35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiem tylko ze trzeba ograniczyć, na szczęście surowe piję tylko do kawy, dzięki za infokapturnica wrote:Jesli surowe to nie za bardzo dobrze wplywa .Juz kilku lekarzy mnie uczulało wiec staram sie nie pic surowego..A jak juz to kupuje to bez laktozy .
kapturnica lubi tę wiadomość
-
chyba coś w tym jest, choć wśród moich znajomych znów przewaga dziewczynekBozia3 wrote:a dziękuję
wiesz...szykuje się duża konkurencja w dorosłym życiu - same chłopaki się rodzą. Tak więc Twoja Agatka to będzie gwiazda - będzie wybierać jak w ulęgałkach...
Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
uwaga! z cyklu " spostrzezenia neomatki" c.d rozwazan nad ivutkowa kupa ...odc.2
od 2 dni kupa zamienla sie w pasztetowa
to be continued
kapturnica, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no właśnie dlatego jestem za...bo to nie państwo jest odpowiedzialne za nasze dzieci, a my same...beates wrote:Kurcze , tak to jest właczyc telewizor z rana. Kawa juź nie potrzebna.
Zerowa polityka prorodzinna, tysiace par z problemami a tu takie uproszczenie.
i to nie jest kampania dla par z problemami - bo młode pary też je mają, tylko dla tych, które się z wygodnictwa i innych ustawionych priorytetów ociągają. Może kogoś to popchnie do wcześniejszych kroków, bo potem to już jest coraz trudniej.....
iwcia77, kapturnica, Bliska 77, beates, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Cześć, jestem po przyjęciu, mam pieNknOm bransoletkę imienną. Jestem jeszcze z jedną dziewczyną na hsg, jest jeszcze jedna ale się nie ujawnia. Hyhy. Mamy czekać na tel z rtg, jak zadzwonią (powinni w ciągu godziny, pół) to przyjdzie po nas położna i zaprowadzi labiryntami na rtg. Ta tutaj dziewczyna widzę, że panikuje, muszę ją uspokajać

Jestes bardzo dzielna i taka dzis pozostan. Trzymaj sie
iwcia77, kapturnica, malgos741, Bozia3, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Kapta a jak tobie smakuje mleko bez laktozy?
ja pilam na poczatku po porodzie ( karmienie cyckiem) i od tej slodyczy czulam <e mi slabo...jest cholernie slodkie takie mleko-fuj...na szczescie ja tez tylko do kawy (inki) dolewlalam, bo nie bylam w stanie przelknac nawet 1 szklanki...na szczescie od miesiaca wrocilam do mojego ulubionego pelnego
Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
też tak to odbieram, potem często jest za późnoBozia3 wrote:no właśnie dlatego jestem za...bo to nie państwo jest odpowiedzialne za nasze dzieci, a my same...
i to nie jest kampania dla par z problemami - bo młode pary też je mają, tylko dla tych, które się z wygodnictwa i innych ustawionych priorytetów ociągają. Może kogoś to popchnie do wcześniejszych kroków, bo potem to już jest coraz trudniej.....
choć akurat ja zaczęłam się starać o dziecko w wieku 27lat i już wtedy miałam stwierdzone PCO i spore problemy a przyznam że w pracy często spotykałam się z komentarzami typu "no tak najpierw kariera i kasa, o dzieciach sie nie myśli" ale nie prostowałam tego, bo nie lubię się spoufalać, tym bardziej ludziom którzy nie są mi bliscy, nie ukrywam, że często te słowa mnie bolały i to bardzo
iwcia77, Bozia3, Simba, gretka, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Takie pyszne ,ze pije od wielkiego dzwonuiwcia77 wrote:Kapta a jak tobie smakuje mleko bez laktozy?
ja pilam na poczatku po porodzie ( karmienie cyckiem) i od tej slodyczy czulam <e mi slabo...jest cholernie slodkie takie mleko-fuj...na szczescie ja tez tylko do kawy (inki) dolewlalam, bo nie bylam w stanie przelknac nawet 1 szklanki...na szczescie od miesiaca wrocilam do mojego ulubionego pelnego
Bliska 77, iwcia77, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-
nie, choć nie ukrywam, że mleczko bardzo lubię i kilka razy w tygodniu na śniadanie jem płatki owsiane na mleku właśniekapturnica wrote:A to do kawy tez dolewam troszke .Myslałam ,ze namietnie sie nim faszerujesz.
iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I tu mamy podobne zdanie..WIem ,ze roznie w zyciu bywa , nie zawsze jest partner , praca itd.. Ale moze da do myslenia ludziom by za bardzo pozno nie odkladac mysli o dzieciach.Zeby nie okazalo sie ,ze jest za pozno..
No tak , bo macie dzieci to łatwo powiedzieć. Ale dziwi mnie ,ze tak mowicie znając wiele ,róźnych historii np. z tego forum.
Ludziom róznie źycie się toczy.
Owszem nie myślałam o dziecku wwieku 20 lat. Chciałam skończyć studia, znaleźć pracę. Rozumiem, ze teraz ponosze karę za to źe nie rozkładałam nóg na prawo i lewo ?
Chciałam mieć dziecko z kimś kogo kochami kto kocha mnie. Czy to mojaa wina , ze dopiero terazna takiego trafiłam?
Czemu nie ma wsparcia dla osób z problemami ,z niepłodnością ?
Dobrze wiecie ,ze lecząc sie na sam NFZ niewiele się zyska . A za leki i tak trzeba duźo kasy placic
Dla mnie ta kampania to przekaz dla kobiet 20 + . Róbcie dzieci niewazne z kim, bo potem będziecie załowac.
I gdzie w tej akcji jest ojciec ? W końcu to fundacja " mamy i taty " , a nie samej mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:04
Bliska 77, malgos741, Simba, gretka, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość