X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie da się tej drożności ustalić jakąś nieingerencyjną diagnostyką? Usg z jakimś kontrastem czy co?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A nie da się tej drożności ustalić jakąś nieingerencyjną diagnostyką? Usg z jakimś kontrastem czy co?
    Marzenia ;)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Narobilam sobie wczoraj zakwasow. Drogie bravo, czy to znaczy, ze przylozylam sie do wczorajszego treningu, czy ze mam chuj nie kondycje? ;-)

Simba, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Dzien dobry. Narobilam sobie wczoraj zakwasow. Drogie bravo, czy to znaczy, ze przylozylam sie do wczorajszego treningu, czy ze mam chuj nie kondycje? ;-)
    Jedno i drugie ? XD :P

stara.krycha, kkisia, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Belly poprawiło mi nastroj twierdzac ,ze zaczelam 7my miesiac ciąży :D
    Dziecko ma 85% szans na przezycie dzieki aparaturze jesliby przyszlo teraz na świat(niech siedzi jeszcze minimum 10tygodni )
    No teraz to nawet katar jest znosniejszy :3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:32

stara.krycha, Krakonka, Aasiula, kkisia, Bliska 77, beates, paszczakin, peppapig, macduska, Reni, Simba, gretka, moremi, efcia, Magdala, ania.g, Arwena, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis jest czwartek, to znaczy, ze jutro piatek. Czyli jeszcze raz (zmartwych)wstawanie i lykend! :-D Z ta swiadomoscia leze dzis do tej cholernej roboty, na ktora mam alergie, ale mi lekarka nie wierzy :-P

kkisia, moremi, efcia, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trudno.
    Niech moc będzie z Tobą. Kometa :)
    Nie martw się, nie będzie bardzo bolało, dasz sobie radę, a niedługo będziesz miała takiego diabła, jak ja.

ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, efcia, Magdala lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, jasne ze kciuk, oczywistosci pisac nie trzeba :-)

kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Cometa keglam mocno,zeby szybko I bezbolesnie poszlo

kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Magdala lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam -
    Przede wszystkim kciukam dziś za Kometę....:) Trzymaj się tam dzielnie - jedno już będziesz miała z głowy....:)

kkisia, Bliska 77, ComeToMeBaby, macduska, efcia, Magdala, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:40

Bozia3, kkisia, Bliska 77, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A co z tymi naklikanymi wcześniej? Bo mi testerki nastukały, a ja nie lubię być w czołówce.
    Nie wiem co - może trzeba by się było cofnąć i odklikać na "lubie" - wątpię, czy komuś się będzie chciało. Szczerze mówiąc zastanawia mnie to, czemu tak bardzo to przeżywasz. Widocznie jednak ma to jakiś wydźwięk pejoratywny???
    Nie tak to miało przecież być. Często pisałyśmy, że brakuje nam przycisku "nie lubię" - żeby potwierdzić czyjeś złe samopoczucie, wyrazić współczucie, smutek i td..a zrobił się z tego pomysł na hejt? Skąd taki pomysł? Może sami sobie admini strzelili w kolano nie ujawniając autorów "nie lubię" - i to zrodziło wydźwięk negatywny? Już sama nie wiem.
    Może ustalmy tutaj my dla siebie samych - co "nie lubię" będzie u nas oznaczać?
    Ja proponuję - "nie lubię"
    nie zgadzam się - jest mi przykro, współczuję ci, szkoda, nie podoba mi się to, co CIę spotkało, nie zgadzam się z Tobą - mam inne zdanie. I już?
    Co o tym myślicie?

ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, macduska, Reni, Simba, moremi, efcia, SolarPolar, stara.krycha, Arwena, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz Kapta - miałam to samo z Kajtkiem - a, że przejęłaś mój cykl - to może Tobie też pomoże???

Kup sobie syrop na gardło oraz spray do nosa na katar - Prenalen - to seria leków dla kobiet w ciąży.
    Oprócz tego płukałam gardło wodą z roztworem propolisu - to mi zaleciła Bursztyn.
    No i piłam mleko z masłem i czosnkiem.
    Po trzech, czterech dniach wszystko mi minęło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:14

kapturnica, Simba, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka - ja bym na Twoim miejscu pomyślała jednak o wyjeżdzie. Jesteś inteligentna , znasz język - zarobisz tam tyle kasy, że stać CIę będzi ena loty do PL do rodziców. A jak kiedyś całkiem zniedołężnieją - to i tak trzeba ich zabrać do siebie. Tam mogłabyś wynając cały segment domu i mieć na wszystko warunki...

Heretyczka, iwcia77, Krakonka, moremi, Iwone, efcia, Arwena, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokokokokoko ko ko ko
    koko
    ko

iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Kometa &&&&&&&&&&&&&&&&&, trzymaj się

ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, Magdala, Arwena, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;)
    Kometa trzymam kciuki ;)

ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, kkisia, efcia, Magdala, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ale masz przystojniaka, hoho

Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A teraz Kapta - miałam to samo z Kajtkiem - a, że przejęłaś mój cykl - to może Tobie też pomoże???

Kup sobie syrop na gardło oraz spray do nosa na katar - Prenalen - to seria leków dla kobiet w ciąży.
    Oprócz tego płukałam gardło wodą z roztworem propolisu - to mi zaleciła Bursztyn.
    No i piłam mleko z masłem i czosnkiem.
    Po trzech, czterech dniach wszystko mi minęło.
    Mleko odpada bo nie pije przez hashi no i niewskazane w cukrzycy tez. Ale reszte dzis zakupie.Dzieki wielkie. 8)

Bliska 77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Krakonka - ja bym na Twoim miejscu pomyślała jednak o wyjeżdzie. Jesteś inteligentna , znasz język - zarobisz tam tyle kasy, że stać CIę będzi ena loty do PL do rodziców. A jak kiedyś całkiem zniedołężnieją - to i tak trzeba ich zabrać do siebie. Tam mogłabyś wynając cały segment domu i mieć na wszystko warunki...
    Bozia ja nie wiem czy kogos tak bedzie stac na wszystko plus loty do Pl jak wyjedzie z cala rodzina i bedzie sama zarabiac( bo zrozumialam ,ze partner raczej bezjezykowy ). No chyba ,ze ma tak rozchwytywany zawod to inna brocha . Bo jak pracuja obie osoby wtedy jest znacznie latwiej. Ale jak jedna to juz nie jest taka tecza.

Bliska 77, Krakonka, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9865 9866 9867 9868 9869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ