35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Ej no... Ja jeszcze nie wiem i liczę na dziewuche!!!!
takze trzymać kciuki zeby fujary nie było
Dzien dobry
Czekam na ochłodzenie.... Dzis nie gotuje noc, zrobie michę sałatki i grzanki z masłem ziołowym i tyleale zjadłabym rosołu
sąsiadka tez cos dobrego pichci, pachnie trochę jak bigosik
U nas dzisiaj młode ziemniaki i chłodnikMagda*, Bozia3, kapturnica, Simba, Natka_79, ComeToMeBaby, Mega, efcia, caffe, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olencja wrote:Tak, dziekuje. Zadzwonie do novum.
Cialem niestety nie zarabiam.A dziewczyny Ci tu pomogą w każdej kwestii...w dorośnięciu też..
Simba, Mega, efcia, macduska, iwcia77, BISCA, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:I o przycisk "nie lubię".
Gdzie jest Matka, czyli "r"? Duda odwołuje już swoje obietnice wyborcze - na pierwszy ogień poszedł wiek emerytalny. Co Ty na to?moremi, Mega, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jeeeezu, jak dobrze, ze mam za plotem panne dla Adasia...
Magda, gratki chlopaka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:38
Magda*, Mega, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Jeeeezu, jak dobrze, ze mam za plotem panne dla Adasia...
Natka, gratki chlopaka!kapturnica, moremi, Simba, gretka, macduska, caffe, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A dlaczego nie ??Oczywistoza , ze sama
Wiesz.Ja jestem z takiej starej szkoły co to chłopa do porodu nie potrzebuje(pewnie by stracił przyrodzenie) i nie chce.Może wejsc po lub na drugi dzien jak wsio bedzie obrobione. Wiec i do szkoly rodzenia mi po kijek.Tym bardziej ,ze on juz rpzerabial pieluchy , a że ma prace jaka ma to i tak wychowanie małego spadnie na mnie..To jak juz zarabia na familie to reszte niech zostawi na mojej potylicy. Pewnie , ze sama idz..W koncu osoba towarzyszaca za nas nie urodzi
chłop przed porodowją i niech czeka
a pójdę, sprawdzę
choc za pierwszym razem nie czułam ze brakuje mi szkolenia. Natura zrobiła swoje, na te pare godzin rządziły mną mega instynkty i do dzis mnie to zaskakuje i zachwyca... Juz sie nie moge porodu doczekać
moremi, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hehe widze ze jesteśmy z tej samej szkoły
chłop przed porodowją i niech czeka
a pójdę, sprawdzę
choc za pierwszym razem nie czułam ze brakuje mi szkolenia. Natura zrobiła swoje, na te pare godzin rządziły mną mega instynkty i do dzis mnie to zaskakuje i zachwyca... Juz sie nie moge porodu doczekać
Magda*, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Trzymać możemy, ale chlopak będzie. Niby z jakiej racji masz mieć lepiej niż my
U nas dzisiaj młode ziemniaki i chłodnikto chyba bedzie ostatni poród w tym roku to by mogła być odmiana
Magda*, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Świetnie, adres mam. Na którą obiad?moremi wrote:Trzymać możemy, ale chlop będzie. Niby z jakiej racji masz mieć lepiej niż my
U nas dzisiaj młode ziemniaki i chłodnikmoremi, ComeToMeBaby, Mega, efcia, caffe, iwcia77, kkisia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość