35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadrobiłam!
Pierworodny nakarmiony poszedł na zbiórkę.
Ja leżę piję kawę i kosztuję ciasto. Nawet fajne na taki upał. I szybkie.
Przepis ze zdjęciem będzie wieczorem bo zaraz idziemy kibicować.
moremi, Mega, Aasiula, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Aleśta napłodziły, cały ranek nadrabiania, a miałam się czymś innym zająć
ps witam sięmacduska, Mega, Aasiula, efcia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ola_35 wrote:92/177/155, odebrałam w piątek wynik i od piątku nie jem już słodyczy i nie pije soków (były moim jedynym źródłem picia, nie piłam nigdy herbaty , kawy ani wody)
Odstawienie slodyczy to za malo. Glukomert w reke i przeliczniki ww. Wlacz tez ruch jesli mozesz.Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam jeszcze taki problem.
Pierworodny to alergik, uczulenie na trawy, odczulany w tym roku.
Długo się trzymał ale jest coraz gorzej.
Jedzie na lekach.
Ciagle leci mu krew z nosa. Wystarczy, ze mocniej wydmucha nos- a ciagle ma katar..., albo kicnie- a kicha często i gotowe...
Wczoraj wieczorem woła mnie do lazienki od razu zastrzegajac, zebym się nie przestraszyła...
Faktycznie widok godny Hitchcoca- Pierworodny stoi w pełnej czerwonej wody wannie, pełno pary, rozbryzgów krwi, z nosa krew cieknie. Brrrr...
Rano powtórka z rozrywki.
Co robić? Drogie forum co robić?
Dodam, ze rutinoscorbin łyka juz od dawna.
efcia, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:92/177/155, odebrałam w piątek wynik i od piątku nie jem już słodyczy i nie pije soków (były moim jedynym źródłem picia, nie piłam nigdy herbaty , kawy ani wody)
My kupujemy w zgrzewkach, bo tak najłatwiej kontrolować wypijaną ilość. Codzinnie powinno to być minimum 10 szklanek. Całe szczęście lubię wodę, ale nie w takich ilościach. Mąż mnie pilnuje
Jeszcze piję herbatę owocową - porzeczkową firmy Runo. Nie ma tam zadnych dodatków aronii, hibiskusa, herbaty czarnej. Zaparzam litrowy dzbanek i piję na zimno.
Teraz można kombinowac z dodatkami do wody - mięta, limonka, cytryna, plasterek pomarańczy, truskawki. Co chcesz.Mega, ola_35, Simba, Magdala, kkisia, iwcia77, BISCA, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ola_35 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam jeszcze taki problem.
Jedzie na lekach.
Ciagle leci mu krew z nosa. Wystarczy, ze mocniej wydmucha nos- a ciagle ma katar..., albo kicnie- a kicha często i gotowe...
Wczoraj wieczorem woła mnie do lazienki od razu zastrzegajac, zebym się nie przestraszyła...
Faktycznie widok godny Hitchcoca- Pierworodny stoi w pełnej czerwonej wody wannie, pełno pary, rozbryzgów krwi, z nosa krew cieknie. Brrrr...
macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam jeszcze taki problem.
Jedzie na lekach.
Po drugie - proponuję studia w Akademii Morskiej i późniejsze pływanie w okresie wiosenno-letnimmacduska, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!