35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha wiedziałamMagda* wrote:no bo ja chciałam cos powiedzieć no...

no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....
pierwsza dziewucha będzie u Dorbie
kapturnica, caffe, efcia, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Simba, ania.g, gretka, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTo jakaś wojna będzie czy co same chłopy!Magda* wrote:no bo ja chciałam cos powiedzieć no...

no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....
To imię tera jakie?
moremi, caffe, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Przestane, ale nie chce byc wyzywana od zaklamancow i troli.kapturnica wrote:Jak przestaniesz pierdolic jak potłuczona to jak najbardziej Ci odpuscimy..W innym wypadku bedziesz miec z lekka przejebane .I oprocz plakania ,ze nie zachodzisz w ciąze dojdzie depresja powątkowa.

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwsze co zobazylismy to takie kształtne jaderka i no takie cuś stojące pomiedzy nimi...
efcia, kapturnica, Mega, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
-
Same siusiaki

ja chcę dziewczynke, chyba zmienie watek
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Mega, Simba, Bozia3, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
To nie byly wyzwiska.To bylo jak połaskotanie kijkiem.Uwierzolencja wrote:Przestane, ale nie chce byc wyzywana od zaklamancow i troli.
moremi, efcia, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja ostatnio na 4d już myślałam, że będzie płeć żeńska jednak ale! Jajki się ukazały
no i chyba będzie Kajtek
kapturnica, efcia, Mega, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, Dziobak, ania.g, caffe, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
-
CYTUJE .... chyba do 9 miesiąca bałabym się komukolwiek powiedzieć w obawie ze stracę fasolinkę
((
Olinka takie zdrobnienia typu fasolinka i inne chuje muje dzikie weze sa tu stanowczo karane surowo . Taki dekalog zakazow i nakazow musisz sobie przyswoic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:20
efcia, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
I pieknie !! Bedzie Kajtek bez majtekpeppapig wrote:To ja ostatnio na 4d już myślałam, że będzie płeć żeńska jednak ale! Jajki się ukazały
no i chyba będzie Kajtek
Mialam kumpla w podstawowce , fajnego.Jka nas wkurzal to mu tak dogryzalysmy
efcia, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyIdę zupę robić pomidorową, rodzina poszła na wycieczkę w góry a ja w domu. Leżę i pachnę,choć im co do żarcia zrobię(tzn zupa, pierogi i ciasto z truskawkami)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:22
Mega, nick nieaktualny, moremi, efcia, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja tam jajka z chęcią przyjmę....
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, efcia, caffe, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytia...to jest pytanie,te holenderskie imiona chłopiece jakies takie ciezkie są,a polskie te co mi sie podobaja zbyt odjechane tupeppapig wrote:To jakaś wojna będzie czy co same chłopy!

To imię tera jakie?
i co robic drogie Bravo,co mam robić?
Mega, Simba, ania.g, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Przez rok wyroslam juz z pieszczenia sie. Mam twardsza dupe.kapturnica wrote:CYTUJE .... chyba do 9 miesiąca bałabym się komukolwiek powiedzieć w obawie ze stracę fasolinkę
((
Olinka takie zdrobnienia typu fasolinka i inne chuje muje dzikie weze sa tu stanowczo karane surowo . Taki dekalog zakazow i nakazow musisz sobie przyswoic
nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matko homosie beda ?