35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Tak czekacie na 10000 stronę a nie wiecie że ostatni post na 9999 zamyka wątek
Juz wiemy.
A tak fajnie bylo zyc w niewiedzy.Iwone, stara.krycha, moremi, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyIwone wrote:Tak czekacie na 10000 stronę a nie wiecie że ostatni post na 9999 zamyka wątek
Z Bozia moderatorem? Zart
Magdala, Iwone, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Biere,ale miesnie mam zacisniete tak,ze ni huhu czasem.
Tak jeszcze skojarzyłam - raczej nie macie przebadanego nasienia i na nfz nikt Twojego faceta nie wyśle. W maju były darmowe badania w klinice Bocian w Warszawie i Białymstoku w ramach kampanii Płodny Polak. Poszukaj, moze gdzieś jeszcze w czerwcu można zrobić.
Sama znalazłam. To inna kampania, dopiero rusza, więc dzwońcie i się umawiajcie
http://www.nasz-bocian.pl/node/51808Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 01:22
stara.krycha, Magdala, iwcia77, macduska, ania.g, Magda*, caffe, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To patrz co bierzesz, bo większości ogólnodostępnych nie można. Są tylko dwa wspomagające plemniki - preseed i conceive plus.
Tak jeszcze skojarzyłam - raczej nie macie przebadanego nasienia i na nfz nikt Twojego faceta nie wyśle. W maju były darmowe badania w klinice Bocian w Warszawie i Białymstoku w ramach kampanii Płodny Polak. Poszukaj, moze gdzieś jeszcze w czerwcu można zrobić.iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Taa, mhm, watek nam zamkna, akurat
Z Bozia moderatorem? Zart
stara.krycha, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Ale mam karte w przychodni gdzie widnieje data 2013
Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olencja wrote:Przeciez inseminacja to pic na wode,ktos przy tym zaszl?
olencja, malgos741, iwcia77, kapturnica, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olencja wrote:Przeciez inseminacja to pic na wode,ktos przy tym zaszl?
malgos741, kapturnica, macduska, Mega, Bozia3, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zastanawiam się co to za najlepsze studia, że takie byki strzelasz. Zaszl?
Hihi, a bedzie jeszcze ciekawiej, az Ci zazdroszcze nadrabiania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 01:39
malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, macduska, Mega, stara.krycha, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Moremi a jak ty się czujesz?
moremi, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:A tego dokumentu o dziwnych ciazach nie moglam zobaczyc, bo "tego materialu nie mozna odtworzyc w Twoim kraju".
urodziła dziecko i za chwilę znowu była w ciąży. Tym razem miała podwójną owulację z dwóch jajników, więc każdy zarodek miał swoją macicę. Dzieciaki urodziły się przez cesarkę.
I takm sposobem mają trójkę dziecimalgos741, Magdala, iwcia77, kkisia, kapturnica, ania.g, Magda*, Arwena, Mega, caffe, Simba, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olencja wrote:Buba z tym badaniem byla tylko taka,ze chlop poszedl sam i pani w invikcie mu nawciskla kitu ze wystarczy podstawowe badanie bez morfologii. no i zrobil bez...
malgos741, iwcia77, kkisia, kapturnica, Aasiula, stara.krycha, caffe, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi daj sobie na spokój z Olą tu wszystkie jej radziły co ma zrobić ale ona swoje... w twoim stanie nie wolno ci się denerwować...
moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, macduska, Arwena, Mega, stara.krycha, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017