X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Peppol to i ja chyba zrobie pomidorowa..Narobilas mi ochoty ;)

Mega, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No E.juz ma jedną propozycję,a mianowicie Lucifer,nom ;)

Mega, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, kkisia, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    To ja ostatnio na 4d już myślałam, że będzie płeć żeńska jednak ale! Jajki się ukazały :) no i chyba będzie Kajtek
    Trzeci Kajtek na forum. Szczesliwa, ja i Peppa..swoją drogą to ciekawe, jak to imię robi się popularne, a zaledwie kilka lat temu zdarzał się jeden w całęj szkole..:)

Magda*, Mega, Simba, moremi, peppapig, efcia, caffe, iwcia77, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda to super :)

Magda*, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bym mogła to bym Miłosz dała,ale to za wiele jak na życie w holandii ;)

Simba, moremi, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    tia...to jest pytanie,te holenderskie imiona chłopiece jakies takie ciezkie są,a polskie te co mi sie podobaja zbyt odjechane tu

i co robic drogie Bravo,co mam robić? ;)
    Mmm może być Jan, Max, Julian, Lukas albo Sem, Lars, Ruben ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:29

moremi, Mega, Natka_79, efcia, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to prawda że nam wątek zamkną na 9999 stronie? A w ogóle jak będziesz pytana o ulepszenia to ja proszę o możliwośc odlajkowywania.
    Bozia3 wrote:
    Trzeci Kajtek na forum. Szczesliwa, ja i Peppa..swoją drogą to ciekawe, jak to imię robi się popularne, a zaledwie kilka lat temu zdarzał się jeden w całęj szkole..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:29

moremi, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, iwcia77, malgos741, kkisia, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Haha wiedziałam :-) pierwsza dziewucha będzie u Dorbie :-)
    Ej no... Ja jeszcze nie wiem i liczę na dziewuche!!!! :D takze trzymać kciuki zeby fujary nie było ;)
    Dzien dobry :)
    Czekam na ochłodzenie.... Dzis nie gotuje, zrobie michę sałatki i grzanki z masłem ziołowym i tyle :/ ale zjadłabym rosołu :) sąsiadka tez cos dobrego pichci, pachnie trochę jak bigosik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:36

Simba, Mega, ComeToMeBaby, peppapig, efcia, macduska, gosia7122, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja...skupiasz się na jakichś dogryzkach i pierdelamencjach....:)
    Ja Cię chcę zapytać o taką rzecz....
    Co zrobisz z informacją uzyskaną od Moremi - którą zignorowałaś - powtarzając za to w kółko o tym, że Cię tu obrażają i że nie masz kasy...(swoją drogą - jako księżniczka, której dotychczas wszystko wychodziło - to coś mało zarabiasz chyba? Z taką figurą i po takich studiach???? ;) ).
    Wracając do tematu: masz namiary na klinikę, która za darmo może przebadać morfologię Twojego faceta - co Ty na to? Bo jakoś nie zauważyłam entuzjazmu u Ciebie po takiej informacji - ja bym na Twoim miejscu była wdzięczna Moremi za taką wskazówkę....

Simba, kapturnica, moremi, Natka_79, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, peppapig, efcia, macduska, gosia7122, caffe, iwcia77, malgos741, Arwena, Heretyczka, kkisia, BISCA, paszczakin, Sabina, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    jak bym mogła to bym Miłosz dała,ale to za wiele jak na życie w holandii ;)
    Miłosz może być. Jest przecież Miloš Forman ;)

moremi, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia to prawda że nam wątek zamkną na 9999 stronie? A w ogóle jak będziesz pytana o ulepszenia to ja proszę o możliwośc odlajkowywania.
    ok - jak coś to zgłoszę - na razie nic nie wiem więcej, niż Wy. Dostałam tylko info, że potwierdzają moją decyzję, przysłali regulamin do zapoznania się i mam czekać na kolejne maile - burdel Panie....:)

ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, iwcia77, Arwena, kkisia, BISCA, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bigosik.Natka po co to pisalas ??? Teraz bedzie za mna chodzilo conajmniej do jutra zanim nie kupie skladnikow..

Mega, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mmm może być Jan, Max, Julian, Lukas albo Sem, Lars, Ruben ;)
    tak ,tak Julian,też mi chodzi po głowie :)
    ale jak sie zdrabnia po holendersku Julian?
    Juliantje ?
    Simba ,ty slyszysz jak to brzmi?? ;)
    Julek,to tak swojsko ,no

Simba, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ej no... Ja jeszcze nie wiem i liczę na dziewuche!!!! :D takze trzymać kciuki zeby fujary nie było ;)
    Dzien dobry :)
    Czekam na ochłodzenie.... Dzis nie gotuje noc, zrobie michę sałatki i grzanki z masłem ziołowym i tyle :/ ale zjadłabym rosołu :) sąsiadka tez cos dobrego pichci, pachnie trochę jak bigosik
    Licz , licz..Tez liczylam :P

moremi, Magda*, Mega, efcia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    no bo ja chciałam cos powiedzieć no...;)
    no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....
    Gratuluje synka :) imię juz macie wybrane??

Aaa, Kapta a do tej szkoły to solo będziesz chodzić? Bo u mnie ordynator otworzył właśnie nowa, wypasioną. W ogóle wprowadzili jakieś muzyki, masaże olejkami w trakcie porodu i chciałabym spróbować. Ze szkoła bedzue kłopot bo młodego nie bedzie z kim zostawić, teściowa pracuje a samej to tak dziwnie tam chodzić, chyba

moremi, Magda*, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I o przycisk "nie lubię".

Gdzie jest Matka, czyli "r"? Duda odwołuje już swoje obietnice wyborcze - na pierwszy ogień poszedł wiek emerytalny. Co Ty na to?

Bozia3, kapturnica, Simba, Mega, gretka, efcia, macduska, caffe, iwcia77, malgos741, kkisia, BISCA, paszczakin, Sabina, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu wszystkie takie,Lars,Sem,Bram,Tijm..

jak by im energii nie starczyło na wypowiedzenie całego imienia ;)

Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde Peppol to i ja chyba zrobie pomidorowa..Narobilas mi ochoty ;)
    A mój A. wczoraj zrobił pyszną ogórkową - na udkach, z ryżem..:)Postanowiłam, że czas, aby był to też obiad dla kajtka..:) Mina bezcenna po pierwszej łyżce - kwas go zżerał....;). Po kilku kolejnych wylał całą zupę na mnie, na siebie, na podłogę...:) No to dostał kolejna porcję ..:) Ja tam cierpliwa jestem...;)

moremi, Simba, ComeToMeBaby, Mega, macduska, caffe, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• olencja Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    olencja...skupiasz się na jakichś dogryzkach i pierdelamencjach....:)
    Ja Cię chcę zapytać o taką rzecz....
    Co zrobisz z informacją uzyskaną od Moremi - którą zignorowałaś - powtarzając za to w kółko o tym, że Cię tu obrażają i że nie masz kasy...(swoją drogą - jako księżniczka, której dotychczas wszystko wychodziło - to coś mało zarabiasz chyba? Z taką figurą i po takich studiach???? ;) ).
    Wracając do tematu: masz namiary na klinikę, która za darmo może przebadać morfologię Twojego faceta - co Ty na to? Bo jakoś nie zauważyłam entuzjazmu u Ciebie po takiej informacji - ja bym na Twoim miejscu była wdzięczna Moremi za taką wskazówkę....
    Tak, dziekuje. Zadzwonie do novum.
    Cialem niestety nie zarabiam.

Bozia3, efcia, iwcia77, malgos741, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Gratuluje synka :) imię juz macie wybrane??

Aaa, Kapta a do tej szkoły to solo będziesz chodzić? Bo u mnie ordynator otworzył właśnie nowa, wypasioną. W ogóle wprowadzili jakieś muzyki, masaże olejkami w trakcie porodu i chciałabym spróbować. Ze szkoła bedzue kłopot bo młodego nie bedzie z kim zostawić, teściowa pracuje a samej to tak dziwnie tam chodzić, chyba
    A dlaczego nie ??Oczywistoza , ze sama ;) Wiesz.Ja jestem z takiej starej szkoły co to chłopa do porodu nie potrzebuje(pewnie by stracił przyrodzenie) i nie chce.Może wejsc po lub na drugi dzien jak wsio bedzie obrobione. Wiec i do szkoly rodzenia mi po kijek.Tym bardziej ,ze on juz rpzerabial pieluchy , a że ma prace jaka ma to i tak wychowanie małego spadnie na mnie..To jak juz zarabia na familie to reszte niech zostawi na mojej potylicy. Pewnie , ze sama idz..W koncu osoba towarzyszaca za nas nie urodzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:38

Bozia3, Natka_79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9770 9771 9772 9773 9774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ