X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Spoko, komuś zależy, zebym zmieściła się na pudle.
    Ja się tylko pytam dlaczego chuj moderator nie ma "nie lubię"?
    Oprócz tego jednego ode mnie? Boicie się? No???
    a gdzie on? to mu zara pare wlepie

efcia, moremi, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od niej się zaczyna, potem będzie sraczka, pomroczność, zaczniesz dziubulkować, przesyłać całuski, na koniec stwierdzisz, że kochasz Puchatka i chcesz mieć z nim dziecko.
    idę spac
    Heretyczka wrote:
    ja z nerwów dostałam pierdziawki

moremi, efcia, Heretyczka, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, Simba, mama78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co wy kurwa z tym spaniem?
    ja wstaje o 5tej żeby mopem machać i o spaniu nie marudze

efcia, iwcia77, SolarPolar, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nawet pracuje po obcemu. Obojętne gdzie bym się przeniosła, to nauczyłabym się języka bez większych problemów. Po 3 dniach w Hiszpanii byłam w stanie w kawiarni się porozumieć po ichniemu, choć w zyciu tego języka nie widziałam na oczy, więc spoko. Podejrzewam, że miałabym kłopot większy z arabskim, chińskim, hindi itp, może nordyckimi i ugrofińskimi, ale jak się mieszka w obcym kraju to język sam wchodzi do głowy.
    Moglabym nawet robić to, co robię teraz - zdalnie. Mogłabym pracowac w branży urodowej. Mogłabym też w każdej chwili przenieść biznes, który zamierzam otworzyć za jakiś czas. Mogłabym też przyuczyć się do czegoś albo wykonywać proste prace nie wymagające kierunkowego wykształcenia :)
    Gorzej z M... Niby zawód międzynarodowy, ale on mało elastyczny jest, boi się zmian i ma wybitny antytalent do języków :) Duże dziecko by sobie poradziło, nawet chętnie by się wyniosło stąd. Nie wiem co z ex... Może musiałabym go zabrać ze sobą :)
    Ale jak jest okazja dobra i się chce, to wiele przeciwności można pokonać :)
    wobec tego jesteś masochistką....po co ci problemy w tym taśmowym kraju?naprawde myslisz ze sie cos zmieni za twojego życia?

Krakonka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, no to żeby było w temacie- ja też idę spać.
    odzywam się jutro.

Mega, Margolcia88, kapturnica lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam wam tylko powiedziec dobrej nocy ;) mam cholernie ciężki tydzień w pracy, a jutro odwiedzam mojego gina i ruszam ze stymulacja...znowu...tym razem na legalu ;)
    Trzymajta sie kobitki :-*

Margolcia88, Heretyczka, moremi, Krakonka, iwcia77, Arwena, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, malgos741, Zofia8, macduska, Simba, Sabina, ania.g, megan8 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wobec tego jesteś masochistką....po co ci problemy w tym taśmowym kraju?naprawde myslisz ze sie cos zmieni za twojego życia?

Nie, nie liczę, że coś się zmieni. Staram się wierzyć tym, co mówią, ze ja mogę coś zmienić, nawet jeśli tylko w obrębie własnego wycinka rzeczywistości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 00:09

Heretyczka, moremi, SolarPolar, kkisia, ComeToMeBaby, Bliska 77, Zofia8, macduska lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jeszcze chwila i kazda bedzie miec nastukane duzo.Także psze pani , pani sie nie danderwuje 8) .
    Wystarczy ,ze ktos przeleci wątek to zaraz sie nazbiera XD
    ..no przydaloby sie zeby ktos przelecial watek - przynajmniej wszystkie zaszly by w ciaze ;D

moremi, Krakonka, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Arwena, stara.krycha, Aasiula, Bliska 77, malgos741, mama78, megan8 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Te zaciążone też??? O.o

Dobrego nigdy nie za wiele. Ciężarne też mają prawo do przyjemności :)

ComeToMeBaby, stara.krycha, Aasiula, Zofia8, macduska lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Na hsg jutro idę. Kazali mi zrobić i stawić się z wynikiem.
    Kometa- trzymaj sie kobito! <3

ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przelacialam, ale za ciaze nie gwaratuje. ;-)

Mialam dzis kryzys w pracy. Mlody sie poplakal z rozpaczy nad swoimi wnikami w nauce. Mowil, ze on tak bardzo sie stara, a mama nigdy nie jest z niego dumna ani z zadnych jego osiagniec.
    Ech, nie moje dziecko, ale bylo mi smutno na to patrzec.
    No I nie wiemy, czy te wyniki to efekt slabego przylozenia sie do nauki, czy faktu, ze jest dyslektykiem, najmlodszym uczniem w klasie I ma problmy z koncentracja..Bedze dym, jak matka bedzie chciala z nim dyskutowac o wynikach.

Kometa BEDE JUTRO O TOBIE MYSLEC!. Krzycze, bo spisz, ale moze cos uslyszysz. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 01:19

kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, stara.krycha, Aasiula, Bliska 77, macduska, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspałam sie w nieodpowiednim czasie,ups.. druga w nocy :/

kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polar - urzekła mnie Twoja historia :) Dziś kupiłam sobie książkę o brzuchu pszenicznym....czytam...zobaczymy czym to się skończy....
    Krakonka - czy Ty też po tej lekturze nie jesz chleba z pszenicą?
    I jeszcze jedno - Kapta - czy znalazłaś czysty chleb z żyta - bez pszenicy?
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:41

kapturnica, Krakonka, Bozia3, Bliska 77, macduska, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

kkisia, BISCA, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, iwcia77, gretka, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Nastepny dzien cwiczeniazen.gif

ComeToMeBaby, kapturnica, Arwena, Aasiula, iwcia77, Zofia8, Simba, gretka, efcia, Magdala, ania.g, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, wczoraj bylam na wagarach ;-) . Mam nadzieje ze nikt mnie nie wsypie ;-)

Odmeldowuje sie. Wracam 16-ego. Kkisia, zeby mnie tu dobre wiesci czekaly. Testa mozesz smialo zrobic dzien przed beta. Wyjdzie na pewno :-)

Milego czwartku i weekendu :-) :-)

kkisia, SolarPolar, ComeToMeBaby, kapturnica, Krakonka, Arwena, stara.krycha, Aasiula, Bliska 77, iwcia77, Zofia8, Simba, gretka, efcia, Magdala, ania.g, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    U mnie dziś noc spokojna, ale mama obraziła się na moich chłopów i wyjeżdża dzień wcześniej. Podobno mąż podniósł głos, a ona serial oglądała i darla się "cicho!"

kkisia, SolarPolar, ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula, Bozia3, Bliska 77, iwcia77, macduska, moremi, efcia, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    U mnie dziś noc spokojna, ale mama obraziła się na moich chłopów i wyjeżdża dzień wcześniej. Podobno mąż podniósł głos, a ona serial oglądała i darla się "cicho!"

Co te seriale moga ;)

SolarPolar, dorbie, ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula, Bliska 77, iwcia77, Simba, gretka, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry.
    Pisze posta 2gi raz bo mi go nie dodalo i zezarlo w chuj!!

Do kataru dzis w gratisie otrzymalam piekacy bol gardla.Ciesze sie za nagrode! I dziekuje wirusom , ktore opanowaly mnie ..Tego mi tylko trzeba bylow piekny sloneczny dzien! Bolu gardla i napuchnietego kinola z gilem po pas!!
    Mimo 17dawek insuliny cuker jak chinczyki trzyma sie mocno-92! Nie odpuszcza , ja tez, wiec jutro wbijamy 18 !

Dorbie przejme patent jak sie moja tesciowa zasiedzi.Wlacze jej seriala i kaze sie tluc chlopakom .Moze zwinie zagle . ;)

Kometa kciukasy zacisniete za drozne sznurowadla ;D Bedzie gitara.A jak zaboli to se rzuc pare kurw na prawo i lewo to oczysci atmosfere. :3
    Wiecej grzechow nie pamietam mozg mi katar zalal :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 06:54

ComeToMeBaby, stara.krycha, Aasiula, kkisia, Bliska 77, iwcia77, dorbie, macduska, moremi, efcia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9864 9865 9866 9867 9868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ