Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Zadnej rady nie olalam,chcialam tylko wsparcia bo zadnen lekarz mi nie wierzy ze cos jest nia tak,skoro jeden przybil pieczatke-nieplodnosc idiopatyczna na pierdzielonym wypisie.

Wsparcie dostaniesz, gwarantuje Ci to. I opierdol czasem w pakiecie. :-)

Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Wiesz,kawa powoduje że rzęski w jajowodach nie działają:/ a ja jej pilam w huuuuuuuu, także odstawiłam, poza tym ona podnosi kortyzol a kortyzol zle działa na starania.
    Nie umnem luzowac:/
    ..i wyplukuje magnez z organizmu ...

kapturnica, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto mi zabroni.

https://www.youtube.com/watch?v=P51LunEV3Sk

moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wiesz, tak na 100% potwierdza przebyta owulacje tylko ciaza. Bylas w naturalnej ciazy?
    A lekarz, to tez jest swojego rodzaju uslugodawca. Nie bierz 'nie' za odpowiedz. Sprobuj jakies argumenty mu przedstawic, ze jednak ta owulacja u Ciebie dyskusyjna jest. Niektorym lekarzom nalezy wrecz przedstawc swoj plan leczenia (jezeli sie go ma) i jak u sie nie podoba, to poszukac bardziej podatnego na wspolprace.

I nie bierz wszystkiego do siebie. My naprawde wszystkie bez wyjatku dobrze Ci zyczymy. Tylko nie jestesmy dziunie, ktore glaszcza po glowie. ;-)
    dokladnie- moja kolezanka w moim wieku ( 38) teraz zaczela starac sie o dziecko i nie wiedziala co i jak - wlazlam na zakladke " jakie badania" skopiowalam posty Morki i Polara- zdrobilam chronologie, przetlumaczylam na wloski, napisalam list do lekarza rodzinnego , ze prosi sie o recepty na takie i takie badania, potem ma isc do mojej ginki na monitoring ale jak juz bedzie miala badania w reku , chlopa wyslala na badanie nasienia.Poszla do rodzinnego - dostala wszystkie recepty :) i w poniedzialek idzie na pierwsze spuszczenie krwi , bo bedzie 3 dc :)

dzieki dziewczynom z forum za wiele informacji, wiedze i doswiadczenie- dzieki nim mozna zaoszczedzic naprawde niepotrzebnego latania po niewlasciwych ginekologach i samemu sie leczyc i nie dac sie zbic z pantalyku byle doktorkowi od nieplodnosci. jak lekarz zorientuje sie zes gaska to tak cie potraktuje ale jak zablysniesz wiedza w temacie to juz sie zastanowi zanim cie spusci na drzewo :D

Magdala, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, Mega, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, caffe, efcia, Simba, Bozia3, Natka_79, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.

Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!
    zbieraj i do skupu sprzedawaj ;D

ja uwielbiam eskargo ( nie wiem jak to sie pisze po franse ;))

Magdala, Aasiula, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram material na ognisko. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

moremi, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wlasnie o taki opis mi chodzilo, juz je znienawidze do konca. Jutro piwa im poleje jak amen w pacierzu.
    a ty nie wiesz ze po piwie ma sie wiekszy apetyt ? ;D to dopiero se slimaki imprezke z zakaskami i kawusia zrobia :) moze jakies ciasto im upiecz -jak juz goscic to na bogato ;D

Magdala, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Mam teraz 600zl na jedzenie,wiec sory sobie nie odloze,chyba juz uzgodnione ze ide do lekarza nowego,co nie?
    koniecznie bez placzu i z lista badan , ktore ty chcesz zrobic, plus monitoring cyklu jak bog nakazal i jak go dziewczyny swietnie opisaly na innym watku pt "badania"

Mega, nick nieaktualny, moremi, efcia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zbieraj i do skupu sprzedawaj ;D

ja uwielbiam eskargo ( nie wiem jak to sie pisze po franse ;))

L'escargot :-)

Cale trzy znalazlam narazie. Ale jutro bede necic piwem.

Hmm, kawa i ciasto powiadasz? I pojda do domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 03:14

iwcia77, Mega, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Jakies jelopy mi sie dra za oknem,wojna czy co?
    weekend, ludzie prasuja ;D

Magdala, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Oby z 2 cm sie rozciaglo:D bo teraz to masakra, wiecznie obterta chodze.
    o! a wiesz ze istnieje cos takiego jak wrogi sluz ? moze masz malo? moze trzeba zainwestowac w Conceive plus ( zapomnialam napisac , ze ja go tez stosowalam :))

efcia, Simba lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurka przeciez ja jutro rano rzodkiewki z dworca odbieram.
    Pa iwcia.
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 03:17

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, efcia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Bede wiecznie mloda:D
    niekoniecznie...ladnej 17 letniej lasce ujdzie brak inteligencji ale 60 letniej pani glupoty nikt nie wybaczy ...:(

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja+maz=sex party
    a mowilas o trojkaciku : ty+maz+nfz ;D

Mega, nick nieaktualny, efcia, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    aaa i jeszcze Asiula i Macduska, Managora...
    no mandragora ma nowego Stasia :-O nic nie wiem ,ze stara sie juz o nastepne ...

Mega, Aasiula, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ola na tym wątku każda wspiera w walce o dziecie i chce pomóc jak najlepiej może ale ty wszystkie rady olewasz - ty wiesz najlepiej ;)
    w psychologii to sie nazywa zabawa w "tak, ale..." tzn na kazda zaproponowana alternatywe maja wlasnie taka wymowke..

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Bisca rosol gotuje wiesz ;)
    Chlop mi sie wczoraj naprasowal , ze dzis umiera ;)

I u niego ze sniadaniem bedzie jak z przeszczepem
    przyjmnie sie albo i nie ;)

Ale rosol postawi go na nogi :)

nick nieaktualny, ania.g, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, caffe, efcia, Simba, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry u mnie goście są w nocy prasowanie aż do rana..teraz umierają co niektórzy...
    A ja wyspana, trochę głowa boli..choć nic nie prasowałam :/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Mega, Aasiula, caffe, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry paniom!!.
    Obiecałam sobie ,że omijam pobudzajace moje cisnienie wypowiedzi od teraz .Eyy ludziska fakt ,ze jak dycha padnie to zamkna ten watek i sie pokaze nowy ??Myślałam ,ze na jednym bedziemy trzaskac do emerytury ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Mega, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzień bry paniom!!.
    Obiecałam sobie ,że omijam pobudzajace moje cisnienie wypowiedzi od teraz .Eyy ludziska fakt ,ze jak dycha padnie to zamkna ten watek i sie pokaze nowy ??Myślałam ,ze na jednym bedziemy trzaskac do emerytury ;)

Witam! Zginie całkiem??? Szkoda by było...

Miłej niedzieli!
    To od razu ustalmy, która zakłada następny bo potem będzie piętnascie nowuch wątków!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:45

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 9766 9767 9768 9769 9770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ