35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Pamiętasz? Kiedyś w pociągu tak było, chlebek w papierze i jajeczka gotowane na twardo
Możesz, możesz... SmacznegoI przestań się katować, mało masz zmartwień?
Sabina, kkisia, Aasiula, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabina a jak Twoja córka, zdrowa?
Nie Ania, od wczoraj bierze antybiotyk, dawno się tak nie pochorowała. Na szczęście dziś juz lepiej, odgorączkowała, no i już śpi. Padała na twarz.
Jutro bedzie lepiej niż dziśa i może ja trochę pośpię?
moremi, Mega, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
iwcia77, SolarPolar, Bozia3, Aasiula, Magdala, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:ooooo następna wiedźma
Nie Ania, od wczoraj bierze antybiotyk, dawno się tak nie pochorowała. Na szczęście dziś juz lepiej, odgorączkowała, no i już śpi. Padała na twarz.
Jutro bedzie lepiej niż dziśa i może ja trochę pośpię?
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dzięki Aniu
A jak tam pierworodna? Macie juz wyniki? Idzie t ego wymarzonego technikum? (ja po reformie nie bradzo się jeszcze orientuje co i jak)SolarPolar, Arwena, kkisia, moremi, dorbie, macduska, Krakonka, Sabina, Mega, Bozia3, Magdala, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:ile koszt takiego usg prywatnie ??
iwcia77, ania.g, malgos741, efcia, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pamiętasz? Kiedyś w pociągu tak było, chlebek w papierze i jajeczka gotowane na twardo
Możesz, możesz... SmacznegoI przestań się katować, mało masz zmartwień?
I herbata w butelce po wyborowej!
To były czasy!kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No witam sie dziewczynki
Dopiero weszlam do domu z roboty
Ja pierdole padam na pysk
Jutro wolne
Ide sobie żelazko przygotowac i wracam do wasania.g, malgos741, Magdala, stara.krycha, moremi, efcia, Sabina, Bliska 77, Simba, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
Gdzie sie spotykamy