35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:no bo ja chciałam cos powiedzieć no...
no nie będzie naszej Zosi/Sofie.....pierwsza dziewucha będzie u Dorbie
kapturnica, caffe, efcia, peppapig, Mega, Magda*, Simba, ania.g, gretka, macduska, iwcia77, Arwena, kkisia, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jak przestaniesz pierdolic jak potłuczona to jak najbardziej Ci odpuscimy..W innym wypadku bedziesz miec z lekka przejebane .I oprocz plakania ,ze nie zachodzisz w ciąze dojdzie depresja powątkowa.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja ostatnio na 4d już myślałam, że będzie płeć żeńska jednak ale! Jajki się ukazały
no i chyba będzie Kajtek
kapturnica, efcia, Mega, Magda*, moremi, Bozia3, Dziobak, ania.g, caffe, iwcia77, malgos741, Arwena, kkisia, BISCA, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
-
CYTUJE .... chyba do 9 miesiąca bałabym się komukolwiek powiedzieć w obawie ze stracę fasolinkę
((
Olinka takie zdrobnienia typu fasolinka i inne chuje muje dzikie weze sa tu stanowczo karane surowo . Taki dekalog zakazow i nakazow musisz sobie przyswoicWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:20
efcia, Mega, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:To ja ostatnio na 4d już myślałam, że będzie płeć żeńska jednak ale! Jajki się ukazały
no i chyba będzie Kajtek
Mialam kumpla w podstawowce , fajnego.Jka nas wkurzal to mu tak dogryzalysmy
efcia, peppapig, Mega, Magda*, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdę zupę robić pomidorową, rodzina poszła na wycieczkę w góry a ja w domu. Leżę i pachnę,choć im co do żarcia zrobię(tzn zupa, pierogi i ciasto z truskawkami)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:22
Mega, Magda*, moremi, efcia, caffe, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja tam jajka z chęcią przyjmę....
kapturnica, peppapig, Magda*, Simba, efcia, caffe, iwcia77, malgos741, kkisia, BISCA, paszczakin, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:To jakaś wojna będzie czy co same chłopy!
To imię tera jakie?
i co robic drogie Bravo,co mam robić?Mega, Simba, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:CYTUJE .... chyba do 9 miesiąca bałabym się komukolwiek powiedzieć w obawie ze stracę fasolinkę
((
Olinka takie zdrobnienia typu fasolinka i inne chuje muje dzikie weze sa tu stanowczo karane surowo . Taki dekalog zakazow i nakazow musisz sobie przyswoicMagda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość