X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mleko odpada bo nie pije przez hashi no i niewskazane w cukrzycy tez. Ale reszte dzis zakupie.Dzieki wielkie. 8)
    to powiem Ci, że ja mam zdiagnozowane hashi od kilku lat a mleko na stałe gości w moim jadłospisie, to źle?

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem po przyjęciu, mam pieNknOm bransoletkę imienną. Jestem jeszcze z jedną dziewczyną na hsg, jest jeszcze jedna ale się nie ujawnia. Hyhy. Mamy czekać na tel z rtg, jak zadzwonią (powinni w ciągu godziny, pół) to przyjdzie po nas położna i zaprowadzi labiryntami na rtg. Ta tutaj dziewczyna widzę, że panikuje, muszę ją uspokajać ;-)

ola_35, Bozia3, kapturnica, malgos741, iwcia77, peppapig, Bliska 77, Aasiula, Zofia8, paszczakin, kkisia, macduska, Krakonka, gretka, moremi, Iwone, efcia, ania.g, Magdala, stara.krycha, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiam się!
    Kometa-kciuki !

kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    to powiem Ci, że ja mam zdiagnozowane hashi od kilku lat a mleko na stałe gości w moim jadłospisie, to źle?
    Jesli surowe to nie za bardzo dobrze wplywa .Juz kilku lekarzy mnie uczulało wiec staram sie nie pic surowego..A jak juz to kupuje to bez laktozy .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:32

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bozia ja nie wiem czy kogos tak bedzie stac na wszystko plus loty do Pl jak wyjedzie z cala rodzina i bedzie sama zarabiac( bo zrozumialam ,ze partner raczej bezjezykowy ). No chyba ,ze ma tak rozchwytywany zawod to inna brocha . Bo jak pracuja obie osoby wtedy jest znacznie latwiej. Ale jak jedna to juz nie jest taka tecza.
    no to prawda - ale chłop przecież nie zna języków - ale ma dwie ręce i nogi. Na budowie pracuje wiele Polaków plus jej praca z językiem - wygląda nieźle. No ale to jeszcze potrzebna wola dwóch stron...

Heretyczka, Bliska 77, Krakonka, Iwone, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o szlag...znalazłam Kajtka w karmie kociej w przedpokoju....a to wszystko przez internet - dziecko zaniedbane chodzi...;)

iwcia77, Bliska 77, Aasiula, Zofia8, paszczakin, kkisia, macduska, Reni, Simba, gretka, moremi, Iwone, efcia, Magdala, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• beates Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widziałyscie tą kampanię "mam karierę, mam dom_ nie mam dziecka".
    Strasznie mnie to zbolało. Gadanie ,pieprzenie o niczym. Fundacja "mamy i taty " zamiast wspierać takie pary jak my to jeszczeje dobijaja

malgos741, Bliska 77, Simba, gretka, moremi, stara.krycha, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Cześć, jestem po przyjęciu, mam pieNknOm bransoletkę imienną. Jestem jeszcze z jedną dziewczyną na hsg, jest jeszcze jedna ale się nie ujawnia. Hyhy. Mamy czekać na tel z rtg, jak zadzwonią (powinni w ciągu godziny, pół) to przyjdzie po nas położna i zaprowadzi labiryntami na rtg. Ta tutaj dziewczyna widzę, że panikuje, muszę ją uspokajać ;-)

Kometa trzymaj się, każdy inaczej reaguje na to badanie, może się okazać że poczujesz to jak @ silniejszą, bo tak wiele dziewczyn pisało. Wszyscy trzymamy kciuki za dobry wynik!

Bozia3, ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, efcia, Magdala lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam pod rtg

iwcia77, Aasiula, macduska, gretka, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bozia, ale masz przystojniaka, hoho
    a dziękuję :) wiesz...szykuje się duża konkurencja w dorosłym życiu - same chłopaki się rodzą. Tak więc Twoja Agatka to będzie gwiazda - będzie wybierać jak w ulęgałkach...:)

kapturnica, Bliska 77, Aasiula, macduska, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Dziewczyny widziałyscie tą kampanię "mam karierę, mam dom_ nie mam dziecka".
    Strasznie mnie to zbolało. Gadanie ,pieprzenie o niczym. Fundacja "mamy i taty " zamiast wspierać takie pary jak my to jeszczeje dobijaja
    a mnie się podoba...może parę młodszych osób wcześniej się opamięta i weźmie do roboty....

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• beates Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze , tak to jest właczyc telewizor z rana. Kawa juź nie potrzebna.
    Zerowa polityka prorodzinna, tysiace par z problemami a tu takie uproszczenie.

Simba, gretka, moremi, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Te zaciążone też??? O.o
    jak wszystkie to wszystkie- bez wyjatku ;D

kapturnica, Bozia3, Aasiula, kkisia, efcia, Magdala lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz wygląda jak uciekinier z więzienia hyhyhy weszlysmy podpisać zgody na zabieg i się śmieję, że ten stół wygląda jak w prosektorium to mało zachęcające jest. Wszyscy się uśmiali z lekarzem na czele, który zrobił nam wykład jak wygląda stół w prosektorium. Hehe
    Pierwsza siedzi już na zabiegu. Jesteśmy we dwie w korytarzu i czekamy na swoją kolej.

Heretyczka, malgos741, kapturnica, Bozia3, Bliska 77, Zofia8, Aasiula, iwcia77, kkisia, macduska, Krakonka, gretka, moremi, Iwone, ania.g, Arwena, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koko ko kokoko ko?

iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a mnie się podoba...może parę młodszych osób wcześniej się opamięta i weźmie do roboty....

No wiesz niektóre juz dawno się opamiętały. Będąc na tym forum dobrze wiesz, ze nie zawsze jest to takie proste.

Bliska 77, Simba, moremi, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to prawda - ale chłop przecież nie zna języków - ale ma dwie ręce i nogi. Na budowie pracuje wiele Polaków plus jej praca z językiem - wygląda nieźle. No ale to jeszcze potrzebna wola dwóch stron...
    Z ta praca na budowach to juz nie jest tak dobrze..I doskonale cos na ten temat wiem bo moj jest budowlancem z wyksztalceniem i kilkunastoma latami doswiadczenia , z dosc dobrym jezykiem .I roznie zaczyna bywac z ta praca nawet dla nich. A zwl z tego co wiem na wyspach to juz calkiem kolorow nie ma bo bum budowlany minal..Juz same zdrowe rece i nogi nie wystarczaja.Pracodawcy chca ludzi mowiacych przynajmniej sredniozaawansowanie a nie bawic sie w tlumaczy.Praca kiedys , te kilka lat temu byla na kazdym kroku.Teraz bez wiekszych znajomosci bywa trudno znalesc cokolwiek jesli sie nie mowi kompletnie nic w obcym jezyku.
    A bum budowlany jest w Niemczech teraz.Kurde jest ofert pracy mnostwo i za naprawde dobra kase ale podstawowe kryterium oprocz doswiadczenia to minimum komunikatywny niemiecki.Moj by dawno zmeinil kraj ale on ni hu hu po dojczlandzku.Na wakacjach zaczynamy go uczyc.Moze cos jeszcze pamietam z czasow jak sama tam pracowalam. A fachowe musi sam sie doksztalcac. Zastanawiamy sie nad kursem ale jakims prywatnym bo jemu trzeba stricte techniczny jezyk niemeicki bez bawienia sie w poprawnosci gramatyczne itd.

Bozia3, Bliska 77, Aasiula, Krakonka, moremi, efcia, Magdala, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera, wysiadujesz jajka?

iwcia77, peppapig, ola_35, Bliska 77, Aasiula, Zofia8, kkisia, macduska, efcia, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    I tu mamy podobne zdanie..WIem ,ze roznie w zyciu bywa , nie zawsze jest partner , praca itd.. Ale moze da do myslenia ludziom by za bardzo pozno nie odkladac mysli o dzieciach.Zeby nie okazalo sie ,ze jest za pozno..

Bozia3, ola_35, Bliska 77, Aasiula, Iwone, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    koko ko kokoko ko?
    ko-dzin, ko-bry, ko-ja, ko-de, ko-na, ko-ba, ko-sen ;D

Bozia3, Bliska 77, macduska, Simba, efcia, Arwena, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 9866 9867 9868 9869 9870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ