35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Jest kometa to jej chcialam powiedziec jak English Society robi przy slubach.
Mam na mysli wyzsze sfery
Na slub i wesele zapraszaja kogo chca widziec. A reszcie wysylaja powiadomienie po fakcie, ze z radoscia informuja iz dnia tego itego....Nikt sie nie obraza i jest to w dobrym tonie.
Mam na mysli tych anglikow z tradycjami. Pracowalam u takiej rodziny poprzednio. Dom byl wystrojony jak muzeum a na kominku czesto staly takie powiadomienia.Magdala lubi tę wiadomość
-
A ten walczy i walczy na gorze w pokoju.
Maly.
Kiedys pytam go kogo Ty tak lomoczesz. Bylismy na silowni i zasuwal w worek bokserski mruczac " i w zebro..i w nos.. i w ucho" wiec pytam kogo. A ten: eer, wyobrazam sobie, ze to mummy.
Bo nie lubia sie czasami. To fakt.moremi, kkisia, Sabina, stara.krycha, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
Tylko potem bonki strasznie śmierdzące, ale głodna nie będziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:08
kapturnica, iwcia77, ania.g, kkisia, macduska, moremi, stara.krycha, efcia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
Salatke z gotowanych warzyw.iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jaja lubie ale nie bede sama w podrozy i glupio tak jajeczka obierac ze skorupki.... Wiec co moge kanapeczke?
Możesz, możesz... SmacznegoI przestań się katować, mało masz zmartwień?
iwcia77, kkisia, SolarPolar, kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, stara.krycha, efcia, megan8 lubią tę wiadomość