35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:To ja ostatnio na 4d już myślałam, że będzie płeć żeńska jednak ale! Jajki się ukazały
no i chyba będzie Kajtek
Magda*, Mega, Simba, moremi, peppapig, efcia, caffe, iwcia77, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:tia...to jest pytanie,te holenderskie imiona chłopiece jakies takie ciezkie są,a polskie te co mi sie podobaja zbyt odjechane tu
i co robic drogie Bravo,co mam robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:29
moremi, Mega, Natka_79, efcia, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia to prawda że nam wątek zamkną na 9999 stronie? A w ogóle jak będziesz pytana o ulepszenia to ja proszę o możliwośc odlajkowywania.Bozia3 wrote:Trzeci Kajtek na forum. Szczesliwa, ja i Peppa..swoją drogą to ciekawe, jak to imię robi się popularne, a zaledwie kilka lat temu zdarzał się jeden w całęj szkole..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:29
moremi, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, iwcia77, malgos741, kkisia, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Haha wiedziałam
pierwsza dziewucha będzie u Dorbie
takze trzymać kciuki zeby fujary nie było
Dzien dobry
Czekam na ochłodzenie.... Dzis nie gotuje, zrobie michę sałatki i grzanki z masłem ziołowym i tyleale zjadłabym rosołu
sąsiadka tez cos dobrego pichci, pachnie trochę jak bigosik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:36
Simba, Mega, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, macduska, gosia7122, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
olencja...skupiasz się na jakichś dogryzkach i pierdelamencjach....
Ja Cię chcę zapytać o taką rzecz....
Co zrobisz z informacją uzyskaną od Moremi - którą zignorowałaś - powtarzając za to w kółko o tym, że Cię tu obrażają i że nie masz kasy...(swoją drogą - jako księżniczka, której dotychczas wszystko wychodziło - to coś mało zarabiasz chyba? Z taką figurą i po takich studiach????).
Wracając do tematu: masz namiary na klinikę, która za darmo może przebadać morfologię Twojego faceta - co Ty na to? Bo jakoś nie zauważyłam entuzjazmu u Ciebie po takiej informacji - ja bym na Twoim miejscu była wdzięczna Moremi za taką wskazówkę....Simba, kapturnica, moremi, Natka_79, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, peppapig, efcia, macduska, gosia7122, caffe, iwcia77, malgos741, Arwena, Heretyczka, kkisia, BISCA, paszczakin, Sabina, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bozia to prawda że nam wątek zamkną na 9999 stronie? A w ogóle jak będziesz pytana o ulepszenia to ja proszę o możliwośc odlajkowywania.
ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, iwcia77, Arwena, kkisia, BISCA, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Mmm może być Jan, Max, Julian, Lukas albo Sem, Lars, Ruben
ale jak sie zdrabnia po holendersku Julian?
Juliantje ?
Simba ,ty slyszysz jak to brzmi??
Julek,to tak swojsko ,noSimba, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ej no... Ja jeszcze nie wiem i liczę na dziewuche!!!!
takze trzymać kciuki zeby fujary nie było
Dzien dobry
Czekam na ochłodzenie.... Dzis nie gotuje noc, zrobie michę sałatki i grzanki z masłem ziołowym i tyleale zjadłabym rosołu
sąsiadka tez cos dobrego pichci, pachnie trochę jak bigosik
moremi, Magda*, Mega, efcia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:no bo ja chciałam cos powiedzieć no...
no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....imię juz macie wybrane??
Aaa, Kapta a do tej szkoły to solo będziesz chodzić? Bo u mnie ordynator otworzył właśnie nowa, wypasioną. W ogóle wprowadzili jakieś muzyki, masaże olejkami w trakcie porodu i chciałabym spróbować. Ze szkoła bedzue kłopot bo młodego nie bedzie z kim zostawić, teściowa pracuje a samej to tak dziwnie tam chodzić, chybamoremi, Magda*, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bozia to prawda że nam wątek zamkną na 9999 stronie? A w ogóle jak będziesz pytana o ulepszenia to ja proszę o możliwośc odlajkowywania.
Gdzie jest Matka, czyli "r"? Duda odwołuje już swoje obietnice wyborcze - na pierwszy ogień poszedł wiek emerytalny. Co Ty na to?Bozia3, kapturnica, Simba, Mega, gretka, efcia, macduska, caffe, iwcia77, malgos741, kkisia, BISCA, paszczakin, Sabina, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kurde Peppol to i ja chyba zrobie pomidorowa..Narobilas mi ochoty
Mina bezcenna po pierwszej łyżce - kwas go zżerał....
. Po kilku kolejnych wylał całą zupę na mnie, na siebie, na podłogę...
No to dostał kolejna porcję ..
Ja tam cierpliwa jestem...
moremi, Simba, ComeToMeBaby, Mega, macduska, caffe, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:olencja...skupiasz się na jakichś dogryzkach i pierdelamencjach....
Ja Cię chcę zapytać o taką rzecz....
Co zrobisz z informacją uzyskaną od Moremi - którą zignorowałaś - powtarzając za to w kółko o tym, że Cię tu obrażają i że nie masz kasy...(swoją drogą - jako księżniczka, której dotychczas wszystko wychodziło - to coś mało zarabiasz chyba? Z taką figurą i po takich studiach????).
Wracając do tematu: masz namiary na klinikę, która za darmo może przebadać morfologię Twojego faceta - co Ty na to? Bo jakoś nie zauważyłam entuzjazmu u Ciebie po takiej informacji - ja bym na Twoim miejscu była wdzięczna Moremi za taką wskazówkę....
Cialem niestety nie zarabiam.Bozia3, efcia, iwcia77, malgos741, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Gratuluje synka
imię juz macie wybrane??
Aaa, Kapta a do tej szkoły to solo będziesz chodzić? Bo u mnie ordynator otworzył właśnie nowa, wypasioną. W ogóle wprowadzili jakieś muzyki, masaże olejkami w trakcie porodu i chciałabym spróbować. Ze szkoła bedzue kłopot bo młodego nie bedzie z kim zostawić, teściowa pracuje a samej to tak dziwnie tam chodzić, chybaWiesz.Ja jestem z takiej starej szkoły co to chłopa do porodu nie potrzebuje(pewnie by stracił przyrodzenie) i nie chce.Może wejsc po lub na drugi dzien jak wsio bedzie obrobione. Wiec i do szkoly rodzenia mi po kijek.Tym bardziej ,ze on juz rpzerabial pieluchy , a że ma prace jaka ma to i tak wychowanie małego spadnie na mnie..To jak juz zarabia na familie to reszte niech zostawi na mojej potylicy. Pewnie , ze sama idz..W koncu osoba towarzyszaca za nas nie urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:38
Bozia3, Natka_79 lubią tę wiadomość