X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No i pytam: za co dostałaś "nie lubię"? Bo nie wiem.

Może to ktoś obcy nam wątek z zazdrości sabotuje.
    Albo fanatyka dodali do każdego większego wątku i punktuje wypowiedzi niezgodne z obecną/przyszłą polityką.

moremi, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nigdy nie miałam narkozy.
    znieczulenie miejscowe zdarzyło się. ale tak całkiem bezbronna i nieczuciowa to nie leżałam chyba nigdy. (p.s. za duże prasowanie się nie liczy hehehe)
    niektórzy ludzie źle reagują - wymiotują, są słabi lub też bolą ich mocno ramiona.
    Ja akurat szczęśliwie nie miałam nigdy żadnych z tych dolegliwości...więc laparo to był pryszcz...jedyna "nieprzyjemność" to wieczór wcześniej lewatywa no i bez jedzenia do 12.00 kolejnego dnia. Ale nie zawsze jest lewatywa...Kapta chyba miała czopki? Cholera nie pamiętam....

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To Bozia uwaza, że się tym tak przejmuję i Ty, Brutusie...?

Nie, od dłuższego już czasu mam problemy z zaśnięciem. Wczoraj oboje z mężem się przewracaliśmy. Poczytałam książkę i po szóstej zasnęłam.
    Ja tylko zapytałam...:) spokojnie :)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nigdy nie miałam narkozy.
    znieczulenie miejscowe zdarzyło się. ale tak całkiem bezbronna i nieczuciowa to nie leżałam chyba nigdy. (p.s. za duże prasowanie się nie liczy hehehe)

W narkozie nie masz poczucia bezbronności, nie masz poczucia niczego, po prostu urywa Ci się film i budzisz się już po wszystkim.

ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Albo fanatyka dodali do każdego większego wątku i punktuje wypowiedzi niezgodne z obecną/przyszłą polityką.

To już zakrawa na spikową teorię dziejów.

moremi, Bozia3, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :-) i miłego dnia :-)

lece nadrobić

ComeToMeBaby, gretka, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa dobrze ,że juz po.I z jednym jajowodem sie zachodzi w ciąże .Sama mam neidrozny lewy wiec moglam liczyc tylko na prawicowca.Ale u nas armia byla vbez zarzutu..Jka chcecie myslec o naturalnym zajsciu to wez sie za chUopa konkretnie bo przy slabych kijankach to mozesz zachodzic do menopauzy.
    Szansa na przetkanie ejst jeszcze w laparo.U mnie nie bylo mozliwosci bo byl pozrastany..
    W kazdym razie wiesz ze nie ejst super ale nie ejst jakos najgorzej.No i warto pomyslec o kompletowaniu dokumentach do kliniki.Wiec zaczniej regularnie do gina chodzic by w papierach cos sie dzialo..No i chUop z tego co wiem musi meic 3badania nasienia potwoerdzajace chyba w ciagu roku czy poltora ,ze nasienie kiepscizna, zeby zakwal;ifikowali waz z czynnika meskiego.Ale to warto sie dowiedziec coby nie czekac niepotrzebnie i tracic czas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:28

Bozia3, ComeToMeBaby, Krakonka, gretka, Zofia8, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Hi hi, mi doktor kazał sobie nogi na ramionach postawić przed badaniem. :-)
    o kurdę, normalnie jak do seksu hahahahahahhaaa

macduska, Magda* lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niektórzy ludzie źle reagują - wymiotują, są słabi lub też bolą ich mocno ramiona.
    Ja akurat szczęśliwie nie miałam nigdy żadnych z tych dolegliwości...więc laparo to był pryszcz...jedyna "nieprzyjemność" to wieczór wcześniej lewatywa no i bez jedzenia do 12.00 kolejnego dnia. Ale nie zawsze jest lewatywa...Kapta chyba miała czopki? Cholera nie pamiętam....
    Ja mialam ohydztwo do picia..A wolałabym stokroc lewatywke ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ty tutaj też dostałaś nie lubię.
    I nie ode mnie. Ja tylko donoszę. I też nie wiem czemu.

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eyy laski ale Wy sie tak naprawde tym nie lubie przejmujecie ?Przeciez to ktokolwiek moze wejsc na watek i napierdolic nielajkow.. ;)

Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Ja miałam cudowny napój.

kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kulociąg to nie są te szczypce którymi rozciągają szyjkę ?
    ja tez miałam rurkę ale bez kulociągu i bolało jak próbowała mi ją wepchnąć przez zamkniętą szyjkę
    a potem bolało to dmuchanie balonika
    własnie Kometa miałaś balonik?
    macduska wrote:
    To przyszczypanie to kulociąg. Już sama nazwa brzmi strasznie, a urzadzenie wymyslił niechybnie jakiś psychopatyczny wynalazca z urazem do kobiet.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pociesze..Z gatunku takich moj tez..I wiecznie tekst chorąży zawsze zdąży.A kurwa nawet we wojsku nie był XD
    ale to ten twój tak optymistycznie.
    a mój to był taki, że najpierw faję wyjarał na balkonie przez 15 minut, kawą się podelektował, potem szedł do wc, potem kąpiel długą we wannie. a potem się nagle zrywał bo to już ta godzina I armageddon...

kapturnica, efcia, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzialy ,ze dolozyli na gorze podzial jak sie wejdzie ogolnie na ovu ??Jest podzial na ostatnio przegladane ,moje tematy ,co nowego i forum.Kurde sie ovu unowoczesnia XD

Reni, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Chyba nie przeczytałaś, a jezeli tak, to bez zrozumienia.
    przeczytałam...:)
    mieszanie katolicyzmu do każdego wątku życia społecznego już jest po prostu śmieszne...to podobnie druga strona widzi wszędzie brzozy smoleńskie.....

napisałam feministyczne - bo tak uważam...znów obarczanie facetów odpowiedzialnością i pisanie o tym, że kobiecie wykształconej należy się wygoda....no niestety morka...ale jeśli któraś chce mieć dziecko - to się godzi na wielkie niewygody - przekonasz się niedługo sama.....i taki jest fakt i trzeba się z tym pogodzić... tu cytuje:
    "Ale kto? Ale z kim? Hej! Ta umowa już dawno wygasła. Kobiety mają dość odmawiania sobie tego, co ich mężowie uważają za należne im jak psu micha: kariery, pieniędzy i prawa do spełniania swoich ambicji. Tu jest pies pogrzebany. Dopóki nie przekonamy męskiej połowy świata, że posiadanie potomstwa to W POŁOWIE także jej sprawa, kobiety mające dostęp do antykoncepcji nie będą się z własnej woli pisać na ryzyko utraty pracy, pozycji, zdrowia i osiągniętych wygód."
    durnowate, feministyczne podejście karierowiczek...:) ale jeśli chcą - to oczywiście niech zatrudniają do opieki nad niemowlęciem swoich facetów, a same niech nie rezygnują ze swojego życia.....
    mam taką parę w otoczeniu - ociec się zajmuje wszystko - ona maluje paznokcie i lata na zebrania do pracy. Kiedyś przyszła na wywiadówkę, bo mąż zachorował - to była 5 klasa - nie wiedziała, gdzie jest klasa dziecka, jak wygląda wychowawczyni, szarpała mnie i prosiła o pomoc...
    wspólczuję takich matek dzieciom...

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze niechcący mi się wcisnęło ale odcisnęłam okiej?
    moremi wrote:
    Proszę :-D
    Też dostanę "nie lubię"?

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    za nic...z kaprysu - tak sama jak daje się "lubię" - trochę luzu może....

kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    hihihi dobre

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tego też ktoś nie polubił.

Tak Bozia - w tej formie ma to cholernie pejoratywny wydźwięk. Wolę, żeby ktoś mi prosto w twarz powiedział o co mu chodzi, niż punktował każdą moją wypowiedź. A tak ten tajemniczy obywatel zza krzaka robi. I do tego obywatela te słowa - nie zesraj się, możesz mi wszystkie posty "nie lubić", a i tak mi to lotto jeżeli jesteś takim tchórzem, że się boisz publicznie wyrazić swoje stanowisko.
    a punktowanie "lubię" Ci nie przeszkadzało do tej pory?

Reni, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 9874 9875 9876 9877 9878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ