X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W narkozie nie masz poczucia bezbronności, nie masz poczucia niczego, po prostu urywa Ci się film i budzisz się już po wszystkim.
    bezbronna to napisałam bo kiedyś tu chyba Reni sugerowała, ze te lekarze to nie wiadomo co z tobą robią jak jesteś uśpiona. i nawet chyba ilustracja do tego tematu była... :P

Simba, Reni, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiecuje ,ze jak ilosc nie lubien bedzie wieksza niz polubien zwine sie calkiem z ovu

To teraz laski do dziela jak chceta mnie wykopac 2smiech2.gif

Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, Simba, gretka, paszczakin, efcia, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a kulociąg to nie są te szczypce którymi rozciągają szyjkę ?
    ja tez miałam rurkę ale bez kulociągu i bolało jak próbowała mi ją wepchnąć przez zamkniętą szyjkę
    a potem bolało to dmuchanie balonika
    własnie Kometa miałaś balonik?
    nie, nie miałam żadnego balonika chyba... ja tam nie patrzyłam, patrzyłam w sufit. ale mówili tylko o kontraście, nic o balonikach czy pompowaniu. a jak już mnie zaczęło boleć to już nawet nie patrzyłam.

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze niechcący mi się wcisnęło ale odcisnęłam okiej?
    już się czuj winna....głupota jakaś normalnie...

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaah ja też

ale, że dużo postów pokasowałam, to mogą mi nielajki skoczyć! HA! będę tu już zawsze
    założę wątek 35 do setki!
    kapturnica wrote:
    Ja obiecuje ,ze jak ilosc nie lubien bedzie wieksza niz polubien zwine sie calkiem z ovu

To teraz laski do dziela jak chceta mnie wykopac 2smiech2.gif

kapturnica, Bozia3, Simba, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mi jednego tak przepchali ;) nie powiem, zeby to nalezalo d najprzyjemniejszych akcji, bo u mnie tez bylo na zywca..

A ty Bozia nie strasz Komety porodem, bo una nie jest masochistka i znieczulenie wezmie, co nie Kometa? ;) A wtedy bedzie: pach, puff i male Komeciatko luzacko bedzie na swiecie..
    Igzakli. Wogóle innej opcji nie ma :)

paszczakin lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sieM mi tak cos przypomnialo..Na innych watkach etz sie czlowieki udzielałysmy tam bywało grubo..Teraz moga poleciec hejty jak ktos jest na kogos wybitnie uczulony ;) Ktoras tu tez jakiejs biednej nieznajomej dopierdolila nie lajkow..I co ma dziołcha zrobic ?? XD

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, dzięki. Masz rację z tymi papierami. Nie ma co. Trzeba brać byka za rogi. Cóż. Ale mam przynajmniej poczucie, że coś robię. Tak to bym sobie mogła zachodzić do menopauzy właśnie. A ten mój m mógłby mnie tak zapładniać i zapładniać... No- także ten, ogłaszam, że będę miała w tym cyklu @ i w następnym też. A potem zaktualizuję.

Simba, macduska lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja będę wstawiać nielajki za błędy
    za prasowanie i jedzenie

Bozia3, kapturnica, Simba, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale Ty nawet nie przeczytałaś programu tej kampanii, a twierdzisz, że to autorka tego artykułu miesza katolicyzm z wątkiem społecznym. Otoż nie. Fundacja "Mama i tata" jest fundacją katolicką, więc jak tego nie mieszać?
    I sama piszesz o jednym przykładzie na ile? Ilu masz takich znajomych jak ta para?
    Ja nie mam żadnych. Jak pisałam znam jedną dziewczynę z grupy docelowej - kierownicze stanowisko, mieszkanie w centrum Warszawy, podróże, realizacja pasji, ale... No właśnie - faceta nie ma, czyli w praktyce nie jest w grupie docelowej.
    I o jakiej wygodzi piszesz? Że się należy? Nie chodzi o rodzicielstwo - za to odpowiedzialność powinny ponieść dwie osoby. W innym wypadku byłybyśmy jak modliszki - facet, zrobiłeś swoje? to nie jesteś mi już do niczego potrzebny.
    A z tym feminizmem to pojechałaś. Nie widzę nic feministycznego.
    Ja może powtórzę część cytatu:
    "Dopóki nie przekonamy męskiej połowy świata, że posiadanie potomstwa to W POŁOWIE także jej sprawa, kobiety mające dostęp do antykoncepcji nie będą się z własnej woli pisać na ryzyko utraty pracy, pozycji, zdrowia i osiągniętych wygód."
    Każda normalna matka (przynajmniej dla mnie) - wie, że to bzdury trochę. Bo w normalnym rodzicielstwie zawsze kobieta poświęca więcej niż mężczyzna - taka jest natura - matka jest bardziej dziecku potrzebna w piuerwszych 3 latach życia. Normalna kobieta to wie - i ta, która pragnie dziecka - robi to bez żalu.
    Inne feministyczne wariatki krzyczą o prawach wydumanych - zwykle takie, które nie mają dzieci....a potem w poduszkę płaczą - że samotne.....
    W normalnym związku - mężczyzna pomaga kobiecie we wszystkim i kiedy może, to wyręcza...i kobieta nie musi walczyć o to.....

A o katolicyżmie wspomniałam w kontekście antykoncepcji....ja tam nie dopatrzyłam się apelu o odstawienie antykoncepcji - ale może za płytka jestem....
    Swoją drogą takie prawo do aborcji i zachwalanie antykoncepcji jak zupełnie nieszkodliwej - to też można przedyskutować....

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No mi właśnie Bozia cały czas dopierdala. Czyli co? Mam stąd iść?
    ja CI dopierdalam????? Ty może odpocznij faktycznie dzisiaj...bo już zwykłej dyskusji widzę nie odróżniasz od dowalania?
    Morka co z Tobą Kobieto?

Iwone, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uspokoisz się!?
    moremi wrote:
    No mi właśnie Bozia cały czas dopierdala. Czyli co? Mam stąd iść?

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja będę wstawiać nielajki za błędy
    za prasowanie i jedzenie
    A ja dołoże jak bede miec zle cukry XD

Eyy laski wyluzujta ..Cieszmy sie zyciem !! :)

Reni, Zofia8, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kócić sie okiej?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie kócić sie okiej?
    Pani uzyje linijki i jebnie po łapkach ;)

Bozia3, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta, dzięki. Masz rację z tymi papierami. Nie ma co. Trzeba brać byka za rogi. Cóż. Ale mam przynajmniej poczucie, że coś robię. Tak to bym sobie mogła zachodzić do menopauzy właśnie. A ten mój m mógłby mnie tak zapładniać i zapładniać... No- także ten, ogłaszam, że będę miała w tym cyklu @ i w następnym też. A potem zaktualizuję.
    Kometa Ty jesteś kobietą czynu, a Twojemu facetowi zależy na Tobie i zrobi co trzeba. Dacie radę - i czy naturalnie czy in vitro - zadziałacie jak trzeba...tak mi się wydaje....

ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A Ty nie widziałaś, że to mowa o klikaniu "nie lubię", a nie o dyskusji? Faktycznie masz problemy z rozumieniem.
    Bo pierdolisz za przeproszeniem o tych "nie lajkach" od wczoraj i złościsz się, że jemasz, a potem wytykasz mi, że ja CIę posądzam o to, że CIę to drażni....
    Może się zastanów - jakie masz zdanie na ten temat

Reni, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodzwoniłam się do szpitala
    mają dzwonić dopiero w przyszłym tyg!
    dobrze, że się dodzwoniłam, bo przecież osiwiałabym przez tydzień!
    Do kibla łażę z komórką, bo może oddzwonią. Teraz mogę odłożyć ją do szuflady. Uf!

powiedziałam, że mają sobie zaznaczyć, że nie wyjeżdżam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 11:57

ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, kapturnica, gretka, Simba, Zofia8, efcia, macduska, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kometa Ty jesteś kobietą czynu, a Twojemu facetowi zależy na Tobie i zrobi co trzeba. Dacie radę - i czy naturalnie czy in vitro - zadziałacie jak trzeba...tak mi się wydaje....
    to, że zadziałamy to jest pewne. niech on tylko wróci. a dopiero co pojechał.

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zdanie wyraziłam - ma to wydźwięk pejoratywny. Za którym razem zrozumiesz? Dlatego, że nie rozumiesz tak bardzo "nie lubisz" tego co piszę - obojętnie co? Co chcesz mi udowodnić?

"Dlatego, że nie rozumiesz tak bardzo "nie lubisz" tego co piszę - obojętnie co? Co chcesz mi udowodnić?"
    Ja pierdziu - nie rozumiem teraz już naprawdę...:))))))

FZuMp1.png

‹‹ 9875 9876 9877 9878 9879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ