35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaszczaku
a jaaa się już mojego młodego nie mogę doczekać, wczoraj prałam ubranka. Większość 56,62 mam nadzieję na średniaka nie taką długą laseczke na 60cm jak slashowa aaa pokazała się nam?Magda*, moremi, efcia, ania.g, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam leniwie
Nadia mi z gorączką leży...
widzę ze tu też gorączkowo było,albo i jest...
a mnie ząb boli,w pon. sie umówię,ale ciekawe jak odległy termin dostanę(wszystko prywatnie).
Ja cały czas jeszcze pod wrażeniem ostatniego usg i podglądania maluszka .
przy nas nawet świecę zrobiłmoremi, efcia, peppapig, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, malgos741, kkisia, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Kapcia nie ją chyba nie idę do szkoły rodzenia,a może raz się skusze coby zobaczyć jakie towarzystwo.
Śpisz dobrze w nocy? Mnie strasznie plecy bolą, biodra jak księżniczka na ziarnku grochu normalnie
Ja ide nie dla towarzystwa , bo wiekszosc pewnie bede mlode siksy ale wybadac teren poloznych.Z tego co czytalam komentarze u siebei sa dosc zachecajacemoremi, Magda*, efcia, peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno bo ja chciałam cos powiedzieć no...
no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....Mega, moremi, caffe, efcia, Simba, Natka_79, Dziobak, Zofia8, ComeToMeBaby, gretka, macduska, paszczakin, gosia7122, iwcia77, malgos741, Arwena, kkisia, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I ja się witam. Zmasakrowana psychicznie i przez to fizycznie. Młody wyczuł atmosferę wieczorem i chyba pierwszy raz zaliczylismy histerie- wrócił ze spaceru z nimi wyjąc i zajęło mi wieki, zeby go uspokoić. Jak zasnął o 9.30 tak przespal nocne karmienie i spał do 4.30.
Chyba wszyscy ciężko przeszliśmy ta wizytę. No ale już po.. Odpoczywamy..kapturnica, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Przecież slyne z tego, ze nie przyjmuje Waszych rad, wiec zostane:)
kapturnica, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, macduska, iwcia77, malgos741, Arwena, kkisia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:no bo ja chciałam cos powiedzieć no...
no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....
gratulacje!!!!caffe, efcia, Magda*, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, malgos741, Arwena, kkisia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Czy mozemy juz zejsc ze mnie? Obiecuje sie grzecznie zachowywac.
moremi, Mega, peppapig, efcia, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, malgos741, Arwena, Aasiula, kkisia, BISCA, paszczakin, stara.krycha, Reni lubią tę wiadomość