35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Fenkju very maszMagdala wrote:Jest kometa to jej chcialam powiedziec jak English Society robi przy slubach.
Mam na mysli wyzsze sfery
Na slub i wesele zapraszaja kogo chca widziec. A reszcie wysylaja powiadomienie po fakcie, ze z radoscia informuja iz dnia tego itego....Nikt sie nie obraza i jest to w dobrym tonie.
Mam na mysli tych anglikow z tradycjami. Pracowalam u takiej rodziny poprzednio. Dom byl wystrojony jak muzeum a na kominku czesto staly takie powiadomienia.
Magdala lubi tę wiadomość
-
A ten walczy i walczy na gorze w pokoju.
Maly.
Kiedys pytam go kogo Ty tak lomoczesz. Bylismy na silowni i zasuwal w worek bokserski mruczac " i w zebro..i w nos.. i w ucho" wiec pytam kogo. A ten: eer, wyobrazam sobie, ze to mummy.
Bo nie lubia sie czasami. To fakt.
moremi, kkisia, Sabina, stara.krycha, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy to jest dozwolone w Twojej diecie ordynatorze, ale może jaja na twardo? Full zapychająSolarPolar wrote:Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
Tylko potem bonki strasznie śmierdzące, ale głodna nie będziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 20:08
kapturnica, iwcia77, ania.g, kkisia, macduska, moremi, stara.krycha, efcia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
Salatke z gotowanych warzyw.
iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyPamiętasz? Kiedyś w pociągu tak było, chlebek w papierze i jajeczka gotowane na twardoSolarPolar wrote:Jaja lubie ale nie bede sama w podrozy i glupio tak jajeczka obierac ze skorupki.... Wiec co moge kanapeczke?

Możesz, możesz... Smacznego
I przestań się katować, mało masz zmartwień?
iwcia77, kkisia, SolarPolar, kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, stara.krycha, efcia, megan8 lubią tę wiadomość