X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no jak każda kampania...
    No nie, niektore sa bardziej "targetowe".

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie widać wogóle że jakiś post jest niepolubiony i przez ile osób. bo swoje posty widzisz bez liczby lajków czy nielajków. chcesz wiedzieć ile ma twój post lajków to zliczasz osoby, które to polubiły.
    Nielajki są tajniackie bo ani ich nie widać przy własnym poście ani nie ma osób do zliczania. Pojawiają się tylko coraz to nowsze nielajki pod awatarem a ty się zastanawiasz: co/ gdzie/ kiedy?

Czyli w tej formie jest to czysta ocena osoby lub wyrażenie antypatii wobec niej, a nie odnoszenie się do wypowiedzi.

moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kometa- nie chciałam Cię straszyć wczesniej... Współczuję, naprawdę wiem co przeżyłaś!
    Tylko jajowód niedrożny? Macica w porządku?
    To teraz biegiem na laparo.

Nie chciałabym być złym prorokiem ale jakoś cienko widzę Twoje szanse na naturalną ciążę.
    Jeden jajowód a plemników ze świecą szukać...
    Myślałaś o in vitro?
    Może lepiej się pośpieszyć póki jest za free?
    <3
    Dawali Ci jakieś przeciwbólowe?
    Jeśli tak to może nie tykaj żelazka.

Mówił tylko o jajowodzie, nic o macicy. Wyniki w poniedziałek odbieramy.
    Zadzwonię do mojej ginki i umówię się na spotkanie, może mi da skierowanie na laparo. To na nfz też powinni zrobić, no nie?
    No własnie się przyłamałam, wyniki m bardzo słabe, u mnie też się okazuje że nie wszystko gra i buczy... Eh... Jakie to jest wkurwiające. Człowiek by tak chciał. No tak bardzo by chciał. A same przeszkody.
    Co do in vitro to chyba oboje nie mamy oporów, temat się pojawił w kontekście moich czy m znajomych, którzy podchodzą do inseminacji czy in vitro. Ale nie dyskutowaliśmy o naszym przypadku bo jeszcze tak daleko nie zaszedł temat. Cóż, zobaczymy. Ja nie jestem przeciwna, jeśli laparo nie pomoże to będziemy działać w kierunku wspomagania pewnie.
    Właśnie te skurczybyki nic nam nie dali, wzięli nas na żywca. Średniowiecze.

Simba, Krakonka, moremi, Bliska 77, efcia, kkisia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    W sumie to masz racje , bo zabawa z celowaniem to nie dla nich niestety
    no tak właśnie sobie myślę, że chyba nie. nie ma czasu na pierdoły.

macduska, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    możliwe - już sama nie wiem. W kazdym razie dla mnie to przykre, że dziewczyny, które tak mocno się starają, cierpią, łykają leki, hormony - czują się jeszcze dotknięte jakąś kampanią - która ich nie dotyczy....
    Czyli masz jednak cos na ksztalt serca? ;)
    Ulga

Reni, Bozia3, gretka, moremi, paszczakin, efcia, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kto mi dojebal 11 nielajkow?
    Ja tez w ryj dac moge dac

Reni, Bozia3, Krakonka, moremi, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, paszczakin, efcia, kkisia, Magdala, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie bida, bo mąż siedzi na wiosce i nie ma kto mi zakupów zrobić, ugotować
    makaron z truskawkami 5 dzień z rzędu przesada
    więc zrobiłam sobie znowu O.o makaron z rokforem i rukolą
    O.o
    Boziuniu kiedy on wróci, bo nie mam co jeść

A to Wy z Bozia macie wspolnego ???

Krakonka, moremi, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to co ona ma palec
    Zofia8 wrote:
    A to Wy z Bozia macie wspolnego ???

Simba, Bozia3, Krakonka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja się staram odstawić tą pszenicę i słodkie.
    Na razie mi średnio wychodzi - ale się staram...;)
    Dziś zjadłam dwie parówki drobiowe z pomidorem bez chleba.
    Potem zjadłam pół słoika śledzi w skórce pomarańczowej i w szafranie (IKEA - pycha)
    No i przed chwilą dwie krówki... :( chyba z nerwów jakichś czy co? ;)
    Ja tez sie staram, ale poniewaz jest cieplo, to wczoraj z M prasowalismy rozowe...O jaaaaaaa bylo pyszne. Do tego czekolada czarna z migdalami.
    Ale potem to razem spalalismy ;)

Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Rozumiem. Mój były też tak miał :) Okropnie mnie to wkurzało.
    mój ex też tak miał. szczególnie rano jak już był prawie spóźniony. latał jak kot z pęcherzem i wszystko mu z rąk leciało. i tylko kurwował. strasznie mnie to denerwowało.

macduska, Krakonka lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Kometa, zapomnialam zem Ci powiedziec - zuch!
    I to bez zadnego biadolenia i siania paniki przed.
    Pani Ci chyba podniesie ocene za sprawowanie ;)

Bozia3, Reni, Krakonka, moremi, ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, Zofia8, efcia, kkisia, Magdala, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I właśnie o to chodzi z tą awanturą. Grupa docelowa wąska (bardzo wąska - ja znam tylko jedną korposucz, a i to nie ma faceta), kasy poszło w chuj. Kasy podatnika. Jakby ktoś się zagłębił i poczytał o tej kampanii, to by wyszło, że chodzi o szkodliwość antykoncepcji. Czyli co? Wychodzi jedno wielkie gie.

Bry :-/
    Nie mogłam zasnąć do szóstej, więc nie drażnić.
    Oooo pieknego dna sie dokopalas - na to bym nie wpadla! Ale jestem sklonna uwierzyc ze tak wlasnie jest. I masz absolutna racje z ta statystyka. Tez znam jedna korposucz (moze to ta sama? ;) )

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no a potem jest coraz gorzej....:)to już nie jest rozkoszna, kwaśna jajeczniczka niemowlęca - a klasyczny klops - brązowy i śmierdzący - jak dorosły - no i trzeba to wszystko wycierać...aż sobie nie wyobrażam wyczyćcić z tego syfu dziewczynki - bo chłopcu obskoczę jajca i ptaszka i z głowy....
    Mój ostatnio po wizycie u babci - przyjechał tak nażarty i napojony, że rano obudził się z 2 kg pampersem - i jak strzelił kupacha, to mu się już nie zmieścił i poszło na podłogę - na dywan....:) Koty zaczęły szurać nogami, żeby to zakopać - no normalnie patologia....:)
    o jessssuuuu... ja mam bujną wyobraźnię..... widzę to...
    fakt- jak tu piczkinsie takim malutkim te zakamarki wyczyścić... chłopakowi pewnie zdecydowanie łatwiej.

Bozia3, Reni, Krakonka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czego Morek nie spalas do 6ej - mordowalas w nocy tych co Ci dali nielajki? ;)

Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Zofia8, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mówił tylko o jajowodzie, nic o macicy. Wyniki w poniedziałek odbieramy.
    Zadzwonię do mojej ginki i umówię się na spotkanie, może mi da skierowanie na laparo. To na nfz też powinni zrobić, no nie?
    No własnie się przyłamałam, wyniki m bardzo słabe, u mnie też się okazuje że nie wszystko gra i buczy... Eh... Jakie to jest wkurwiające. Człowiek by tak chciał. No tak bardzo by chciał. A same przeszkody.
    Co do in vitro to chyba oboje nie mamy oporów, temat się pojawił w kontekście moich czy m znajomych, którzy podchodzą do inseminacji czy in vitro. Ale nie dyskutowaliśmy o naszym przypadku bo jeszcze tak daleko nie zaszedł temat. Cóż, zobaczymy. Ja nie jestem przeciwna, jeśli laparo nie pomoże to będziemy działać w kierunku wspomagania pewnie.
    Właśnie te skurczybyki nic nam nie dali, wzięli nas na żywca. Średniowiecze.

Na początek... Kobieto! Co Cię podkusiło do takich spacerów? Nie jestem za tym, zeby się trząść nad soba, ale rozsądek nalezy zachować i dbać o siebie również. Nastroju Ci nie poprawi bolenie albo krwawienie.
    A nie wpadaj w złe humory. Moi szwagrostwo się długo starali - on miał supersłabe wyniki, ona całą masę problemów. Mieli już termin invitro i zaskoczyli. A potem już bez żadnych wspomagaczy zaskoczyli drugi raz :) Wy jesteście dopiero na początku drogi. Ty zrobiłaś zabieg, on bierze jakieś witaminy. Teraz Ty idź na resztę - laparo i moni - a on niech bierze porządniejsze witaminy i nosi luźne bokserki :) A z rozmową i ewentualnym podejściem do invintro nie ma co czekać. Im wcześniej, tym szybciej wrócisz do siebie. A jak Wam się spodoba, to jeszcze jedno sobie machniecie :)

Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, efcia, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A czego Morek nie spalas do 6ej - mordowalas w nocy tych co Ci dali nielajki? ;)

Obmyślała krwawą zemstę! ;-)

Bozia3, Simba, Aasiula, Zofia8, efcia, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    ja szczerze mówiąc wczoraj ze 3 komuś naklikałam na próbę- ale nie wiem już komu, bo chciałam wróćić do tego i nie znalazłam. Kliknęłam "niei lubię" potem "lubię" potem znowu ze 2 razy "nie lubię" - bo to się jakoś tak wszystko klikało chętnie....

Simba, Reni, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przecież mówiłam
    chciało Ci się kupe?
    nie. chciałam uciekać ze stołu... ale odwróciłam głowę, zacisnęłam oczy i zęby, złapałam stół i wyłam.
    lekarz parł kontrastem a ja wyłam.
    on mówi, że spróbuje coś przepchać i dodaje kontrastu, ja wyję podwójnie.
    nic z tego.
    dupa.
    położna mnie pyta czy dam radę usiąść. powiedziałam, żeby mi dała ze trzy sekundy, bo muszę dojść do siebie. i ja tak na tym stole leżałam z piczkinsem na wierzchu a lekarz mi pokazywał na ekranie mój jajowód i ten kontrast co z niego wyleciał i się rozlał gdzieś tam, zamiast trafić do drugiego jajowodu.
    melduję, że kupy brak. to w sumie też dobre ;)

Bozia3, macduska, moremi, Reni, Aasiula, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry albo i nie, ciezki dzien, pozarlam sie z chuopem, a drazliwa jestem wyjatkowo bo owu- a to pierwsze ze wiem ze psu na bude....

Kometa- nie n jest zle, plan dzialania i do przodu!, przezylas i juz tylko lepiej; ja tez nie chcialam straszyc bolem- bo ja nie wiem jaki masz prog..

az mi sie przypomnialo- tak z ciekawosci zapytam- jak ktos mowi ze dal rade- ty jestes przed - to dziala mobilizujaco na Ciebie czy stresujaco?

Krakonka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gretka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - może to niewielkie pocieszenie, ale laparo pod względem bólu jest zerowe....jeśli dobrze znosisz narkozę -to w ogóle lajt....

gretka, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 9872 9873 9874 9875 9876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ