka w moim wieku ( 38) teraz zaczela starac sie o dziecko i nie wiedziala co i jak - wlazlam na zakladke " jakie badania" skopiowalam posty Morki i Polara- zdrobilam chronologie, przetlumaczylam na wloski, napisalam list do lekarza rodzinnego , ze prosi sie o recepty na takie i takie badania, potem ma isc do mojej ginki na monitoring ale jak juz bedzie miala badania w reku , chlopa wyslala na badanie nasienia.Poszla do rodzinnego - dostala wszystkie recepty :) i w poniedzialek idzie na pierwsze spuszczenie krwi , bo bedzie 3 dc :)

dzieki dziewczynom z forum za wiele informacji, wiedze i doswiadczenie- dzieki nim mozna zaoszczedzic naprawde niepotrzebnego latania po niewlasciwych ginekologach i samemu sie leczyc i nie dac sie zbic z pantalyku byle doktorkowi od nieplodnosci. jak lekarz zorientuje sie zes gaska to tak cie potraktuje ale jak zablysniesz wiedza w temacie to juz sie zastanowi zanim cie spusci na drzewo :D

Magdala, kkisia, kapturnica, macduska, ania.g, Mega, Aasiula, moremi, stara.krycha, caffe, efcia, Simba, Bozia3, Natka_79, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.

Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!
    zbieraj i do skupu sprzedawaj ;D

ja uwielbiam eskargo ( nie wiem jak to sie pisze po franse ;))

Magdala, Aasiula, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram material na ognisko. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wlasnie o taki opis mi chodzilo, juz je znienawidze do konca. Jutro piwa im poleje jak amen w pacierzu.
    a ty nie wiesz ze po piwie ma sie wiekszy apetyt ? ;D to dopiero se slimaki imprezke z zakaskami i kawusia zrobia :) moze jakies ciasto im upiecz -jak juz goscic to na bogato ;D

Magdala, kkisia, Mega, stara.krycha, moremi, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Mam teraz 600zl na jedzenie,wiec sory sobie nie odloze,chyba juz uzgodnione ze ide do lekarza nowego,co nie?
    koniecznie bez placzu i z lista badan , ktore ty chcesz zrobic, plus monitoring cyklu jak bog nakazal i jak go dziewczyny swietnie opisaly na innym watku pt "badania"

Mega, stara.krycha, moremi, efcia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zbieraj i do skupu sprzedawaj ;D

ja uwielbiam eskargo ( nie wiem jak to sie pisze po franse ;))

L'escargot :-)

Cale trzy znalazlam narazie. Ale jutro bede necic piwem.

Hmm, kawa i ciasto powiadasz? I pojda do domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 03:14

iwcia77, Mega, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Jakies jelopy mi sie dra za oknem,wojna czy co?
    weekend, ludzie prasuja ;D

Magdala, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Oby z 2 cm sie rozciaglo:D bo teraz to masakra, wiecznie obterta chodze.
    o! a wiesz ze istnieje cos takiego jak wrogi sluz ? moze masz malo? moze trzeba zainwestowac w Conceive plus ( zapomnialam napisac , ze ja go tez stosowalam :))

efcia, Simba lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurka przeciez ja jutro rano rzodkiewki z dworca odbieram.
    Pa iwcia.
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 03:17

iwcia77, macduska, stara.krycha, moremi, efcia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Bede wiecznie mloda:D
    niekoniecznie...ladnej 17 letniej lasce ujdzie brak inteligencji ale 60 letniej pani glupoty nikt nie wybaczy ...:(

kapturnica, macduska, Mega, Aasiula, moremi, stara.krycha, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja+maz=sex party
    a mowilas o trojkaciku : ty+maz+nfz ;D

Mega, stara.krycha, efcia, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    aaa i jeszcze Asiula i Macduska, Managora...
    no mandragora ma nowego Stasia :-O nic nie wiem ,ze stara sie juz o nastepne ...

Mega, Aasiula, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ola na tym wątku każda wspiera w walce o dziecie i chce pomóc jak najlepiej może ale ty wszystkie rady olewasz - ty wiesz najlepiej ;)
    w psychologii to sie nazywa zabawa w "tak, ale..." tzn na kazda zaproponowana alternatywe maja wlasnie taka wymowke..

macduska, stara.krycha, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Bisca rosol gotuje wiesz ;)
    Chlop mi sie wczoraj naprasowal , ze dzis umiera ;)

I u niego ze sniadaniem bedzie jak z przeszczepem
    przyjmnie sie albo i nie ;)

Ale rosol postawi go na nogi :)

macduska, ania.g, Mega, Aasiula, stara.krycha, paszczakin, peppapig, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry u mnie goście są w nocy prasowanie aż do rana..teraz umierają co niektórzy...
    A ja wyspana, trochę głowa boli..choć nic nie prasowałam :/

kkisia, macduska, ania.g, Mega, Aasiula, caffe, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry paniom!!.
    Obiecałam sobie ,że omijam pobudzajace moje cisnienie wypowiedzi od teraz .Eyy ludziska fakt ,ze jak dycha padnie to zamkna ten watek i sie pokaze nowy ??Myślałam ,ze na jednym bedziemy trzaskac do emerytury ;)

peppapig, kkisia, macduska, ania.g, Mega, Aasiula, moremi, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzień bry paniom!!.
    Obiecałam sobie ,że omijam pobudzajace moje cisnienie wypowiedzi od teraz .Eyy ludziska fakt ,ze jak dycha padnie to zamkna ten watek i sie pokaze nowy ??Myślałam ,ze na jednym bedziemy trzaskac do emerytury ;)

Witam! Zginie całkiem??? Szkoda by było...

Miłej niedzieli!
    To od razu ustalmy, która zakłada następny bo potem będzie piętnascie nowuch wątków!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:45

kkisia, Mega, Aasiula, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 9766 9767 9768 9769 9770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ