35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:EEE napis ??Tam jest wywalony jezyk i kawalek dziwnej wargi gornej .Jest tak samo zblazowany jak ja dzis-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKapta,ty tu nawet nie wspominaj o jakichs ''homosiach''
wrazliwa na tym ponkcie jestem
i chłopak ma na prawdziwego mężczyzne wyrosnąc ,
czego sobie ,tobie i wszytkim innym mamom Adasi,Maksów i innych życzęmoremi, Dziobak, Bozia3, Mega, efcia, iwcia77, Arwena, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry.
Jade po rzodkiewki na dworzec. Jazda jednym ciagiem, bo pan na parkingu czeka z paczka juz zaplacono to mi przez okno wrzuci, wystarczy, ze z lekka przyhamuje. Nie bedzie mnie z godzine. Jak wroce, to bedzie NOWE?Simba, moremi, efcia, macduska, caffe, iwcia77, malgos741, kkisia, BISCA, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ania.g wrote:Dziobak, wrzuć proszę jeszcze raz zdjęcie Adamka z wczoraj. Nie widziałam i czuję się poszkodowana.
Nie to, ze jakies tam ręce tylko...
ania.g, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Płacą za to?
Ja się na ten wolontariat nie piszęSimba, Mega, efcia, iwcia77, kkisia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziobak - ale słodziak
. Ma usteczka jak aniołki golaski w kościołach przy ołtarzach....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 12:36
Bozia3, moremi, ania.g, olencja, peppapig, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, kkisia, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
no cudowna fotka..
a jaką masz na niej młodą buzię....zupełnie nie widać tych 40 paru lat...
.
Za to chude nogi to z chęcią się demonstruje - co?Dziobak, ania.g, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, efcia, macduska, moremi, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość