35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Witam! Zginie całkiem??? Szkoda by było...
Miłej niedzieli!
To od razu ustalmy, która zakłada następny bo potem będzie piętnascie nowuch wątków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:57
kkisia, macduska, moremi, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja ci zaraz zgnije - ty zbuku !
33 lata, rozumiem ze juz bys chciala byc w ciazy ale to nie jest twoj ostatni dzwonek- mam nadzieje ze doczytalas , ze np Bozia, Caffe, dziobak, Hera sa po 40 i zostaly niedawno matkami ?Simba, kkisia, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Wspaniale sie czuje zero kaca ,a naprasowalam sie sporo wczoraj
Milej niedzieli
Widze ,że samopoczucie znacznei lepszeAasiula, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppol mam pytanie do Cie..Idziesz do szkoły rodzenia ????Bo ja tak kminie coby sie koło 30tyg zapisac .Moze znajde tam jaka położna do rzeczy i sobie ja wynajmne...
Śpisz dobrze w nocy? Mnie strasznie plecy bolą, biodra jak księżniczka na ziarnku grochu normalnieiwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dzien dobry. No to mamy nowego trupa do zamykania w szafie lub never ending story lub po prostu ubaw po pachy. Tu zawsze wesolo. Kocham Was!
-
I ja się witam. Zmasakrowana psychicznie i przez to fizycznie. Młody wyczuł atmosferę wieczorem i chyba pierwszy raz zaliczylismy histerie- wrócił ze spaceru z nimi wyjąc i zajęło mi wieki, zeby go uspokoić. Jak zasnął o 9.30 tak przespal nocne karmienie i spał do 4.30.
Chyba wszyscy ciężko przeszliśmy ta wizytę. No ale już po.. Odpoczywamy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 10:33
efcia, moremi, Mega, caffe, kapturnica, Magda*, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, macduska, iwcia77, malgos741, kkisia, BISCA, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I ja się witam. Zmasakrowana psychicznie i przez to fizycznie. Młody wyczuł atmosferę wieczorem i chyba pierwszy raz zaliczylismy histerie- wrócił ze spaceru z nimi wyjąc i zajęło mi wieki, zeby go uspokoić. Jak zasnął o 9.30 tak przespal nocne karmienie i spał do 4.30.
Chyba wszyscy ciężko przeszliśmy ta wizytę. No ale już po.. Odpoczywamy..
-
Bry, kawka...
Ja tez dzisiaj nic nie robię, małż podał jajecznicę, teściowa wróciła to obiad ugotuje, leniwa niedziela mnie czekaczego i wam życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 10:48
efcia, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Nie wiem,ale nie lubie nie konsekwencji,drzecie na mnie ryja ze do seksuologa wiec trzymajmy sie terminologii. Psychiatra niekoniecznie zna sie na tym,moze po szkolce wieczornej to predzej.
Mega, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A prosiłam żebyś doczytala?
Anna Maria była? Bo upał, ukr0op, lenistwo ogólnie cud, miódWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 10:54
Mega, efcia, iwcia77, kkisia, stara.krycha, anna maria lubią tę wiadomość