X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hera, wysiadujesz jajka?
    nie -chyba nawoluje koguta ;D

ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, Zofia8, kkisia, macduska, efcia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hera, wysiadujesz jajka?
    ko :)

iwcia77, peppapig, ComeToMeBaby, Bliska 77, Zofia8, Simba, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hera, wysiadujesz jajka?

Na to wygląda , że tak, bo jest w okolicach owulacji :-)

Heretyczka, ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, moremi, dorbie lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, ciepło,zła wstałam. Cóżesz o co kaman?
    Poszła spać happy wstała wściekła..
    nie-do-brze :/

iwcia77, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie -chyba nawoluje koguta ;D
    aon chodzi gdzieś i błądzi i woła: cip cip cip, ciiiip cip cip cip....

Heretyczka, iwcia77, macduska, Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jesli surowe to nie za bardzo dobrze wplywa .Juz kilku lekarzy mnie uczulało wiec staram sie nie pic surowego..A jak juz to kupuje to bez laktozy .
    wiem tylko ze trzeba ograniczyć, na szczęście surowe piję tylko do kawy, dzięki za info

kapturnica lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o szlag...znalazłam Kajtka w karmie kociej w przedpokoju....a to wszystko przez internet - dziecko zaniedbane chodzi...;)
    skąd ja to znam tyle ze w psiej :-)

Bozia3, kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a dziękuję :) wiesz...szykuje się duża konkurencja w dorosłym życiu - same chłopaki się rodzą. Tak więc Twoja Agatka to będzie gwiazda - będzie wybierać jak w ulęgałkach...:)
    chyba coś w tym jest, choć wśród moich znajomych znów przewaga dziewczynek

Bozia3, kapturnica, kkisia, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga! z cyklu " spostrzezenia neomatki" c.d rozwazan nad ivutkowa kupa ...odc.2

od 2 dni kupa zamienla sie w pasztetowa :-O

to be continued

kapturnica, Bliska 77, kkisia, macduska, Simba, efcia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Kurcze , tak to jest właczyc telewizor z rana. Kawa juź nie potrzebna.
    Zerowa polityka prorodzinna, tysiace par z problemami a tu takie uproszczenie.
    no właśnie dlatego jestem za...bo to nie państwo jest odpowiedzialne za nasze dzieci, a my same...
    i to nie jest kampania dla par z problemami - bo młode pary też je mają, tylko dla tych, które się z wygodnictwa i innych ustawionych priorytetów ociągają. Może kogoś to popchnie do wcześniejszych kroków, bo potem to już jest coraz trudniej.....

iwcia77, kapturnica, Bliska 77, beates, kkisia, macduska, Iwone, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Cześć, jestem po przyjęciu, mam pieNknOm bransoletkę imienną. Jestem jeszcze z jedną dziewczyną na hsg, jest jeszcze jedna ale się nie ujawnia. Hyhy. Mamy czekać na tel z rtg, jak zadzwonią (powinni w ciągu godziny, pół) to przyjdzie po nas położna i zaprowadzi labiryntami na rtg. Ta tutaj dziewczyna widzę, że panikuje, muszę ją uspokajać ;-)

Jestes bardzo dzielna i taka dzis pozostan. Trzymaj sie :-)

iwcia77, kapturnica, malgos741, Bozia3, Bliska 77, kkisia, peppapig, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiem tylko ze trzeba ograniczyć, na szczęście surowe piję tylko do kawy, dzięki za info
    A to do kawy tez dolewam troszke .Myslałam ,ze namietnie sie nim faszerujesz.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a jak tobie smakuje mleko bez laktozy?

ja pilam na poczatku po porodzie ( karmienie cyckiem) i od tej slodyczy czulam <e mi slabo...jest cholernie slodkie takie mleko-fuj...na szczescie ja tez tylko do kawy (inki) dolewlalam, bo nie bylam w stanie przelknac nawet 1 szklanki...na szczescie od miesiaca wrocilam do mojego ulubionego pelnego ;D

Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry i milego dnia :-)

kkisia, gretka, efcia, Magdala lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cometa coś ucichla ,moze już ma badanie :)
    Kciuki zacisniete , trzymaj sie !!

iwcia77, kapturnica, Bliska 77, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie dlatego jestem za...bo to nie państwo jest odpowiedzialne za nasze dzieci, a my same...
    i to nie jest kampania dla par z problemami - bo młode pary też je mają, tylko dla tych, które się z wygodnictwa i innych ustawionych priorytetów ociągają. Może kogoś to popchnie do wcześniejszych kroków, bo potem to już jest coraz trudniej.....
    też tak to odbieram, potem często jest za późno
    choć akurat ja zaczęłam się starać o dziecko w wieku 27lat i już wtedy miałam stwierdzone PCO i spore problemy a przyznam że w pracy często spotykałam się z komentarzami typu "no tak najpierw kariera i kasa, o dzieciach sie nie myśli" ale nie prostowałam tego, bo nie lubię się spoufalać, tym bardziej ludziom którzy nie są mi bliscy, nie ukrywam, że często te słowa mnie bolały i to bardzo

iwcia77, Bozia3, Simba, gretka, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kapta a jak tobie smakuje mleko bez laktozy?

ja pilam na poczatku po porodzie ( karmienie cyckiem) i od tej slodyczy czulam <e mi slabo...jest cholernie slodkie takie mleko-fuj...na szczescie ja tez tylko do kawy (inki) dolewlalam, bo nie bylam w stanie przelknac nawet 1 szklanki...na szczescie od miesiaca wrocilam do mojego ulubionego pelnego ;D
    Takie pyszne ,ze pije od wielkiego dzwonu XD

Bliska 77, iwcia77, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A to do kawy tez dolewam troszke .Myslałam ,ze namietnie sie nim faszerujesz.
    nie, choć nie ukrywam, że mleczko bardzo lubię i kilka razy w tygodniu na śniadanie jem płatki owsiane na mleku właśnie

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Takie pyszne ,ze pije od wielkiego dzwonu XD
    no właśnie, u mnie jakoś w ogóle nie znalazło uznania :-)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• beates Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I tu mamy podobne zdanie..WIem ,ze roznie w zyciu bywa , nie zawsze jest partner , praca itd.. Ale moze da do myslenia ludziom by za bardzo pozno nie odkladac mysli o dzieciach.Zeby nie okazalo sie ,ze jest za pozno..

No tak , bo macie dzieci to łatwo powiedzieć. Ale dziwi mnie ,ze tak mowicie znając wiele ,róźnych historii np. z tego forum.
    Ludziom róznie źycie się toczy.
    Owszem nie myślałam o dziecku wwieku 20 lat. Chciałam skończyć studia, znaleźć pracę. Rozumiem, ze teraz ponosze karę za to źe nie rozkładałam nóg na prawo i lewo ?
    Chciałam mieć dziecko z kimś kogo kochami kto kocha mnie. Czy to mojaa wina , ze dopiero terazna takiego trafiłam?
    Czemu nie ma wsparcia dla osób z problemami ,z niepłodnością ?
    Dobrze wiecie ,ze lecząc sie na sam NFZ niewiele się zyska . A za leki i tak trzeba duźo kasy placic
    Dla mnie ta kampania to przekaz dla kobiet 20 + . Róbcie dzieci niewazne z kim, bo potem będziecie załowac.
    I gdzie w tej akcji jest ojciec ? W końcu to fundacja " mamy i taty " , a nie samej mamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:04

Bliska 77, malgos741, Simba, gretka, moremi, stara.krycha, Arwena, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 9867 9868 9869 9870 9871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ