35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Lekarz wygląda jak uciekinier z więzienia hyhyhy weszlysmy podpisać zgody na zabieg i się śmieję, że ten stół wygląda jak w prosektorium to mało zachęcające jest. Wszyscy się uśmiali z lekarzem na czele, który zrobił nam wykład jak wygląda stół w prosektorium. Hehe
Pierwsza siedzi już na zabiegu. Jesteśmy we dwie w korytarzu i czekamy na swoją kolej.Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, Bliska 77, macduska, moremi, dorbie, efcia, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kuuuwa, zowu nie doczytam.. Kometa- trzymam.
My lecimy na szczepienie, przeczuwam masakre, bo brzuch dalej daje popalic. Do tego po szczepieniach bedzie marudzenie, a prognoza zapowiada 28 stopni dzis i 30 jutro
trzymajcie za nas tez..kapturnica, Aasiula, kkisia, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-
beates wrote:No tak , bo macie dzieci to łatwo powiedzieć. Ale dziwi mnie ,ze tak mowicie znając wiele ,róźnych historii np. z tego forum.
Ludziom róznie źycie się toczy.
Owszem nie myślałam o dziecku wwieku 20 lat. Chciałam skończyć studia, znaleźć pracę. Rozumiem, ze teraz ponosze karę za to źe nie rozkładałam nóg na prawo i lewo ?
Chciałam mieć dziecko z kimś kogo kochami kto kocha mnie. Czy to mojaa wina , ze dopiero terazna takiego trafiłam?
Czemu nie ma wsparcia dla osób z problemami ,z niepłodnością ?
Dobrze wiecie ,ze lecząc sie na sam NFZ niewiele się zyska . A za leki i tak trzeba duźo kasy placic
Dla mnie ta kampania to przekaz dla kobiet 20 + . Róbcie dzieci niewazne z kim, bo potem będziecie załowac.
I gdzie w tej akcji jest ojciec ? W końcu to fundacja " mamy i taty " , a nie samej mamy
Juz sama zauwaz zacytowalas moj post , w ktorym akurat napisalam ,ze roznie w zyciu bywa.I z praca i partnerem.
A to ,ze kampania ma dac do myslenia to dobrze.Bo wiele osob majac ustabilizowane zycie odklada na potem macierzynstwo.A pozniej wpada w panike ,ze sie nie udaje...
I wziela bym na wstrzymaniei poluzowała kucyki ,nerwy szkodza na jajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:09
Bliska 77, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no właśnie dlatego jestem za...bo to nie państwo jest odpowiedzialne za nasze dzieci, a my same...
i to nie jest kampania dla par z problemami - bo młode pary też je mają, tylko dla tych, które się z wygodnictwa i innych ustawionych priorytetów ociągają. Może kogoś to popchnie do wcześniejszych kroków, bo potem to już jest coraz trudniej.....
I czy właśnie teraz mogę dać "nie lubię " ?moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Beates ja też poczułam się dotknięta tą reklamą.
beates, Bliska 77, moremi, stara.krycha, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:Kuuuwa, zowu nie doczytam.. Kometa- trzymam.
My lecimy na szczepienie, przeczuwam masakre, bo brzuch dalej daje popalic. Do tego po szczepieniach bedzie marudzenie, a prognoza zapowiada 28 stopni dzis i 30 jutro
trzymajcie za nas tez..kkisia, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
beates wrote:No tak , bo macie dzieci to łatwo powiedzieć. Ale dziwi mnie ,ze tak mowicie znając wiele ,róźnych historii np. z tego forum.
Ludziom róznie źycie się toczy.
Owszem nie myślałam o dziecku wwieku 20 lat. Chciałam skończyć studia, znaleźć pracę. Rozumiem, ze teraz ponosze karę za to źe nie rozkładałam nóg na prawo i lewo ?
Teraz to ja powinnam pierdolnac focha i sie zbulwersowac bo w wieku 20lat rozkladalam nogi przed mezem i majac 21 urodzilam syna.
Każdy ma prawo do swojej opinii i jej wyrazenia tu.Czy sie to komus spodoba czy nie. Mnie to akurat dynda zwisem i powiewa. Kazdy kieruje swoim życiem i swoim losem jak chce.I ponosi za nie cała odpowiedzialnosc.Bozia3, Aasiula, Bliska 77, Iwone, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Zźarło mi posta .
Tak, jak napisałam dla mnie to kampania dla kobiet-róbcie se dzieci i bo potem będziecie załować.
Ale pewnie dlatego tak uwaźam bo jestem bezdzietna
No i kariery tez nie zrobiłam
No to teraz mam doła podwójnego.
Ani dziecka , ani kariery.
Zaraz sie zgłosze do tej fundacji o osobną kampanie
Simba, gretka, moremi, paszczakin, stara.krycha, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba sie zagalopowalas ,.Nikt nie mowi ,ze ktos ma za cos kare itd. Przesadzasz konkretnie.
Juz sama zauwaz zacytowalas moj post , w ktorym akurat napisalam ,ze roznie w zyciu bywa.I z praca i partnerem.
A to ,ze kampania ma dac do myslenia to dobrze.Bo wiele osob majac ustabilizowane zycie odklada na potem macierzynstwo.A pozniej wpada w panike ,ze sie nie udaje...
I wziela bym na wstrzymaniei poluzowała kucyki ,nerwy szkodza na jajka
Tu jest mowa o zupełnie innych kobietach....a nie o wszystkich, ktore nie mają dzieci....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:20
kapturnica, iwcia77, Aasiula, kkisia, peppapig, Iwone, efcia, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Teraz to ja powinnam pierdolnac focha i sie zbulwersowac bo w wieku 20lat rozkladalam nogi przed mezem i majac 21 urodzilam syna.
Każdy ma prawo do swojej opinii i jej wyrazenia tu.Czy sie to komus spodoba czy nie. Mnie to akurat dynda zwisem i powiewa. Kazdy kieruje swoim życiem i swoim losem jak chce.I ponosi za nie cała odpowiedzialnosc.
Kazdy ma inna historie.
Ty miałas męza, ja trafiałam na drani.
Jak widac , ta akcja dotknęła tylko bezdzietne więc skończmy juz z tym.Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Jestem po. Bolało jak skurwysyn. Trzymałam stół i wyłam z bólu. Lekarz mówi, że chyba drugi niedrožny to spróbuje może przepchac. Dowalil kontrastu, że nie poszło w jajowod tylko z droznego wylało. Pytał czy miałam zabiegi lub zapalenie przydatków. W poniedziałek do odbioru wyniki . Będzie wpisane pewnie że jeden niedrożny. Pewnie będzie lekarz laparoskopie zlecal. Ale to już mój do którego mam iść z wynikami.
Chyba mam dzisiaj dużą sterte prania do prasowania..
kkisia, iwcia77, malgos741, ola_35, Bozia3, Aasiula, Zofia8, Bliska 77, macduska, peppapig, Krakonka, moremi, Reni, Simba, gretka, kapturnica, efcia, paszczakin, Heretyczka, ania.g, Magdala, SolarPolar, stara.krycha, Arwena, Mega, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no właśnie, u mnie jakoś w ogóle nie znalazło uznania
Ja mam ochotę na mleko, ale takie zagęszczone z tubki:-( No i na mase krówkową tą do przekładania wafli.
Jak karmiłam córke to piłam takie mleko sojowe w kartonie, bo nie dawałam rady już zupełnie bez smaku mleka, chociaż smakowo bardzo odbiegało od tradycyjnego.iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Hello
ja z doskoku, może później nadrobie.
Kometa - trzmam kciukasy!
Kapta, współczuje choroby, mam nadzieje że szybko ci przejdzie.
Dziś pojawiło mi się 5 w liczniku miesięcyzaczynam 18 tydzień...aż mam ciary...
iwcia77, Bozia3, kkisia, Aasiula, Bliska 77, peppapig, ComeToMeBaby, gretka, moremi, kapturnica, efcia, Magdala, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa bylas dzielna
Teraz monitoring , stymulacja i celowanie w drozny
laparo nie zawsze da rade przepchac , u mnie nie dalo
a ty sie ciesz ze choc jeden droznyiwcia77, Aasiula, ola_35, Bliska 77, Zofia8, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka, moremi, efcia, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jestem po. Bolało jak skurwysyn. Trzymałam stół i wyłam z bólu. Lekarz mówi, że chyba drugi niedrožny to spróbuje może przepchac. Dowalil kontrastu, że nie poszło w jajowod tylko z droznego wylało. Pytał czy miałam zabiegi lub zapalenie przydatków. W poniedziałek do odbioru wyniki . Będzie wpisane pewnie że jeden niedrożny. Pewnie będzie lekarz laparoskopie zlecal. Ale to już mój do którego mam iść z wynikami.
Chyba mam dzisiaj dużą sterte prania do prasowania..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:27
Aasiula, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jestem po. Bolało jak skurwysyn. Trzymałam stół i wyłam z bólu. Lekarz mówi, że chyba drugi niedrožny to spróbuje może przepchac. Dowalil kontrastu, że nie poszło w jajowod tylko z droznego wylało. Pytał czy miałam zabiegi lub zapalenie przydatków. W poniedziałek do odbioru wyniki . Będzie wpisane pewnie że jeden niedrożny. Pewnie będzie lekarz laparoskopie zlecal. Ale to już mój do którego mam iść z wynikami.
Chyba mam dzisiaj dużą sterte prania do prasowania..kkisia, ola_35, ComeToMeBaby, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kometa bylas dzielna
Teraz monitoring , stymulacja i celowanie w drozny
laparo nie zawsze da rade przepchac , u mnie nie dalo
a ty sie ciesz ze choc jeden droznyAasiula, kkisia, Bozia3, Simba, efcia, Arwena lubią tę wiadomość