35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Witam czwartkowo.
U mnie z rana armagedon!
Chłop zapomniał się spakować wieczorem na rajd. I od rana pakowanie, poszukiwanie spiwora itp.
Ja wiedziałam, ze rajd jest bo mój Młody jedzie. Młody spakowany.
Czy jak chłopa nie spakowałam to jestem chuj nie żona?kkisia, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa- nie chciałam Cię straszyć wczesniej... Współczuję, naprawdę wiem co przeżyłaś!
Tylko jajowód niedrożny? Macica w porządku?
To teraz biegiem na laparo.
Nie chciałabym być złym prorokiem ale jakoś cienko widzę Twoje szanse na naturalną ciążę.
Jeden jajowód a plemników ze świecą szukać...
Myślałaś o in vitro?
Może lepiej się pośpieszyć póki jest za free?
Dawali Ci jakieś przeciwbólowe?
Jeśli tak to może nie tykaj żelazka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:01
Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Natka_79, Aasiula, kapturnica, efcia, Magdala, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:No chyba sobie żartujesz? A on co? Wuje ma zamiast rączek?
Żartowałam!
Myślę tak samo jak Ty, tylko strasznie mi to rozwala poranek bo on lata w panice i mi zawraca dupę...
Nerwowo jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:01
Krakonka, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kometa- nie chciałam Cię straszyć wczesniej... Współczuję, naprawdę wiem co przeżyłaś!
Tylko jajowód niedrożny? Macica w porządku?
To teraz biegiem na laparo.
Nie chciałabym być złym prorokiem ale jakoś cienko widzę Twoje szanse na naturalną ciążę.
Jeden jajowód a plemników ze świecą szukać...
Myślałaś o in vitro?
Może lepiej się pośpieszyć póki jest za free?
W sumie to masz racje , bo zabawa z celowaniem to nie dla nich niestetymacduska, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kapturnica, efcia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a to zależy, do czego go przez lata przyzwyczaiłaś - jeśli zawsze to robiłaś za niego - to ma prawo być niespakowany i niezadowolony....
Nie przyzwyczajałam, mamusia go przyzwyczaiła.
U mnie przez te 15 lat trochę się wyrobił.
Tylko on zciaga wsio na ostatnia chwilę a mnie to wkurwia.Bozia3, moremi, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Żartowałam!
Myślę tak samo jak Ty, tylko strasznie mi to rozwala poranek bo on lata w panice i mi zawraca dupę...
Nerwowo jest.
Rozumiem. Mój były też tak miałOkropnie mnie to wkurzało.
macduska, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ja pierdole jem
zważaj se co?
ostrzegaj dwa posty wcześniejiwcia77 wrote:uwaga! z cyklu " spostrzezenia neomatki" c.d rozwazan nad ivutkowa kupa ...odc.2
od 2 dni kupa zamienla sie w pasztetowa
to be continuedWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:10
malgos741, Bliska 77, Simba, moremi, Aasiula, kapturnica, efcia, paszczakin, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI jeszcze:
Kampania skierowana chyba do tych co mają gdzie i mają z kim i maja za co dzieci robić tylko im się nie chce.
Co by nie mówić to natura jest nieubłagalna a po 30 wskazówka zegara biologicznego w dupę kole...
Kapta- 10 tygodni???? O kurde! Jak ten czad zapierdala!
Paszcza- kciuksm za spokój poszczepienny.
Reszcie towarzystwa zyczę miłego dnia!malgos741, Zofia8, Bliska 77, ola_35, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Iwone, kapturnica, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Dziewczyny widziałyscie tą kampanię "mam karierę, mam dom_ nie mam dziecka".
Strasznie mnie to zbolało. Gadanie ,pieprzenie o niczym. Fundacja "mamy i taty " zamiast wspierać takie pary jak my to jeszczeje dobijajaBliska 77, Krakonka, beates, gretka, moremi, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Heretyczka, stara.krycha, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja to tv nie mam, ale jak byłam na wsi to widziałam te spoty i z "pięknie rodzisz", który był odrobinę przesadzony, to znaczy ten jeden tekst, ale jeszcze mieścił się w granicy, biorac pod uwagę cel. Wolę, żeby wbiło się ludziom w łby że akt narodzin jest piękny, niż żeby uwazali, że jest obrzydliwy.
I ten o tym "mam karierię" też widziałam. I uderzyło mnie bardzo, że jest tam sama babka. Jaby to od niej tylko zależało, czy ma dziecko czy nie. To jest paskudne powielanie schematu zrzucające odpowiedzialność za rozród na kobiety. Potem padają teksty, że kobiety późno decydują się na dziecko, albo odniesienia głównie do kobiet w kontekście trudności z zajściem. A ile razy to chłop nie chce dziecka? To co, ma sobie ta babka sama zrobić?
Rozumiem cel, ale wykonanie się mija.
Swoją drogą młodych ludzi nie przekona wizja bezdzietności, bo jak są młodzi i nie chcą dzieci z różnych względów, to nie chcą i tyle.Iwone, kapturnica, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a mnie się podoba...może parę młodszych osób wcześniej się opamięta i weźmie do roboty....
Nawet nie wiesz jak mi sie przykro zrobilo. A te wszystkie kobiety, ktore nie moga zajsc w ciaze? Moim zdaniem to nie jest dobra kampania - nie uwzglednia tych, ktorzy chca a nie mogaBliska 77, beates, Reni, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, efcia, kkisia, Magdala, stara.krycha, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pierdole jem
zważaj se co?
ostrzegaj dwa posty wcześniej
Mój ostatnio po wizycie u babci - przyjechał tak nażarty i napojony, że rano obudził się z 2 kg pampersem - i jak strzelił kupacha, to mu się już nie zmieścił i poszło na podłogę - na dywan....Koty zaczęły szurać nogami, żeby to zakopać - no normalnie patologia....
Krakonka, Simba, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kapturnica, paszczakin, kkisia, Heretyczka, Magdala, SolarPolar, Arwena, iwcia77, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
a byłaś w Tokio?
beates wrote:Zźarło mi posta .
Tak, jak napisałam dla mnie to kampania dla kobiet-róbcie se dzieci i bo potem będziecie załować.
Ale pewnie dlatego tak uwaźam bo jestem bezdzietna
No i kariery tez nie zrobiłam
No to teraz mam doła podwójnego.
Ani dziecka , ani kariery.
Zaraz sie zgłosze do tej fundacji o osobną kampaniemoremi lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Wiesz, ja bardzo dlugo bylam singielka i nie z wyboru. Kiedys poszlam na punkcje z torbieli, ktore mialam w piersi i jedna glupia pigula mowi: Dzieci rodzic a nie kariere robic! To wszystkie dolegliwosci mina!
Nawet nie wiesz jak mi sie przykro zrobilo. A te wszystkie kobiety, ktore nie moga zajsc w ciaze? Moim zdaniem to nie jest dobra kampania - nie uwzglednia tych, ktorzy chca a nie mogaSimba, gretka, moremi, efcia, kkisia, Magdala, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam czwartkowo.
U mnie z rana armagedon!
Chłop zapomniał się spakować wieczorem na rajd. I od rana pakowanie, poszukiwanie spiwora itp.
Ja wiedziałam, ze rajd jest bo mój Młody jedzie. Młody spakowany.
Czy jak chłopa nie spakowałam to jestem chuj nie żona?
Waciaki i ich przygodyBozia3, macduska, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość