35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka - a propo Ovitrelle. Bierz ja dochtór kazali!
Z tego co wiem to ma niby zadziałać do 48 godzin.
Mi się zdażyło raz, ze pękł później a raz że ovulacja była zanim wzięłam zasrzyk. Także wiesz...
Zastrzyk zastrzykiem a swoje trzeba zrobić na wszelki wypadek wczesniej.
Kciukam za powodzenie!
Nerwowo u Ciebie...
Dobrze, ze wzięłaś leki!
efcia, Krakonka, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mówi po obcemu?Krakonka wrote:Wiesz, zanim tu przyszłam, zarzekałam się, że w zyciu bym nie wyjechała. Ale jesteś jedną z osób, której przykład przekonał mnie do porzucenia tak stanowczych twierdzeń. Uświadomiłam sobie, ze nawet nie wiem, jak to jest, pracować i nie martwić się, że jak po zapłaceniu rachunków zepsuje się pralka, to nie pojedziemy na wakacje.
No to sobie otworzyłam w duszy opcję wyjazdową i zobaczymy, co życie przyniesie
anna maria, Krakonka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Yhmmm... Ja tylko zastanawiam się czemu mi ten ktoś prosto w oczy nie napisze, że bzdury gadam. Jak widzę przy jakich postach klika się "nie lubię" (zaznaczam, że nie o moje chodzi), to ciężko mi uwierzyć, że ktoś to robi przez pomyłkę (leci całą stronę od gry do dołu i klika jak popapraniec). Zresztą pomyłkę teraz mozna odkręcić.
Mi bardziej niż "nie lubię" pasowałoby "nie zgadzam się", bo w takiej formie jak jest nie wiem z czym to jeść.
1. Nie lubię Ciebie?
2. Nie lubię postu - gadasz bzdury?
3. Nie lubię opisanej sytuacji?
O to mi właśnie chodzi.
anna maria, moremi, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
No mowie Ci powaznie ja 2,5roku temu stosowalam i duzo zjechalam z wagi .Mozna kupic w aptece (drogo) DM albo rosmann.Nawet reklamuja w telewizorni
)stara.krycha wrote:Ze jak? Co Ty do mnie piszesz? Albo ja w jakich innych Niemcach, albo nie na czasie, bo kompletnie nie wiem, o so chozi?
stara.krycha, Heretyczka, efcia, Krakonka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychyba taniej wychodzą saszetki GŁODOSETUanna maria wrote:No mowie Ci powaznie ja 2,5roku temu stosowalam i duzo zjechalam z wagi .Mozna kupic w aptece (drogo) DM albo rosmann.Nawet reklamuja w telewizorni

)
3 dziennie i waga leci jak oszałała
anna maria, moremi, efcia, Arwena, Krakonka, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Jak na razie to ja i hera prowadzimy
Bardzo mnie to przybyło
chyba pójdę targne się na lodówkę
moremi wrote:A co z tymi naklikanymi wcześniej? Bo mi testerki nastukały, a ja nie lubię być w czołówce.
stara.krycha, moremi, efcia, Arwena, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koktajl ,proszek do rozrabiania z 0,1%mlekiem i 100% gwarancji jezeli pijesz tylko to ,znam pare osob ktore pily i schudly .Najlepiej idz do sklepu i oczytaj na opakowaniu .stara.krycha wrote:Ale co to takiego? Tabletki jakies czy cus?
stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bromka czym wczesniej zaczniesz brac tym lepiej.Jka sie nie uda w tym miesiacu na pekniecie to wspomoze na kolejny miech.Mi zadzialal po 4cyklach chyba.Ta ,ze pekl pecherzykbez zastrzykow.No a moze po ovitce peknie
efcia, Krakonka lubią tę wiadomość

-
Jeszcze chwila i kazda bedzie miec nastukane duzo.Także psze pani , pani sie nie danderwujeReni wrote:Jak na razie to ja i hera prowadzimy
Bardzo mnie to przybyło
chyba pójdę targne się na lodówkę
.
Wystarczy ,ze ktos przeleci wątek to zaraz sie nazbiera
moremi, stara.krycha, efcia, Reni, iwcia77, kkisia, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziekianna maria wrote:Koktajl ,proszek do rozrabiania z 0,1%mlekiem i 100% gwarancji jezeli pijesz tylko to ,znam pare osob ktore pily i schudly .Najlepiej idz do sklepu i oczytaj na opakowaniu .
Mleko lubie. Koktajle tez. Dosypie magicznego proszku i moze schudne? Zaciekawilo mnie to
-
nick nieaktualny