35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka - a propo Ovitrelle. Bierz ja dochtór kazali!
Z tego co wiem to ma niby zadziałać do 48 godzin.
Mi się zdażyło raz, ze pękł później a raz że ovulacja była zanim wzięłam zasrzyk. Także wiesz...
Zastrzyk zastrzykiem a swoje trzeba zrobić na wszelki wypadek wczesniej.
Kciukam za powodzenie!
Nerwowo u Ciebie...Dobrze, ze wzięłaś leki!
efcia, Krakonka, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Wiesz, zanim tu przyszłam, zarzekałam się, że w zyciu bym nie wyjechała. Ale jesteś jedną z osób, której przykład przekonał mnie do porzucenia tak stanowczych twierdzeń. Uświadomiłam sobie, ze nawet nie wiem, jak to jest, pracować i nie martwić się, że jak po zapłaceniu rachunków zepsuje się pralka, to nie pojedziemy na wakacje.
No to sobie otworzyłam w duszy opcję wyjazdową i zobaczymy, co życie przyniesieanna maria, Krakonka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Yhmmm... Ja tylko zastanawiam się czemu mi ten ktoś prosto w oczy nie napisze, że bzdury gadam. Jak widzę przy jakich postach klika się "nie lubię" (zaznaczam, że nie o moje chodzi), to ciężko mi uwierzyć, że ktoś to robi przez pomyłkę (leci całą stronę od gry do dołu i klika jak popapraniec). Zresztą pomyłkę teraz mozna odkręcić.
Mi bardziej niż "nie lubię" pasowałoby "nie zgadzam się", bo w takiej formie jak jest nie wiem z czym to jeść.
1. Nie lubię Ciebie?
2. Nie lubię postu - gadasz bzdury?
3. Nie lubię opisanej sytuacji?
O to mi właśnie chodzi.anna maria, moremi, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
No mowie Ci powaznie ja 2,5roku temu stosowalam i duzo zjechalam z wagi .Mozna kupic w aptece (drogo) DM albo rosmann.Nawet reklamuja w telewizornistara.krycha wrote:Ze jak? Co Ty do mnie piszesz? Albo ja w jakich innych Niemcach, albo nie na czasie, bo kompletnie nie wiem, o so chozi?
stara.krycha, Heretyczka, efcia, Krakonka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:No mowie Ci powaznie ja 2,5roku temu stosowalam i duzo zjechalam z wagi .Mozna kupic w aptece (drogo) DM albo rosmann.Nawet reklamuja w telewizorni
)
3 dziennie i waga leci jak oszałałaanna maria, moremi, efcia, Arwena, Krakonka, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Jak na razie to ja i hera prowadzimy
Bardzo mnie to przybyło
chyba pójdę targne się na lodówkę
moremi wrote:A co z tymi naklikanymi wcześniej? Bo mi testerki nastukały, a ja nie lubię być w czołówce.stara.krycha, moremi, efcia, Arwena, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koktajl ,proszek do rozrabiania z 0,1%mlekiem i 100% gwarancji jezeli pijesz tylko to ,znam pare osob ktore pily i schudly .Najlepiej idz do sklepu i oczytaj na opakowaniu .stara.krycha wrote:Ale co to takiego? Tabletki jakies czy cus?
stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bromka czym wczesniej zaczniesz brac tym lepiej.Jka sie nie uda w tym miesiacu na pekniecie to wspomoze na kolejny miech.Mi zadzialal po 4cyklach chyba.Ta ,ze pekl pecherzykbez zastrzykow.No a moze po ovitce peknie
efcia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jak na razie to ja i hera prowadzimy
Bardzo mnie to przybyło
chyba pójdę targne się na lodówkę.
Wystarczy ,ze ktos przeleci wątek to zaraz sie nazbieramoremi, stara.krycha, efcia, Reni, iwcia77, kkisia, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Koktajl ,proszek do rozrabiania z 0,1%mlekiem i 100% gwarancji jezeli pijesz tylko to ,znam pare osob ktore pily i schudly .Najlepiej idz do sklepu i oczytaj na opakowaniu .
Mleko lubie. Koktajle tez. Dosypie magicznego proszku i moze schudne? Zaciekawilo mnie to
-
nick nieaktualny