35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaszczaku

a jaaa się już mojego młodego nie mogę doczekać, wczoraj prałam ubranka. Większość 56,62 mam nadzieję na średniaka nie taką długą laseczke na 60cm jak slashowa aaa pokazała się nam?
nick nieaktualny, moremi, efcia, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam leniwie

Nadia mi z gorączką leży...
widzę ze tu też gorączkowo było,albo i jest...
a mnie ząb boli,w pon. sie umówię,ale ciekawe jak odległy termin dostanę(wszystko prywatnie).
Ja cały czas jeszcze pod wrażeniem ostatniego usg i podglądania maluszka .
przy nas nawet świecę zrobił
moremi, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleśta napłodziły, cały ranek nadrabiania, a miałam się czymś innym zająć
nick nieaktualny, Mega, moremi, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W nocy plecy i biodra oki ale problem z upalem..Mma okno szeroko otwarte a i tak mi zajebiscie gorąco .Chyba czas zainwestowac w jakis wentylatorpeppapig wrote:Kapcia nie ją chyba nie idę do szkoły rodzenia,a może raz się skusze coby zobaczyć jakie towarzystwo.
Śpisz dobrze w nocy? Mnie strasznie plecy bolą, biodra jak księżniczka na ziarnku grochu normalnie

Ja ide nie dla towarzystwa , bo wiekszosc pewnie bede mlode siksy ale wybadac teren poloznych.Z tego co czytalam komentarze u siebei sa dosc zachecajace
moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyno bo ja chciałam cos powiedzieć no...

no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....
Mega, moremi, caffe, efcia, Simba, Natka_79, Dziobak, Zofia8, ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, paszczakin, gosia7122, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszcza,jak to dobrze ze juz po wszystkim...paszczakin wrote:I ja się witam. Zmasakrowana psychicznie i przez to fizycznie. Młody wyczuł atmosferę wieczorem i chyba pierwszy raz zaliczylismy histerie- wrócił ze spaceru z nimi wyjąc i zajęło mi wieki, zeby go uspokoić. Jak zasnął o 9.30 tak przespal nocne karmienie i spał do 4.30.
Chyba wszyscy ciężko przeszliśmy ta wizytę. No ale już po.. Odpoczywamy..
kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Idę zobaczyć co zrobiły laski na innych wątkach, na których siedziałaś.olencja wrote:Przecież slyne z tego, ze nie przyjmuje Waszych rad, wiec zostane:)
kapturnica, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie gadaj, jajca są????Magda* wrote:no bo ja chciałam cos powiedzieć no...

no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....

gratulacje!!!!
caffe, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jak przestaniesz pierdolic jak potłuczona to jak najbardziej Ci odpuscimy..W innym wypadku bedziesz miec z lekka przejebane .I oprocz plakania ,ze nie zachodzisz w ciąze dojdzie depresja powątkowa.olencja wrote:Czy mozemy juz zejsc ze mnie? Obiecuje sie grzecznie zachowywac.
moremi, Mega, nick nieaktualny, efcia, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, paszczakin, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość