35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, jestem po przyjęciu, mam pieNknOm bransoletkę imienną. Jestem jeszcze z jedną dziewczyną na hsg, jest jeszcze jedna ale się nie ujawnia. Hyhy. Mamy czekać na tel z rtg, jak zadzwonią (powinni w ciągu godziny, pół) to przyjdzie po nas położna i zaprowadzi labiryntami na rtg. Ta tutaj dziewczyna widzę, że panikuje, muszę ją uspokajać
ola_35, Bozia3, kapturnica, malgos741, iwcia77, peppapig, Bliska 77, Aasiula, Zofia8, paszczakin, kkisia, macduska, Krakonka, gretka, moremi, Iwone, efcia, ania.g, Magdala, stara.krycha, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:to powiem Ci, że ja mam zdiagnozowane hashi od kilku lat a mleko na stałe gości w moim jadłospisie, to źle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:32
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bozia ja nie wiem czy kogos tak bedzie stac na wszystko plus loty do Pl jak wyjedzie z cala rodzina i bedzie sama zarabiac( bo zrozumialam ,ze partner raczej bezjezykowy ). No chyba ,ze ma tak rozchwytywany zawod to inna brocha . Bo jak pracuja obie osoby wtedy jest znacznie latwiej. Ale jak jedna to juz nie jest taka tecza.
Heretyczka, Bliska 77, Krakonka, Iwone, efcia lubią tę wiadomość
-
o szlag...znalazłam Kajtka w karmie kociej w przedpokoju....a to wszystko przez internet - dziecko zaniedbane chodzi...
iwcia77, Bliska 77, Aasiula, Zofia8, paszczakin, kkisia, macduska, Reni, Simba, gretka, moremi, Iwone, efcia, Magdala, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny widziałyscie tą kampanię "mam karierę, mam dom_ nie mam dziecka".
Strasznie mnie to zbolało. Gadanie ,pieprzenie o niczym. Fundacja "mamy i taty " zamiast wspierać takie pary jak my to jeszczeje dobijajamalgos741, Bliska 77, Simba, gretka, moremi, stara.krycha, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Cześć, jestem po przyjęciu, mam pieNknOm bransoletkę imienną. Jestem jeszcze z jedną dziewczyną na hsg, jest jeszcze jedna ale się nie ujawnia. Hyhy. Mamy czekać na tel z rtg, jak zadzwonią (powinni w ciągu godziny, pół) to przyjdzie po nas położna i zaprowadzi labiryntami na rtg. Ta tutaj dziewczyna widzę, że panikuje, muszę ją uspokajać
Kometa trzymaj się, każdy inaczej reaguje na to badanie, może się okazać że poczujesz to jak @ silniejszą, bo tak wiele dziewczyn pisało. Wszyscy trzymamy kciuki za dobry wynik!Bozia3, ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Bozia, ale masz przystojniaka, hoho
wiesz...szykuje się duża konkurencja w dorosłym życiu - same chłopaki się rodzą. Tak więc Twoja Agatka to będzie gwiazda - będzie wybierać jak w ulęgałkach...
kapturnica, Bliska 77, Aasiula, macduska, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dziewczyny widziałyscie tą kampanię "mam karierę, mam dom_ nie mam dziecka".
Strasznie mnie to zbolało. Gadanie ,pieprzenie o niczym. Fundacja "mamy i taty " zamiast wspierać takie pary jak my to jeszczeje dobijajaIwone lubi tę wiadomość
-
Lekarz wygląda jak uciekinier z więzienia hyhyhy weszlysmy podpisać zgody na zabieg i się śmieję, że ten stół wygląda jak w prosektorium to mało zachęcające jest. Wszyscy się uśmiali z lekarzem na czele, który zrobił nam wykład jak wygląda stół w prosektorium. Hehe
Pierwsza siedzi już na zabiegu. Jesteśmy we dwie w korytarzu i czekamy na swoją kolej.Heretyczka, malgos741, kapturnica, Bozia3, Bliska 77, Zofia8, Aasiula, iwcia77, kkisia, macduska, Krakonka, gretka, moremi, Iwone, ania.g, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:a mnie się podoba...może parę młodszych osób wcześniej się opamięta i weźmie do roboty....
No wiesz niektóre juz dawno się opamiętały. Będąc na tym forum dobrze wiesz, ze nie zawsze jest to takie proste.Bliska 77, Simba, moremi, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to prawda - ale chłop przecież nie zna języków - ale ma dwie ręce i nogi. Na budowie pracuje wiele Polaków plus jej praca z językiem - wygląda nieźle. No ale to jeszcze potrzebna wola dwóch stron...
A bum budowlany jest w Niemczech teraz.Kurde jest ofert pracy mnostwo i za naprawde dobra kase ale podstawowe kryterium oprocz doswiadczenia to minimum komunikatywny niemiecki.Moj by dawno zmeinil kraj ale on ni hu hu po dojczlandzku.Na wakacjach zaczynamy go uczyc.Moze cos jeszcze pamietam z czasow jak sama tam pracowalam. A fachowe musi sam sie doksztalcac. Zastanawiamy sie nad kursem ale jakims prywatnym bo jemu trzeba stricte techniczny jezyk niemeicki bez bawienia sie w poprawnosci gramatyczne itd.
Bozia3, Bliska 77, Aasiula, Krakonka, moremi, efcia, Magdala, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a mnie się podoba...może parę młodszych osób wcześniej się opamięta i weźmie do roboty....
Bozia3, ola_35, Bliska 77, Aasiula, Iwone, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość