35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:Zadnej rady nie olalam,chcialam tylko wsparcia bo zadnen lekarz mi nie wierzy ze cos jest nia tak,skoro jeden przybil pieczatke-nieplodnosc idiopatyczna na pierdzielonym wypisie.
Wsparcie dostaniesz, gwarantuje Ci to. I opierdol czasem w pakiecie.Iwone, iwcia77, macduska, Aasiula, moremi, stara.krycha, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
olencja wrote:Wiesz,kawa powoduje że rzęski w jajowodach nie działają
a ja jej pilam w huuuuuuuu, także odstawiłam, poza tym ona podnosi kortyzol a kortyzol zle działa na starania.
Nie umnem luzowac:/kapturnica, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wiesz, tak na 100% potwierdza przebyta owulacje tylko ciaza. Bylas w naturalnej ciazy?
A lekarz, to tez jest swojego rodzaju uslugodawca. Nie bierz 'nie' za odpowiedz. Sprobuj jakies argumenty mu przedstawic, ze jednak ta owulacja u Ciebie dyskusyjna jest. Niektorym lekarzom nalezy wrecz przedstawc swoj plan leczenia (jezeli sie go ma) i jak u sie nie podoba, to poszukac bardziej podatnego na wspolprace.
I nie bierz wszystkiego do siebie. My naprawde wszystkie bez wyjatku dobrze Ci zyczymy. Tylko nie jestesmy dziunie, ktore glaszcza po glowie.i w poniedzialek idzie na pierwsze spuszczenie krwi , bo bedzie 3 dc
dzieki dziewczynom z forum za wiele informacji, wiedze i doswiadczenie- dzieki nim mozna zaoszczedzic naprawde niepotrzebnego latania po niewlasciwych ginekologach i samemu sie leczyc i nie dac sie zbic z pantalyku byle doktorkowi od nieplodnosci. jak lekarz zorientuje sie zes gaska to tak cie potraktuje ale jak zablysniesz wiedza w temacie to juz sie zastanowi zanim cie spusci na drzewoMagdala, kkisia, kapturnica, macduska, ania.g, Mega, Aasiula, moremi, stara.krycha, caffe, efcia, Simba, Bozia3, Natka_79, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.
Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!
ja uwielbiam eskargo ( nie wiem jak to sie pisze po franse)
Magdala, Aasiula, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wlasnie o taki opis mi chodzilo, juz je znienawidze do konca. Jutro piwa im poleje jak amen w pacierzu.
to dopiero se slimaki imprezke z zakaskami i kawusia zrobia
moze jakies ciasto im upiecz -jak juz goscic to na bogato
Magdala, kkisia, Mega, stara.krycha, moremi, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Mam teraz 600zl na jedzenie,wiec sory sobie nie odloze,chyba juz uzgodnione ze ide do lekarza nowego,co nie?
Mega, stara.krycha, moremi, efcia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zbieraj i do skupu sprzedawaj
ja uwielbiam eskargo ( nie wiem jak to sie pisze po franse)
L'escargot
Cale trzy znalazlam narazie. Ale jutro bede necic piwem.
Hmm, kawa i ciasto powiadasz? I pojda do domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 03:14
iwcia77, Mega, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
olencja wrote:Oby z 2 cm sie rozciaglo:D bo teraz to masakra, wiecznie obterta chodze.
)
efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
O kurka przeciez ja jutro rano rzodkiewki z dworca odbieram.
Pa iwcia.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 03:17
iwcia77, macduska, stara.krycha, moremi, efcia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
olencja wrote:Bede wiecznie mloda:D
kapturnica, macduska, Mega, Aasiula, moremi, stara.krycha, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ola na tym wątku każda wspiera w walce o dziecie i chce pomóc jak najlepiej może ale ty wszystkie rady olewasz - ty wiesz najlepiej
macduska, stara.krycha, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Bisca rosol gotuje wiesz
Chlop mi sie wczoraj naprasowal , ze dzis umiera
I u niego ze sniadaniem bedzie jak z przeszczepem
przyjmnie sie albo i nie
Ale rosol postawi go na nogi
macduska, ania.g, Mega, Aasiula, stara.krycha, paszczakin, peppapig, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry u mnie goście są w nocy prasowanie aż do rana..teraz umierają co niektórzy...
A ja wyspana, trochę głowa boli..choć nic nie prasowałamkkisia, macduska, ania.g, Mega, Aasiula, caffe, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzień bry paniom!!.
Obiecałam sobie ,że omijam pobudzajace moje cisnienie wypowiedzi od teraz .Eyy ludziska fakt ,ze jak dycha padnie to zamkna ten watek i sie pokaze nowy ??Myślałam ,ze na jednym bedziemy trzaskac do emerytury
peppapig, kkisia, macduska, ania.g, Mega, Aasiula, moremi, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzień bry paniom!!.
Obiecałam sobie ,że omijam pobudzajace moje cisnienie wypowiedzi od teraz .Eyy ludziska fakt ,ze jak dycha padnie to zamkna ten watek i sie pokaze nowy ??Myślałam ,ze na jednym bedziemy trzaskac do emerytury
Witam! Zginie całkiem??? Szkoda by było...
Miłej niedzieli!
To od razu ustalmy, która zakłada następny bo potem będzie piętnascie nowuch wątków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:45
kkisia, Mega, Aasiula, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość