35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ha! Belly poprawiło mi nastroj twierdzac ,ze zaczelam 7my miesiac ciąży
Dziecko ma 85% szans na przezycie dzieki aparaturze jesliby przyszlo teraz na świat(niech siedzi jeszcze minimum 10tygodni )
No teraz to nawet katar jest znosniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:32
stara.krycha, Krakonka, Aasiula, kkisia, Bliska 77, beates, paszczakin, peppapig, macduska, Reni, Simba, gretka, moremi, efcia, Magdala, ania.g, Arwena, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis jest czwartek, to znaczy, ze jutro piatek. Czyli jeszcze raz (zmartwych)wstawanie i lykend!
Z ta swiadomoscia leze dzis do tej cholernej roboty, na ktora mam alergie, ale mi lekarka nie wierzy
kkisia, moremi, efcia, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-
No to trudno.
Niech moc będzie z Tobą. Kometa
Nie martw się, nie będzie bardzo bolało, dasz sobie radę, a niedługo będziesz miała takiego diabła, jak ja.ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A co z tymi naklikanymi wcześniej? Bo mi testerki nastukały, a ja nie lubię być w czołówce.
Nie tak to miało przecież być. Często pisałyśmy, że brakuje nam przycisku "nie lubię" - żeby potwierdzić czyjeś złe samopoczucie, wyrazić współczucie, smutek i td..a zrobił się z tego pomysł na hejt? Skąd taki pomysł? Może sami sobie admini strzelili w kolano nie ujawniając autorów "nie lubię" - i to zrodziło wydźwięk negatywny? Już sama nie wiem.
Może ustalmy tutaj my dla siebie samych - co "nie lubię" będzie u nas oznaczać?
Ja proponuję - "nie lubię"
nie zgadzam się - jest mi przykro, współczuję ci, szkoda, nie podoba mi się to, co CIę spotkało, nie zgadzam się z Tobą - mam inne zdanie. I już?
Co o tym myślicie?ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, macduska, Reni, Simba, moremi, efcia, SolarPolar, stara.krycha, Arwena, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
A teraz Kapta - miałam to samo z Kajtkiem - a, że przejęłaś mój cykl - to może Tobie też pomoże???
Kup sobie syrop na gardło oraz spray do nosa na katar - Prenalen - to seria leków dla kobiet w ciąży.
Oprócz tego płukałam gardło wodą z roztworem propolisu - to mi zaleciła Bursztyn.
No i piłam mleko z masłem i czosnkiem.
Po trzech, czterech dniach wszystko mi minęło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:14
kapturnica, Simba, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Krakonka - ja bym na Twoim miejscu pomyślała jednak o wyjeżdzie. Jesteś inteligentna , znasz język - zarobisz tam tyle kasy, że stać CIę będzi ena loty do PL do rodziców. A jak kiedyś całkiem zniedołężnieją - to i tak trzeba ich zabrać do siebie. Tam mogłabyś wynając cały segment domu i mieć na wszystko warunki...
Heretyczka, iwcia77, Krakonka, moremi, Iwone, efcia, Arwena, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Kometa trzymam kciukiComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, kkisia, efcia, Magdala, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:A teraz Kapta - miałam to samo z Kajtkiem - a, że przejęłaś mój cykl - to może Tobie też pomoże???
Kup sobie syrop na gardło oraz spray do nosa na katar - Prenalen - to seria leków dla kobiet w ciąży.
Oprócz tego płukałam gardło wodą z roztworem propolisu - to mi zaleciła Bursztyn.
No i piłam mleko z masłem i czosnkiem.
Po trzech, czterech dniach wszystko mi minęło.Bliska 77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Krakonka - ja bym na Twoim miejscu pomyślała jednak o wyjeżdzie. Jesteś inteligentna , znasz język - zarobisz tam tyle kasy, że stać CIę będzi ena loty do PL do rodziców. A jak kiedyś całkiem zniedołężnieją - to i tak trzeba ich zabrać do siebie. Tam mogłabyś wynając cały segment domu i mieć na wszystko warunki...
Bliska 77, Krakonka, moremi, megan8 lubią tę wiadomość